Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 673
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 820
  • Sofia
Въобще не го помня какво е било, Конти, само си спомням как се изненадах като го видях в магазина и, че исках по-голям. Simple Smile

# 2 821
Бобчи, гащи не му ли взе поне ? Satisfied
Да не ходи гол Stuck Out Tongue Closed Eyes
Гол можел,гладен не 😂
Само моите сутиени ли смърдят така?
Мид,ко им е на гащята ,съдържанието  е важно и при мъжките и при женските 🤣

# 2 822
Потниците с широките презрамки как са като оразмеряване - уголемени, умалени?

Зърнестото сирене ми е новият фаворит, ни прясно, ни зряло ми трябва в близко време. Странно защо ли го отбягвах.

# 2 823
Соул взех и С и М размер, С размер на голо стои точно, със сутиен идва една идея тесен отпред. М-ката със сутиен е добре, когато съм без презрамките леко хлопат. Все още не мога да взема решение кой е по-подходящ.

# 2 824
  • In transit
Дани, покажи снимkи и ще ти кажем Grinning

# 2 825
Тука ли стее 😉
Пробвах лозаро винарският продукт с вкус на лайм, не е лош. Следващият път ще му капна и лимончело за проба:

# 2 826
Тук сме Леми, но си пием изпитаното пино гриджо. От Лидъл.

# 2 827
Взех на синковеца игра "плажен тенис" (като за тенис на маса, но за плаж) - та счупи се едната хилка от водата; смениха я с нови - същата работа; да знаете, те това не става в никакъв случай за вода!

# 2 828
Аз видях днес епилатор в Драгалевци,  но друг модел, може би за фотоепилация. Ще търся.

Струва ми се, че мярнах миналата седмица в Младост 2. Но не съм напълно сигурна, да не е било пък уреда за пети, подобен размер са кутиите. Нека някой друг, ако ходи в Младост 2 да погледне и каже
Здравейте,
Наложи се да върна епилатора Sikvercrest, защото едната приставка не се захващаше.
Купих го преди 2 седмици, сега го няма. Знам, че в някои магазини отлежават някои уреди. Някой дали го е виждал в София?

, тази седмица не знам дали ще стигна до там.

# 2 829
Ако отида до магазина, ще погледна с какво бяха точно кутиите,които мярнах, но имаше някакви наскоро при нещата от стари брошура. (Просто не обърнах достатъчно внимание, че не търсех и не запомних какво точно имаше, но бяха поне няколко кутии.)

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 22:46 от fenyx

# 2 830
  • shumen
На мен ми трябваше сешоар,че моя изгоря,но в Лидл нямаше.

# 2 831
Аз не съм попадала на шоколад или нещо, съдържащо шоколад, което да не се размеква в горещините, включително и т.нар. течни шоколади, които са пълни с вредни мазнини. Не мисля, че това е индикатор.
Някой виждал ли е тези белгийски гофрети, които се падат от скреча, те пък къде стоят? Не можах да ги открия и това е.

Не е индикатор, размекват се, стига да не произведени специално да издържат на високи температури. За армейския шоколад, този, който присъства във войнишките дажби на американските войници, които представляват компактен пакет, съдържащ необходимата храна за 1 ден, съм чела, че специално да го произвеждали да се топи при по-високи от стандартните температури. Особено за "Пустинна буря" и пр. произвеждали някакъв, който не се топял и в пустинята. Бил много гаден на вкус.

# 2 832
Ау,забравих,днес в наше село в лидъл видяхме Цветан Соколов,волейболист дето често се мъдри в брошурите.Мнооого е висок,над два метра
Не става да мери дрехи за мъжа ми.

# 2 833
Леми, тази вечер видях в Кауфланд една мацка с лидлски шарен панталон като твоя. Стои убийствено! Как съм го проспала, не знам. Или по-скоро е бил изчерпан бързо-бързо. Помня един шарен, но в други цветове, някакво червено-оранжево ли беше...този не го помня да съм го видяла в магазина.  

Днес ходих 3 пъти до Лидл. Чудих се, чудих на малините, понеже имам доста плодове в момента...и на третото ходене ги нямаше. Утре ще взема на първото ходене. Grin

И да ви кажа, за който не е видял и сам вече, Кауфланд при нас (и не само) са готови с касите на самообслужване и е просто супер! Тази вечер късно-късно чаках с 1 кофичка мляко една госпожа в Лидл да си изсипва пълната количка пред мен и точно за тези каси си мислех. Защо Лидл изостават???

И още - има някакъв нов шоколад с паста от шам-фъстък. С палмови мазнини е Sad  , но усещам как по някое време ще го пробвам, на шам-фъстък не устоявам. Някой пробва ли го вече?

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 00:37 от soul81

# 2 834
  • Пловдив
Каси на самообслужване - това е супер. Не знаех, че има.

Общи условия

Активация на акаунт