Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 682
  • 3 022
  •   2
Отговори
# 2 805
Здравейте,
Наложи се да върна епилатора Sikvercrest, защото едната приставка не се захващаше.
Купих го преди 2 седмици, сега го няма. Знам, че в някои магазини отлежават някои уреди. Някой дали го е виждал в София?

# 2 806
Струва ми се, че мярнах миналата седмица в Младост 2. Но не съм напълно сигурна, да не е било пък уреда за пети, подобен размер са кутиите. Нека някой друг, ако ходи в Младост 2 да погледне и каже
Здравейте,
Наложи се да върна епилатора Sikvercrest, защото едната приставка не се захващаше.
Купих го преди 2 седмици, сега го няма. Знам, че в някои магазини отлежават някои уреди. Някой дали го е виждал в София?

, тази седмица не знам дали ще стигна до там.

# 2 807
  • Sofia
Понеже някой беше питал за гащите... не само, че нямат ръб/шев отзад, но са и друга материя - доста тънки.

# 2 808
Понеже някой беше питал за гащите... не само, че нямат ръб/шев отзад, но са и друга материя - доста тънки.

Аз..за боксерките. Искам боксерки, но все с тегел отзад бяха до сега. Утре ако стигна, ще гледам..

# 2 809
  • Sofia

Аз..за боксерките. Искам боксерки, но все с тегел отзад бяха до сега. Утре ако стигна, ще гледам..
Точно боксерки (както винаги) съм взела. Simple Smile

# 2 810
Розов джин и с бял тоник върви ,ако не сте по сладкото .Ние го харесваме и с двата.
Сутиени купих,но ужасно смърдят,ужасно.Докато рових в коша си загубих племето,отишли на хладилниците и мъжът ми граби като невидял пилешки крила и кълки,сигурно да се подсигури 🤣
Памперси,боксерки за мен ,другото ядене .Искаше да ми купува виното с шоколад,ама го отказах .

# 2 811
Бобчи, гащи не му ли взе поне ? Satisfied
Да не ходи гол Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 812
А, не сте прави, имаше много зелени и с-з сутиени, на малки:pig:
Гледах розАвия тоник, но не взех. Пишеше плодов, демек сладък. Аз съм по горчиво и кисело

# 2 813
Аз коментирах, че не са сложили цвета в брошурата и докато ти не писа тук, дори и не предполагах, че има други цветове... Пореден пример на "няма го в брошурата". Smiley

# 2 814
    Ох, Бобчита!
Hug
Много сладко вашето племе! Знаеш ли, че имаш талант да пишеш? Моля те, пиши по-често,  много ме забавляваш! Heart
Розовият тоник не е сладък, но и не е горчив, приятен е.

# 2 815
Конти, не съм гледала брошурата. Кат' чух гащи и 'айде юруш:joy:

# 2 816
  • София
За тук ли имаше опашка сутринта ,то едни гащя.Grinning

# 2 817
  • Sofia
Аз коментирах, че не са сложили цвета в брошурата и докато ти не писа тук, дори и не предполагах, че има други цветове... Пореден пример на "няма го в брошурата". Smiley
И в приложението също.   И такива случаи познава историята.
Като с моя метален тиган например - ни в брошура, ни в приложение.

# 2 818
Като с моя метален тиган например - ни в брошура, ни в приложение.
Той твоят е бил прелетна птичка, без изобщо да е част от някаква тематична група за седмицата, доколкото помня? Бъркам ли се? А това с необявени модели и разцветки дрехи взе да става трайна тенденция. Simple Smile

# 2 819
При нас след 17,30 ч. си имаше от всичко. Само торта Гараш не видях, но и не търсих много. Приложението работеше без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт