Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 660
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, на мен продължава да ми излиза банер за 25%

# 556
  • Стара Загора
И на мен излиза, но в кошницата не го начислява.

# 557
А на какви периоди пускат такива намаления?

Успях да пусна една поръчка в неделя, но бях сложила още доста неща в колницата.. Sad

# 558

Успях да пусна една поръчка в неделя, но бях сложила още доста неща в колницата.. Sad
Досега не бяха пускали-поне откакто аз пазарувам от сайта от година и половина....Дано не е за пръв и последен път😗.

# 559
Това беше бъг, но понеже са бавни и затова се задържа толкова дълго. Трябваше да има 25% само на избрани детски неща, но реално беше на всичко в сайта.

# 560
Според мен си беше трик да върнат хора да поръчват от сайта след обновяването.

# 561
  • София
Това беше бъг, но понеже са бавни и затова се задържа толкова дълго. Трябваше да има 25% само на избрани детски неща, но реално беше на всичко в сайта.
Да, всъщност наистина пишеше така. Ами....много са им зле ИТ, щом са допуснали такъв грандиозен бъг.
Ще изчакам още малко, да минат 24 часа от мейла ми и пускам сигнал до КЗП.
Но си признавам, че изобщо не съм видяла мейла им за обновяването и че трябва до 3 септември да изпратим банкова сметка за връщане на парите. Но и те не са ми дали ваучер, както са обещали.

# 562
За какво ще е сигнала до КЗП?

# 563
  • София
За какво ще е сигнала до КЗП?
За бездействие и задържане на пари, защото нито са ми изпратили на мейла какво ще се прави, нито са ми изпратили ваучер, нито някъде се вижда, че ми дължат пари.
Да, уж имам право на тях, но няма начин да си ги получа. Колко време да чакам да ми отговорят на мейла - 1 месец ли?

# 564
Този мейл имаш ли го получен на 31.8?

Мн.жалко, че така бавят. От последния възврат избрах да не прехвърлям към банковата сметка, за да не чакам, ще ползвам сумата за следващата поръчка, все намирам какво да харесам сред намалените. Прекалих с поръчките, но пък и връщам.

Днес получих това

# 565
  • София
Обаче нямам ваучер. Да, това съм го пропуснала.

# 566
Здравейте! Искам да попитам физическите магазини на LC Waikiki имат ли опция за замяна или връщане на дреха, закупена от самия магазин? Благодаря предварително!

# 567
  • София
Здравейте! Искам да попитам физическите магазини на LC Waikiki имат ли опция за замяна или връщане на дреха, закупена от самия магазин? Благодаря предварително!
Имат. Без бельо, бански и чорапи.

# 568
Дойде ми поръчката с дамски и детски дрехи. Доволна съм като цяло. Направи ми впечатление, че на почти всички дрехи пише да се перат на 30 градуса без центрофуга.Някой прал ли ги е на 40 с центрофуга? Да не ги прецакам, по-специално пуловерите?

# 569
Пера си ги както си знам. Нищо им няма.

Аз от два дни чакам поръчката. Куриера се окъка, но здраве да е. Утре ако не дойде, ще звънна да си я търся.

Общи условия

Активация на акаунт