Остави ме в момент на нужда

• 26 255
  • 988
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Е що пък от негова.
От нейна трябва да е хикса. М акак ще затваря бе. Кат Иде кифтета/спи с нея не затваря. Що за лицемерие и наглост.
Да изиграят един морски шах.

Аз нея я разбирам какво иска, но още от началото е разбрала, че няма да го получи. Половин година - ай, стига му толкоз.

Той от своя страна си получава каквото иска, само не е предвидил пиянството в буйната младост и приливът на възмущение аха да го убиЙ.

# 376
  • София
Е що пък от негова.
От нейна трябва да е хикса. М акак ще затваря бе. Кат Иде кифтета/спи с нея не затваря. Що за лицемерие и наглост.

На мен пък ми е много интересно защо от негова страна няма хикс. Поставил й куп граници, не го интересува какво, къде и с кого прави, досажда му с нуждата си, не му пука, че нещо може да се случи с нея... обаче по някаква причина я държи? Thinking

# 377
  • София
Е те тия много спокойните, заземени и хладнокръвни на крехките 24 не са вчерашни.
Човекът си има заготовка за манипулаторче. Ако беше просто темерут, нямаше да я отрази, но нямаше да е бесен, че му е нарушила комфорта.

Влизаме си малко в статуквото на бгмама, но правилно ли прочетох от авторката, че има обаждане в 10 и нещо и после едно в полунощ, а той твърди, че са десетки. Или тя ни пързаля, или той вече я газлайтва.

# 378
Просто повечето мъже са мърлячи инертни, Лъвичке. Мързи го.

# 379
Емилия, тотално погрешен прочит. Момичето търси обратна връзка, че нормалните хора получават помощ дори и да се разцепят. И, да, това е така, когато имаш добри приятели, дори да не са ти гаджета, те ти помагат.
Не, Босилка, не. Авторката каза, че няма никакво намерение да го оставя. Смятала, че няма чак толкова сериозна причина да го прави. Даже намекна, че очаква с времето той да се промени.
Но и аз не смятам да се връщам назад, че да ти цитирам. Той поста й си стои, може да се прочете по всяко време. 😁

# 380
  • София
Защото му е удобна, подкована вече, прилапана с марципан и носни кърпички и е негова форева!

Просто повечето мъже са мърлячи инертни, Лъвичке. Мързи го.
Нея не, всичко ще оправи между тях.

# 381
  • SF
Ако съм с някого от дълги години, не е задължително да ми е партньор, съпруг, а просто приятел(ка), ще помагам в такъв момент и съм помагала. Приятелка ми е висяла на рамото и на следващия купон пак, и пак, и пак...
Но ако познавам някого от скоро и сега започвам да градя отношения с него, да го опознавам, да го харесвам, да научавам за навиците му  - добрите, лошите, приемливите, примамливите, едно такова "случайно напиване", би го представило в недобра светлина.
Прибързани или не, бих си направила изводите. Ако и аз обичам да си попийвам, по-бавно ще взема решението да го разкарам, но ако не обичам да пия и да ставам от леглото, за да събирам "приятели" от дискотеките, и най-вече, ако нищо особено не ме свързва с този човек - чао!
Не бих искала да го заблуждавам, че си е намерил приятелка, която е готова да понесе всичко, само и само да бъде с него.

# 382
  • София
Зачетох се в предишната тема на авторката. Предишният й приятел е бил обсебващ ревнивец, явно сегашният незаинтересован темерут се явява коректив. Отишла е от една крайност в другата. Да се надяваме със следващия да се балансират нещата.

# 383
  • София
Наздраве по случая Laughing

# 384
Аз само ще кажа, че до 18 се напивах случайно, на 18 вече знаех къде ми е границата и всяко напиване след това си е било напълно осъзнато. Не я изкарвайте някое дете, защото не е. Особено пък ние провинциалистките доста рано тръгваме по дискотеки и запои, та и рано си научаваме границите на пиене. Аз бих я посъветвала да се държи като дама, за да се отнасят с нея като с такава и тук не говоря само за напиването ѝ. Когато някой тръгне в отношения с нея с команди и изисквания, които не я кефят, просто да се усмихне многозначително и аривидерчи. Когато усеща, че е разковала дюшемето, да си викне едно такси и да се прибере мирно и кротко, а не да звъни на сульо и пульо. И не на последно място - ако наистина държи да има до себе си читав мъж, да избягва да се вее със слабо познати приятели от мъжки пол по барове. Всеки има приятели, нормални неща, ама като си във връзка и държиш човекът отсреща да те приема сериозно, държиш се и ти сериозно, защото това ходене по дискотеки, защото някой си слабо познат те е поканил, не е ок. А въпросния господин диван няма проблем с това, просто защото не му дреме. Ако му дремеше едва ли щеше да е доволен, че гаджето му си вее фустаня с друг слабо познат мъж.

# 385
  • SF
Стрина Калина, има хора, които цял живот не си знаят границите и не им пука да ги научат. Онзи ден бях на купон, на който половината възрастни се изпонапиха и даже бяха радостни от факта. Но това не искам да е мой проблем. Моята приятелска постъпка се изрази в това да закарам колата на един такъв безграничен, докато него го извозва приятелят му. Не харесвам такива работи. Оставам приятел, но не бих си взела някакъв такъв у дома.

# 386
Другото беше „приятел на приятел“ - Петко кани Радко, Радко кани Славка, Славка кани Мария, Мария кани Иван и т.н.
Мария, ммдаа..., ех тази мария  😎

# 387
Емилия, тотално погрешен прочит. Момичето търси обратна връзка, че нормалните хора получават помощ дори и да се разцепят. И, да, това е така, когато имаш добри приятели, дори да не са ти гаджета, те ти помагат.
Не, Босилка, не. Авторката каза, че няма никакво намерение да го оставя. Смятала, че няма чак толкова сериозна причина да го прави. Даже намекна, че очаква с времето той да се промени.
Но и аз не смятам да се връщам назад, че да ти цитирам. Той поста й си стои, може да се прочете по всяко време. 😁

Не искам да се разделяме заради подобно събитие. Не мога да определя постъпката му като показателна за взаимоотношенията ни, защото в случая отговорност е до голяма степен (да не кажа изцяло) моя - аз съм взела решението да пия, аз ще си тегля кръста. И въпреки това, което пиша (явно си противореча), се чувствам неудовлетворена и дистанцирана. Не го правя умишлено, за да се опитам да го спечеля - просто имам чувството, че след този петък го гледам с малко по-различни очи. Историята я споделих, за да разбера дали е нормална реакция от моя страна, или се държа като преувеличаващ съдник.

По темата за промяната - аз заявих, че не очаквам промяна от негова страна. Това му е характерът, темпераментът, цялостното отношение към живота.
Моят голям въпрос е свързан с личното ми светоусещане - дали начинът, по който се чувствам сега, е правилен. Знам, че няма как да получа едностранен отговор, но сама не мога да се изясня със себе си.
Наясно съм, че тук не е психологически кабинет, затова няма да навлизам повече в темата с вътрешните дебати.

# 388
Ми като не му дреме хвани си още двама трима паралелни. С чиста съвест. Така белким все един ще е свободен като почнеш да звъниш.

# 389
  • SF
Извинявай, сигурно е станало въпрос, но не мога да изчета всичко, на колко години сте?

Общи условия

Активация на акаунт