Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 725
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Алекс, само се чудя дали това е диалог между Еда и Пъръл. Често са ни подвеждали така във фраговете - монтират отделни фрази по начин, който прилича на диалог, ама накрая излиза друго. Може Еда да си говори с Мело. А Серкан да се съветва с Енгин и Пъръл. И това да са от онези паралелни разговори, които Айше така добре правеше. С новите сценаристи нямахме такива... Wink

Аз мидля че думите на Пъръл сакъм Еда спрямо Серкан. Защото Еда след товаказва "А ако се фоближи" (ско нсправи опит да се сближи)..
Не знам какви ги забрква Айше но на мен интереса яко ми се запали и нямам търпение вече

# 256
И аз мисля, че ще имаме още един фраг преди епизода. Сигурно в понеделник, 07.06. Много рано ни пуснаха тези двата просто. Но съм доволна - заляха ни с информация. Имахме тийзър, два фрага, видео зад кадър, видеа от Керем и Ханде за началото на новия сезон, активни са в Инстаграм - сторита, лайф имахме. Simple Smile

И ако питаш мен, пак не е достатъчно. Satisfied

Виждам две възможности:
1. Еда да се съгласи да се сближат, той да разбере, че е крила малката и пак да се разделят.
2. Тя да му откаже, той да разбере истината и малката да е тази, която ще им покаже пътят един към друг отново.
Втората е по-вероятна да е на Айше.

Завърна се титулярката и почнаха гатанките. Relaxed

# 257
- Еда, наистина ли си ти?
- И ти?

# 258
💗Ох, на нокти съм, треперят ми ръцете! 🤯Имам диагноза наистина! Само да се появят ЕдСер/ХанКер и сърцебиенето ми скача!!! 💘💘💘💘💘
Въпроси! Въпроси! Въпроси след фрага! Как я гушка Серкан, а тя как се приютява в прегръдката му! Ох, тези двамата взривяват! 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

# 259
  • Пришълец
...
Виждам две възможности:
1. Еда да се съгласи да се сближат, той да разбере, че е крила малката и пак да се разделят.
2. Тя да му откаже, той да разбере истината и малката да е тази, която ще им покаже пътят един към друг отново.
Втората е по-вероятна да е на Айше.

Завърна се титулярката и почнаха гатанките. Relaxed
Определено втората е по-приемлива, стига да излезе истината бързо наяве.

# 260
Не знам, колебая се към кого са насочени думите на Пъръл. Никога не успях да я възприема като близка до Еда. Подобриха си взаимотношенията, но не можах да ги видя като приятелки.

# 261
Оле, момичета, съжалявам
Фрага отдавна го преведох, но не се е публикувал линка, явно нещо връзката не е била добра
Фрага с бг субтитри
https://ok.ru/video/2377587624460

# 262
Ханде
"Все едно дните не минават !! нямам търпение"

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 12:05 от sani1212

# 263
Най-трудното нещо, което някога съм правил е да си тръгна, докато съм все още лудо влюбен в теб!

# 264
  • Пришълец
Али, златна си Kissing Heart

Ами аз Пъръл не успях да я усетя и като близка приятелка на Серкан. Да, от думите им стана ясно, че са такива, но нямаха много общи сцени, от които да си проличи. Разговорите им за неща извън работата не ми достигат, пък и е предимно с Енгин като са при Серкан.

# 265
  • София
Да ви кажа заради поведението на Енгин си мисля, че и Еда не е била особено невинна при раздялата им със Серкан. Струва ми се, че Енгин този път не подкрепя Еда и връзката на Серкан с нея. Знаем Енгин колко много обича и държи на Серкан, следователно като негов най-добър приятел му желае доброто. Вероятно Еда е направила или казала нещо, което е наранило много Серкан в миналото. Енгин знае за случилото се и затова сега реагира така. Защото разликата в държанието му е очевидна. Досега винаги е заставал зад Еда и е подкрепял Серкан да се бори за нея. Съветваше го да говори с нея, да не се отказва от нея, отваряше му очите. Дори в историята с патента подкрепи Еда и каза на Серкан, че бърка. Въобще никога досега не е заставал срещу Еда... А сега го съветва да каже "довиждане" и да си продължи с живота. Има нещо гнило... Wink

Али, Heart за теб!

Да, Пъръл така и не можах да я усетя като приятел нито на Серкан, нито на Еда. По-скоро беше дружка на Селин, нея подкрепяше, нея разбираше, с нея говореше и т.н.

# 266
# 267
Записвам се в темата на 18та страница, чудесно Joy. Благодаря на момичетата, които допринасят за уютната ни къщичка всеки път! Purple Heart
Благодаря и на момичетата за превода на фрага! Purple Heart Много загадки оставя. 2. фраг гледаме, а на мен по-объркано ми става, ама то така се прави, да гледаме с интерес. Нямам търпение да разбера причината за раздялата им. Определено не изглежда да са се скарали.. Smile
И аз се надявам на втората развръзка от поста на Миднайт, но ще видим какво са ни подготвили. Heart Eyes

# 268
Фрага няма да коментирам, както винаги подвеждащ и объркващ.
Предположение, Серкан просто си е тръгнал след онзи въпрос " Серкан , какво е това?", без отговори и обяснения. Следват години всеки със своите тайни, успехи, работа,болки и всичко след 5 год отначало.

# 269

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 12:19 от sani1212

Общи условия

Активация на акаунт