Мнения за 125 СУ "Боян Пенев", Младост 1 - IV част

• 66 493
  • 512
  •   1
Отговори
# 330
А от колко часа сутринта започват първа смяна?

# 331
А от колко часа сутринта започват първа смяна?

7:30

# 332
Училището става ли като за след седми клас или не?

# 333

То и за след 4-ти не става. Какво говорим вече за гимназиален етап. Не го препоръчвам. Едно квартално училище с големи претенции, но без покритие.

# 334
Според мен става.

# 335
Бягайте далеч

# 336
  • София
За след 4 клас си е перфектно, има си дисциплина, учителите са добри, ние сме доволни. За след 7 клас не съм чувала лоши отзиви от познати родители.

# 337
За след 4 клас си е перфектно, има си дисциплина, учителите са добри, ние сме доволни. За след 7 клас не съм чувала лоши отзиви от познати родители.

Дам, тук там има читави учители, но те се слагат на паралелките с подбор. Другите масово са дъно. А пък тази година като знам кой ще води математиката на така наречената математическа след 4 клас...Не познавам родител от тазгодишния випуск седмокласници, който да е доволен.

# 338
Винаги ще има и недоволни родители и винаги се гледа в сравнителен план и перспектива. Училището е добро, има традиционно две паралелки след 7 клас, които извеждат почти всички приети ученици до матурата (нещо, което не може да се каже за други младостки училища). Резултатите от матурата са сравнително добри. Като за приемен бал около 300 точки училището е повече от чудесно - разгледайте подобни алтернативи като профил и успеваемост на ДЗИ. Аз лично го обмислям като приемлив вариант за сина ми след една година (той сега завърши там 6ти клас).

# 339
  • София
Истински подбор след 5 клас вече няма, съдейки от критрериите за прием в 5 клас. Тази година са приети по 3-4 деца от други училища, на фона на 50% приети от други училища, когато имаше изпит за тези паралелки. Това несъмнено ще промени представянето им на НВО след 3 години. Даже ако не се лъжа тази учебна година ще излезе последната математическа паралка на деца приети с изпит по МАТ.
Иначе като цяло е добро училище.

# 340
Истински подбор след 5 клас вече няма, съдейки от критрериите за прием в 5 клас. Тази година са приети по 3-4 деца от други училища, на фона на 50% приети от други училища, когато имаше изпит за тези паралелки. Това несъмнено ще промени представянето им на НВО след 3 години. Даже ако не се лъжа тази учебна година ще излезе последната математическа паралка на деца приети с изпит по МАТ.
Иначе като цяло е добро училище.

Да, вече няма, но не пречи те да си я наричат така. Joy
Като цяло 125то беше добро училище. Съжалявам, че не си преместих детето след 4 клас, но минало заминало... От старата слава са останали само големите претенции.

# 341
  • София
То и в тази последна мат. паралелка, какви циркове бяха. Е, има и доволни родители и деца, но са малцинство.

# 342
  • София
Msgm да, много стара слава. Ние заварихме старата директорка, която сега е депутат. Тогава нещата бяха коренно различни. Сега имам чуството, че нещата са някак по инерция....но тя инерцията е до определено време, затова казвам, че ще ми е интересно след 3 години как ще се позиционират в класацията Simple Smile ...макар че то и тази класация не отразява реално нивото на училището, а на школите по които ходят децата Wink

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 13:34 от Kylie

# 343
Msgm да, много стара слава. Ние заварихме старата директорка, която сега е депутат.....

Оооо, вие сте били в добрите времена. Сега е... Роман мога да напиша. А иначе и математическата, която излезе тази година, не случиха. Сменяха им се учители по мат. Те школите тая година не успяха да смогнат да запълнят "дупките" от училищното образование, та и сега не блестят с резултат.

# 344

Дам, тук там има читави учители, но те се слагат на паралелките с подбор. Другите масово са дъно. А пък тази година като знам кой ще води математиката на така наречената математическа след 4 клас...Не познавам родител от тазгодишния випуск седмокласници, който да е доволен.
Кой учител ще преподава по математика на математическата паралелка след 4 клас?

Общи условия

Активация на акаунт