Паническо разстройство - 49

• 32 315
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Знам, но на мен ми бяха свързани със смърт проблемите, и сега като е десеторно по-силно ще психясам да мисля само за това !! Подскачам и като заспя... Сънувам Ад по-страшен от филмов. Помощ. Диазепам съм пил и не ми действаше, дали в болницата като е на инжекция и по-силен предполагам ще ми подейства ??

# 331
Разбирам напълно. Просто трябва да изтърпиш този период, но никой не те пита как. Силно се надявам да мине бързо.

# 332
Знам, но на мен ми бяха свързани със смърт проблемите, и сега като е десеторно по-силно ще психясам да мисля само за това !! Подскачам и като заспя... Сънувам Ад по-страшен от филмов. Помощ. Диазепам съм пил и не ми действаше, дали в болницата като е на инжекция и по-силен предполагам ще ми подейства ??
То не става ей тъй да идеш и да кажеш " бийте ми диазепам". А и дори да ти бият ще е веднъж, два пъти, не може да си абониран за инжекции с диазепам, това не е решение.

Съветвам и двама ви, които сте с ник Анонимен, да си сложите по един друг ник, защото лично аз понякога не разбирам кой е - мъжът ли, жената ли, обърквам се на кой какъв му беше случаят и така. Съвсем добронамерено ви съветвам.

# 333
То не става ей тъй да идеш и да кажеш " бийте ми диазепам". А и дори да ти бият ще е веднъж, два пъти, не може да си абониран за инжекции с диазепам, това не е решение.

Скрит текст:
Съветвам и двама ви, които сте с ник Анонимен, да си сложите по един друг ник, защото лично аз понякога не разбирам кой е - мъжът ли, жената ли, обърквам се на кой какъв му беше случаят и така. Съвсем добронамерено ви съветвам.
И да добавя, че инжекциите не са по-силни от хапчето, просто фактът, че си под лекарско наблюдение често играе положителна роля при ПА.

# 334
Здравейте, преди 1 година спрях /под лекарско наблюдение/ изписаното ми лечение за Паник атаки и от тогава се чувствах добре, но сега ми предстои пътуване и паник атаките се връщат. Имам останал Клонарекс, който е в срок на годност, дали мога да пия от него или трябва да е по схема в комбинация с други лекарства?

# 335
Георги при проблем със сърцето пиеш хапчето защото от това ти зависи живота, ако не го изпиеш може да умреш. Не съм чула някой  да е умрял от Паник атака. ПА не е животозастрашаващо състояние , това си  е мое мнение. Аз лично  за себе си съм решила да се боря без хапчета и до сега се справям. Мнооого е гадно , но не е невъзможно. На мен плуването много ми помага и като цяло всяка физическа активност. Колкото повече се заседявам, толкова по-зле ставам.
Е не е, ама от депресия докарана от постоянно ГТР и ПР има доста самоубили се Simple Smile

# 336
Някой от вас страда ли от еметофобия (вомитофобия) страх от повръщане?

# 337
Аз страдах от такова и още ми се обажда на моменти, но много рядко.

# 338
Аз страдах от такова и още ми се обажда на моменти, но много рядко.
Не съм повръщал близо 5 години вече, и когато гастрита ме намери отнвово се появи тази фобия, постоянно треперя, понякога мисля и за самоубийство, но съм религизоен и знам какво нещо е това, от смъртта не ме е страх, но това ми пречи на ежедневието не съм излизам от декември месец навън само до магазина и обратно, много е тежко положението и хапове, знам че е в главата и много трудно се контролирам, днес ми е лошо и ме боли корем, и съм в пълен ужас, ограничил съм се от всякаква храна която може да раздразни стомаха!

# 339

Аз имах такъв проблем, но го преодолях, не знам колко е здравословно, но реших да се изправя пред страха. Хапвах мазна храна и след това повръщах насила, естествено не всеки ден, гледах да го правя по 1 път на месец-два. Вмомента нямам проблем с повръщането, но пък се отключиха други фобии.

# 340
Не разбрах какъв ти е въпросът точно честно казано. Потърси психотерапевт, щом само религиозността те спира да се самоубиеш.

# 341
Здравейте. Пак съм аз със спирането на лексотана. Изобщо няма да го пия. Вчера пих ксанакс и пак имах нещото като психоза. Не знам как да се спася. Помогнете ми с идея. Мозъкът ми работи страшно бързо, и то все на катаклизмична вълна. Страх ме е от психоза - не мога да се контролирам. С ясно съзнание съм и пак не мога да се контролирам. Явно е нещо химическо. Нямам проблем да пия друго успокоително, само да се нормализирам от този 2-3дневен шок. Гледам тук хора години си пият бензодиазепини и нямат чак такива фрапантни мисли (неконтролируеми). На няколко психиатъра звънях - всичко е за след много дни. Дайте идея за нещо бързо. Човек или медикамент или място - няма значение, само да се спася някак за момента.

# 342
Здравейте. Пак съм аз със спирането на лексотана. Изобщо няма да го пия. Вчера пих ксанакс и пак имах нещото като психоза. Не знам как да се спася. Помогнете ми с идея. Мозъкът ми работи страшно бързо, и то все на катаклизмична вълна. Страх ме е от психоза - не мога да се контролирам. С ясно съзнание съм и пак не мога да се контролирам. Явно е нещо химическо. Нямам проблем да пия друго успокоително, само да се нормализирам от този 2-3дневен шок. Гледам тук хора години си пият бензодиазепини и нямат чак такива фрапантни мисли (неконтролируеми). На няколко психиатъра звънях - всичко е за след много дни. Дайте идея за нещо бързо. Човек или медикамент или място - няма значение, само да се спася някак за момента.
Съвсем сериозно - хубаво уиски. Пиеш до сериозно замайване.

# 343
Дайте моля съвети за страх от пътуване, наближава планираната ми екскурзия и яко ме тресе паниката.

# 344
Дайте моля съвети за страх от пътуване, наближава планираната ми екскурзия и яко ме тресе паниката.
Ривотрил около час преди пътуването върши чудесна работа.

Общи условия

Активация на акаунт