Относно алкохола, сама си се докарала дотам и за това никой не ти е виновен. И другият път никой няма да ти е виновен, а кой знае какво може да ти се случи. Така че си вземи поука.
Положителното от цялата работа е, че поне си разбрала колко струваш за тъй наречения си приятел. Дано не пропилееш тази ценна информация.
Всички са се напивали, не я съди. И аз знам че не нося на пиене, но като се съберем в компания се опитвам да наваксвам на мъжагите. Излизало ми е през носа и на другият път - айде пак, бири мири, от кога по тавана има маси.
Може би пък подсъзнателно осъзнава какъв лайнояд е тоз нейн приятел, и се е напила за да не мисли за това.
Не е проблемът в напиването, а в това какво може да й се случи, като е сама и безпомощна. Като се събуди в някоя уличка със смъкнати гащи, тъпият й приятел ще й е най-малкият проблем. Само дето, ако той можеше да се нарече такъв, или изобщо човек, щеше да отиде да я прибера след първия разговор точно поради тази причина, пък ако ще после да скъса с нея на мига.