Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 15

• 32 443
  • 802
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз се следих при Вецев, ходех на ежемесечни прегледи ФМ при Чучумишев, на ФМ при Стратиева, при Калчев бях до 9гс, при Паскалева ходих за проследяване на терапията. В крайна сметка когато се наложи спешно да влезна в болница, Вецев ме вкара в Шейново и ме следи докато лежах там, включително и след раждането. Така че подкрепям мнението на Бочинка от предишната тема - трябва да се следиш при някой, на когото имаш доверие и който може да се погрижи за теб, когато се наложи.

# 16
Моите мутации са същите. Имам един неуспешен трансфер с две тридневни. Сега ще правим биопсия на матката, за да видим дали тя е причината да няма имплантация. Освен витамините от Б-групата аз следя и вит. Д. Моята лекарка не смята, че трябва да съм на терапия и не ми е предписвала нищо.

Здравейте!Днес получих резултатите от основен пакет тромбофилии(наследени).
До колкото разбирам мутациите ми са ниско рискови и все пак ще трябва да пусна допълнителни изследвания.
Изчетох и старата тема и придобих представа за  какво става въпрос, но все пак бихте ли ми дали някакви съвети?С кои изследвания да започна? Каква терапия(ако има такава) обикновено се прилага при такива случаи?

# 17
При наличието на мутация в гена Пай се ищследва АСЕ ! В тоя случай нещата се засилват и има нужла от терапия .

# 18
DeliSardeli, Bochinka, Nova777 ,
В коментара към изследванията е записано, че е добре да се изследва Ace както и deli..  ме посъветва, иначе аз имах успешно имплантиране, но се наложи МА поради много слаб и в последствие спрял сърдечен ритъм(около 7-ма седмица),и затова реших да си направя тези изследвания.

# 19
на колко си ? и правен ли е ПИД на ембриона ? Както и след аборта изследване на абортивния материал

# 20
Bochinka, на 29 съм ,беше ми първа бременност.Не съм изследвала абортативен материал,защото бях в болница само при приема на първия медикамент.Другото съкращение,което написа не ми говори нищо.

# 21
Ами ПИД е пред имплатационна диагностика , направи си такава на ембрионите защото иначе е дива индия какви ембриони ти трансферират ! Аз също съм на 29 , имам 3 аборта , 2 от тях с увреждания . 1 без доказани , още една биохимична бременност , всичко тва по естествен път без много усилия . И сега съм бременна с инвитро ! Оказа се че заради тая тромбофилия и не усвояване на витамините като хората ембрионите ми в най важния момент на делене се прецакват така да го кажа и не стават добри ! От 14 изведени Я имах 14 оплодени ембриона , 7 умряха на 3 ти ден и 7 пратихме на изследването от които само 2 стават .

# 22
  • Столицата на "Второто българско царство"
Благодаря delisardeli.... Heart

# 23
Може да е от полза -->

# 24
Ами ПИД е пред имплатационна диагностика , направи си такава на ембрионите защото иначе е дива индия какви ембриони ти трансферират ! Аз също съм на 29 , имам 3 аборта , 2 от тях с увреждания . 1 без доказани , още една биохимична бременност , всичко тва по естествен път без много усилия . И сега съм бременна с инвитро ! Оказа се че заради тая тромбофилия и не усвояване на витамините като хората ембрионите ми в най важния момент на делене се прецакват така да го кажа и не стават добри ! От 14 изведени Я имах 14 оплодени ембриона , 7 умряха на 3 ти ден и 7 пратихме на изследването от които само 2 стават .
Дано този път всичко завърши добре при теб !
А аз явно не се изразих добре - не са ми трансферирали нищо, забременях по естествен път,та не знам дали в моя случай има такова изследване ПИД,но ще се поинтересувам,благодаря .

# 25

А аз явно не се изразих добре - не са ми трансферирали нищо, забременях по естествен път,та не знам дали в моя случай има такова изследване ПИД,но ще се поинтересувам,благодаря .
Не , ПИД е само за ембриони. За вече бременни изследванията са БХС, пренатален тест и амниоцентеза. Първите два са неинвазивни.

# 26
аз разбрах че прави инвитро . Да ако си бременна по ествествен път. гледай да си вкараш всички витамини в норми и да ги държиш и после ще прави Амнио , пренатест и там каквото решиш . Аз правих инвитро по причината че нормално бебе по естествен път не става . За сега всичко е наред и с мен и с бебето

# 27

Не , ПИД е само за ембриони. За вече бременни изследванията са БХС, пренатален тест и амниоцентеза. Първите два са неинвазивни.
И аз така предположих.Значи за момента ще си направя ACE и Фактор 13 ,пък ще видим Simple Smile

# 28
От витамините кои е добре да се изследват освен B9, B12, D?

# 29
Bochinka сега видях,че ме съм качила добре.
Ще опитам още веднъж Не знам защо не се получава.Ще се опитам да изрежа и да намаля фирмата.Сега дали се вижда.
mma.com/9yjo/h8WRf.jpg[/img]

Общи условия

Активация на акаунт