Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 142 237
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 195
Кърпичките за очила стават за слънчеви ,аз много ги харесвам .Имам четири чифта общо слънчеви и неслънчрви и само с тях ги чистя.
Утре ще ходя да връщам заточващата станция и ще диря шорти за мъжа.Ще помоля наистина за син рол он да ми извадят ако имат .
Май са уголемени късите гащи,вече коментирахте,но все им се чудя Най-редовно оглеждам за мъж с телосложение като на моят и питам жена му обаче ,какъв размер ще му вземат.Ако мъжа е самотен не се обяснявам 😁😁.

# 196
Тествай си. Едва ли тук някой може да ти каже какви ще са тези, които пускат.
Къдзе я чете тази стара информация все пак? В лидл...с диоптър, малко ме съмнява. Не че е изключено, но все пак...

Аз имам техни, включително и полароид пак от лидл купуван, от преди 7-8 години да не са, ми идеалки са ми.

В тема 5, стр.21 е коментирано на няколко пъти. Търсих в Гугъл "лидл детски слънчеви очила" и точно тази страница се отваря. Днес ги купих у тези дни ще отида да ги тествам. Grinning

# 197
Мерси, Bobchita и MTV! Simple Smile

Скрит текст:
Bobchita, палавнице... Stuck Out Tongue Winking Eye С бебето товариш алкохол, оглеждаш чужди мъже... Тцтцтцтц! Stuck Out Tongue Winking EyeHugJoy

# 198
От предишна промоция бях купила това сирене и съм на последната опаковка . Има ли го в постоянен асортимент / оглеждах преди - но точно с тази опаковка не видях .
Има едно на 200г . Но мисля опаковката и наименованието са различни .
Това ми харесва повече на вкус

# 199
Дзааак. Simple Smile Затвориха вече нашто Лидл за ремонт,.......
Това трябва да е бивш Плюс, който ще събарят и строят наново ли? Иначе не мога да си представя кое ще отнеме 6 месеца.
Ако е така, явно е въпрос на време и за останалите от този тип.
Да, бивш Плюс е магазина, ще го събарят и построят наново, както е писала mima_r.

На мен сирене Манури ми хареса. Купих след като Марчева го похвали.

# 200
Аз още мотам едно Маон Менорка от испанската седмица.
Предпочитам си такива дето са като нашето саламурено.

# 201
Скрит текст:
Бе в София съм, ама още не съм намерила магазин за риба, от който да пазарувам. На Женския пазар знам, че има, ама като ме е шубе да взема... Трябва да ми е препоръчан, че е ок и тогава бих взела. Че за няколкото пъти, в които съм купувала риба от супермаркети, не малко ми се е случвало да мисля, че нещо не ѝ е ок.
Този на Женския пазар е част от верига (https://morskidar.bg/). Пазарувам понякога от тях и нямам забележки.

Честно казано им нямам доверие на тези, не бих купила точно от женския пазар риба. а този магазин изглежда и много...мизерен към мърляв.
съгласна съм с марчева, гръцките са топ и там рибата е прясна. че даже и от лидл съм взимала хубава риба. в метро също има попадения

А някакъв гръцки магазин в центъра, който да препоръчате?
Е, прясна, прясна... до колкото може да е такава. Знам, че няма, все пак сме далеч от рибите. Просто искам да е хубава, да не е стара и престояла.
Има един на Раковски, не знам дали е гръцки, но има доста голям избор, основно гръцки риби и още куп вкусотии. От Първа градска (или френската гимназия) се тръгва по десния тротоар към пл. Славейков. След завоя преди Хан Крум е рибарницата. Има и сладководни нашенски риби, веднъж успях да се докопам до бяла риба (сулка). Има и екстра - след като премерят рибата, може и да я изчистят - точно като в Гърция.

# 202
  • София
Аз още мотам едно Маон Менорка от испанската седмица.
Предпочитам си такива дето са като нашето саламурено.

............ми то гръцкото сирене си е като нашето ,когато нашето е толкова добро, твърдо, хрупкаво, без лош аромат,  нарязва се безпроблемно на филии,  перфектно. Само от него купувам. Е, сега цената му е по-височка, ама не може и евтино и хубаво.
Фортуна, сиренето Манури е разкош.  Бях се позаредила, ама бързо свършва, ако има ще купя още да си имам.

..................

Има един на Раковски, не знам дали е гръцки, но има доста голям избор, основно гръцки риби и още ..................... Има и екстра - след като премерят рибата, може и да я изчистят - точно като в Гърция.
Да, на Раковска е добър магазина, има голямо разнообразие, също и хубави маслини и разни други нещица. Когато ходя в  "Солунска риба" след като избера нещото си, освен че може да ми я почистят може и да ми я приготвят на скарата. Правят е вълшебна, аз така хубаво вкъщи не можа да я опека.

# 203
Ако утре има останало ще купя едно Манури за проба.
Но това показано по- горе ми  е фаворит за момента .
Не ми е солено или с някакъв натрапващ вкус

# 204
  • София
Ако утре има останало ще купя едно Манури за проба.
Но това показано по- горе ми  е фаворит за момента .
Не ми е солено или с някакъв натрапващ вкус
Прилича на саламурено, но е по- деликатно, не е солено.
Абе страхотно е, но 4.50 за 200гр е скъпо.

# 205
Хич не прилича на саламурено, а на маскарпоне. Дори по кулинарни сайтове точно с него го сравняват и го препоръчват за десертно. Страховита мазнотия, после имам гадене от него. Но аз в момента не се оправям с мазнините, харесвам бяло саламурено и изварите.

# 206
От предишна промоция бях купила това сирене и съм на последната опаковка . Има ли го в постоянен асортимент / оглеждах преди - но точно с тази опаковка не видях .
Има едно на 200г . Но мисля опаковката и наименованието са различни .
Това ми харесва повече на вкус

Това сирене има ли го в постоянен асортимент . Моля някой да ми отговори.

# 207
На мен не ми е познато, Саня.

За утрешните летни парфюми. Синият е имитация на Light blue на D&G. Другият е много гаден и не знам на какво е имитация. Мъжките не ги гледах.

# 208
Ами тъй като нали е ХХЛ , логично е да е в постоянен асортимент.
Да , но това от 200 грама е различно.
Това промоционалното е произведено в Чехия . А другото мисля беше гръцко. Хубаво е .
Но това ми харесва повече.

# 209
  • София
Срещу входа на парка откъм Арената/дома за възрастни хора. Между немските къщички и парка, на голямото празно.
Скрит текст:
Чакам го и аз него. Има табели, но не съм се зачитала кога трябва да приключат.
Мислех, че ще строят блок : ))
Навремето там беше банята, имаше и плаж с басейни. Ех спомени..

Не мога да се сетя за кое точно място говорите. А уж съм от квартала.
Няма лошо! Още един магазин в близост до местоживеене не е излишен.

Общи условия

Активация на акаунт