Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 673
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 835
  • Sofia
Ааа за касите на самообслужване в К знам от няколко дни, щерката беше ходила и даже клипче беше направила, да ми покаже. Simple Smile
Кефи ми е за победата на швейцарците!

# 2 836
Ааа за касите на самообслужване в К знам от няколко дни, щерката беше ходила и даже клипче беше направила, да ми покаже. Simple Smile
Кефи ми е за победата на швейцарците!
Чакам ги и аз с нетърпение да се появят в нашия К., но малките стари филиали на Лидл първо трябва да ги построят наново, за да могат да въведат и те...
Скрит текст:
И аз много се изкефих. GrinSoccer

# 2 837
  • Велико Търново
Отказвам се от Робота в събота! Гледах и четох ревюта, търсих мнения и това не е моето нещо, за съжаление. За да си прецените за себе си, най добре, отделете едни 30тина мин и прочетете и вижте инфо и клипчета.
Сега сядам да пиша на Лидл, че днес мн се ядосах! Защо са ми купони, след като няма продукти? Голяма тъпотия, да обикалям магазина в търсене на продуктите с купони и да намирам празни щайги и кашони Sad

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 06:40 от skk007

# 2 838
  • София
И аз да измрънкам, че нямаше сутиени 75С, а ходих сутринта. Явно зареждат само 75В, 80В и 80С. Други размери не видях... здраве да е. До гащЯта изобщо не можах да се докопам от хора.
Пишете розАв тоник, а аз чета розАв потник, пък се чудя 'що този джин си има специален дрескод... а още не ме е хванала жегата. Joy

# 2 839
  • Козлодуй
Търсих вчера охлаждаща постелка за куче ама не намерих - имало ли е изобщо някой знае ли?
И на мен ми се паднаха белгииски гофрети от скреч карта - взех - накъртват от сладост Simple Smile Много ми се иска сутиените да са по един а да не са вързани по два защото ми трябва само единия цвят - винаги по-светлия гледах ги дълго и не взех и гащите много бройки не мога да си затворя чекмеджето с бельо Simple Smile

# 2 840
Лъки, при нас е пържилник(пък за сряда и четвъртък не ми се мисли 🥴)нито вино ми върви, нито нищо, но това е лекичко, газирано и не лошо, добре ми беше.
Соулче, сещам се кой панталон си видяла, мацката в магазина от който си взех гривничката беше с такъв. Освен да се оглеждаш дали някой няма да върне някой като моя, аз също ще мина на погледна при нас, само ми напиши кой номер ти трябва.
Касите в нашият Кауфланд са готови, но не работеха вчера.
На който му трябва тиган пуснали са хубави, нова серия на Брио.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 07:25 от Lemy

# 2 841
Търсих вчера охлаждаща постелка за куче ама не намерих - имало ли е изобщо някой знае ли?
И на мен ми се паднаха белгииски гофрети от скреч карта - взех - накъртват от сладост Simple Smile Много ми се иска сутиените да са по един а да не са вързани по два защото ми трябва само единия цвят - винаги по-светлия гледах ги дълго и не взех и гащите много бройки не мога да си затворя чекмеджето с бельо Simple Smile

В Благоевград вчера имаше от охлаждащите постелки. Гледах ги, разгъвах ги,но така или иначе не взех. Иначе хладно държат. Нашето е малка порода и реших,че ще си лежи в банята,ако му стане много топло. Взех от постелките за автомобил,но още не съм намерила време да я монтирам. Ако не намерите постелка,пишете да измислим нещо.

Аз да попитам за комарниците - миналата седмица ли бяха или бъркам? Къде намирате старите брошури на Лидл?

# 2 842
pvacheva, доста сладки са белгийските гофрети, направо имаш чувството че дъвчеш захар. Обаче изядохме с мм по 1, със сметана отгоре. 🥴

# 2 843
Мъжът ми вчера каза, че Лидл му пратили в приложението купон за 5% отстъпка при покупка над 20 лв защото не си бил ползвал приложението отдавана Wink

# 2 844
  • Козлодуй
Anelia20, а благодаря за информацията значи ги е имало и са свършили бързо не няма да поръчвам Simple Smile
Lemy, и аз така предположих че с кисело мляко ще се разреди сладостта та така ги ядохме Simple Smile

# 2 845
И аз се замислям за някакъв десерт с кисело мляко, в който да ги сложа.

# 2 846
  • Пловдив
Най-накрая приложението ми проработи! След доста разговори по националния им телефон. Снощи в 20.30 бях в тракийския Лидл в Пловдив...за гащи Simple Smile Никой нямаше интерес за тях. За първи път си взимам лидълски, дано ги бива, ама ластика на кръста ми се струва, че бързо ще се разхлаби. Взех и за детето гащи и къси панталонки от Стара промоция мисля. Сега я уча без памперс и като видя детски гащи купувам купувам... Сладоледа от промоцията във фунийки също уважих, както и белия с бадем на клечка. Друго не си харесах. Беше спокойно и имаше от всичко по-много от дрехите имам предвид.

# 2 847
  • Буркина Фасо
Най-накрая приложението ми проработи! След доста разговори по националния им телефон. Снощи в 20.30 бях в тракийския Лидл в Пловдив...за гащи Simple Smile
и аз откакто си купих гащи нямам проблем с приложението.
в гащите е тайната. в пряк и преносен смисъл   rotfImbo

# 2 848
  • на последния етаж
Кога би трябвало да има отново италианска седмица - през август?

# 2 849
Не думай..как италианска - вчера гледах намалени на -30% италиански бисквити, а аз още не съм си изяла кутиите Бешамел. 😁

Леми, за панталончето 34-36. Оглеждам се, но няма да го издирваме на живот и смърт. Да съм гледала навреме. То идват нови изкушения. 😉

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 10:34 от soul81

Общи условия

Активация на акаунт