Седмокласници 2020/2021 - Тема 13

• 34 483
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Вокс, аз и в гардероба не влизам, че е претъпкан с дрехи, в които не мога да се вмъкна ... Но то тази година морето се разсъхна, та май ще заложа на минимална подмяна на гардероба. Със седмокласните вълнения, мъж-студент и болно зверче в къщи, освен да си отворя втора бира, друг вариант не виждам... А се безспокоя, че няма да има бира в програмите за вталямане...

# 541
Вокс, купи си нови дрехи, кога пък ще намериш време и упражнения да правиш.

У нас нещата са вече на уволнение и аз нямам сили да натискам повече. Каквото стане, просто чакам да свърши и да съм на морето. Не ми пука колко съм дебела, затова ходя на море в Гърция, стандартът там е благоприятен. Smile

# 542
  • София
Dive, каквато съм си луда, утре мога да "цъфна" на южната ограда Joy. Аз лятото съм си наумила, когато си отида до Русе - да отскоча и до Варна Hug
vox, аз бях стигнала да не мога да се побера в очертанията на вратата на гардероба /е, точно тази врата не е много широка, признавам/ - поръчах си режим при изпитан от мен човек, така хубаво си подсачах с упражненията в деня на изпита за Американския колеж, че не разбрах как мина времето - резултатът ми за 1 месец е -4 кг и свалени сантиметри от обиколки/не съм много стриктна де/. Изглеждам доволно добре за изкукала майка на 3 деца, имащи НВО тази година Joy

# 543
magi_sveta, шапка ти свалям. Аз бях точно седми клас, когато баща ми записа да учи второ висше в София, редовно обучение. Виждахме го от уикенд на уикенд. Само майка си знае, какво и е било. А ти си и с три деца...
За килограмите се опитвам да го изкарвам на майтап, обаче истината е че аз не се харесвам. Абе най-добре ще е хем да отслабна, хем да си купя нови дрехи Joy

# 544
  • София
Бебчо, на път за морето, мини покрай нас. Както се казва, нито акъл нито образование ме спират, за да тръгна още тази нощ и утре да съм на морето. Само съмишленик ми трябва 😂
Днес за сефте гледах оферти за море, но до нашето има мнооого време. Ще е чак втората половина на август.
Моето дете по никое време има сега онлайн урок по БЕЛ. Учителят им си навехнал крака и тази седмица ще са така. Утре когато си имат БЕЛ ще бъдат с друг учител и аз и казвам да се възползва от възможността да отиде и утре, защото може този господин да им каже нещо допълнително, което би им  било полезно на НВО. Тя, обаче  все още се чуди.

# 545
Ооо, Vox, как можеш да се чудиш? Че как се стои гладен и без пиене? Я по-добре нови дрехи. Аз съм голяма скрънза и щом аз нямам дрехи в гардероба, които да не ми стават, значи всеки може да се справи с подмяната Simple Smile Я се вижте, колко сте хубави, защо ще се разваляте с диети, режими, тренировки?

Много ми е рано 9 часа. Днес станах в 11. И още можех да спя, но децата бяха гладни Simple Smile Инъче и на мен ми се идва на кафе. Ще видим утре как ще стана. А и нашия приключи с пробните Simple Smile
Да ви успокоя, че нервите за второто дете са по-малко. Или поне при мен е така. Не че учи повече, дори напротив, просто аз вече съм много дзен. Миналата година бях доста по притеснена.

# 546
  • София
Резултатът от ПИ по БЕЛ - 67 т. (41 т. на първи модул и 26 т. на преразказа). Яд ме е, наборът хич. Преразказът е бил от първо лице, всяко изречение му почва с "Аз". От оценяването не разбирам на госпожата, както и част от подчертаните неща. За "Аз" ми е ясно, бясних му отново и на него, не знам защо така почва изреченията, от английския ли се бърка (както за други думи като месеците и езиците ги пише с главни букви), не знам.

Повиках си и аз, де, скарахме се, после се сдобрихме...

vox, купувай си дрехи, хем утеха в стреса. Не се изнервай с драстични диети точно сега.

И аз съм качила, опитвам с ниско-въглехидратната диета сега, че нещата станаха страшни, ама онзи ден на рождения ми ден наруших режима. От понеделник се завръщам в офиса за постоянно и ще се опитвам пак да съм по-стриктна. Чудя се дали да си взема някой ден отпуска седмицата преди изпитите, че да натискам с ученето или няма смисъл да се изнервяме.

# 547
  • София
Скрит текст:
Подвеждането за синия цвят на химикалката мисля някой напред беше споменал, че го има и във Векторския справочник (за Варна). Вероятно е техническа грешка при препечатването, защото на всички ПИ изрично подчертаваха, че трябва да пишат децата с черно.
Струва ми се, че излишно се тревожим дали ще се ориентират къде какво и как да пишат. Големи са вече, умни, отговорни, трябва да им имаме повече доверие!  
У дома цари спокойствие, няма белези на прегаряне.
Прави реване и пиле с ориз девойката, не споменава нито ПИ, нито НВО, нито утрешното класно по математика.

окончателно е! вземаме я! Simple Smile
нашият подготвя договор между него и апартаментския сенат (това сме били ние, нищо, че не знаем) за предоставяне на услуги.
за съжаление от договорът не разбрах кой на кого и какви услуги ще предоставя.
имам си подозренията обаче. Wink

казахме му за Британския колеж. разплака се - смятал, че си мълчим, защото не е приет.
обеща да продължава със старанието, независимо, че НВО не му трябва.

Домъчня ми за него...

# 548
  • София
Марти, идвам, да знаеш Joy

catty m, аз май те забравих -, звъня ми една аларма в сряда и не се сетих защо Blush Да си жива и здрава, изпълнена с много енергия и цъфтяща от щастие Kissing Heart

# 549
  • София
Вероятно някъде вече има отговор на този въпрос, но - кога се очаква да получим входящите номера за НВОто и как Thinking
Дават ги на децата в училище.

А ако детето не е на училище?.. Някой идеи?..

Моят син пък е с болно гърло и лека хрема, зарази се от малкия с нещо от яслата. И сега не иска да ходи на ПИ, според него няма да го допуснат. Егати, цяла зима чакаме да иде на присъствен пробен изпит и сега това...

Много неприятно! Все пак... по-добре сега, отколкото за истинския изпит...

привет мривет Simple Smile минавам да се отбележа за ПИ БЕЛ на Регалия от 23 май - преразказа му е оценен и има коментари.
Предният път имаше 33 т., и сега е 33- да не се чете че съм недоволна, но като видях за какво му взимат точки, пукнах на мъка, заради него- взели са му по 1 точка за повторения на две места и за умения за графично оформяне на текст (грознопис и заради една огромна стрелка да намести нещо...
Това, което не виждам обаче е общата оценка - прегледах първата част и от нея виждам според ключа 3 грешни отговора, което значи -6 точки, но хабер нямам как ще му оценят тезата, за да си представя общия резултат.
Надявам се да е по-висок резултата и на реалното НВО, тъй като подозирам погром по математика...

При вас има ли вече цялостна оценка от Регалия?

Остава и утрешното в Регалия и край с тези упражнения и при нас... Морето е запазено, бялото вино още не е отворено, но ще....

ПП. Тези дни като се докопам до компютър пак, ще кача в пощата пробния по БЕЛ и ключа, ако някой не го е направил вече.

На Врячо няма нищо оценено...
Но пък се радвам да те видя!

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 22:15 от katiABV

# 550
  • София
elpet, леле какви резултати. Бих била на върха на щастието, ако моят изкара толкова. Мен още ме е страх да погледна в сайта на Регалия. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
ха, чакай да видиш какво ще пиша другата седмица, по математика сигурно ще удари дъното, но не виждам какво повече и вече може да се направи, това е, та поне по БЕЛ да "избие"...
за килограмите, да не говорим ,цяло щастие е че застинах на 69, нещо не щеше да слиза под 75 до скоро, ама глад, нерв, малко двиджение и и прочие и стана.
ще го мисля като ми мине зора, че с двамата, като имам предвид и първокласника, ще побелея. то в ДГ не беше такъв зор.... (не виждам иконките, ама въртя очи тук)

# 551
Смятам, че проблем няма. Ако продължите с напитките, няма да ви пука нито за килограмите, нито за дрехите. Joy
Малко остана. Като минат НВО, напрежението рязко ще спадне. Не че ще ви е лесно и спокойно, но поне всичко, което е зависело от децата, вече ще е минало. За килограмите, дрехите, Варна и всички останали градове, от които имаме съфорумки - наздраве! Beers

# 552
  • Варна
Ох, тези килограми и отеснели дрехи..... И аз качих няколко килограма последните години, но и съм на зърнена диета: ям каквото зърна и не правя упражнения, с колата от вкъщи и до работа.... Само през уикендите правя малко разходи или плувам по 8-9 обиколки на басейна: общо около 600-700 метра общо за три часа по малко: бруст, кроул и гръб.
Иначе бягам по вита баница; гребане с лъжица или тренирам вдигане на наздравици: 4*100 бира с пържени картофки.
Лека вечер и до утре!
За да се намерим по-лесно да напиша: утре ще съм с дънки, тениска и цикламено яке.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 23:08 от ysap

# 553
  • София
Bonanza, много неприятно. Дано децата бързо превъзмогнат загубата.
geryger, на Регалия и Веди също са добри тестовете. Може и тях да имате предвид в подготовката.

Благодаря,
Дъщеря ми е на школа във Веди.
Имаме и на Регалия.

# 554
  • На морето!
Малко остана. Като минат НВО, напрежението рязко ще спадне. Не че ще ви е лесно и спокойно, но поне всичко, което е зависело от децата, вече ще е минало. За килограмите, дрехите, Варна и всички останали градове, от които имаме съфорумки - наздраве! Beers
И на съседите ще им олекне, както споменах сигурно и те си наливат вечер. Очаквам или норвежци да ми пратят или ваучер за почивка в Нареченските минерални бани.

За какво са им пергел на НВО по математика? Не е ли опасно, не се ли страхуват квесторите? 😁
Шегата настрана, но досега от 4те ПИ нито веднъж нямаше нужда от чертеж с пергел, вие попадали ли сте на такива? Стана ми любопитно, иначе каквото пише ще взема, даже моливи (1 кутия) вече осигурих.

Общи условия

Активация на акаунт