Остави ме в момент на нужда

• 26 277
  • 988
  •   1
Отговори
# 690
Не, не, недейте, моля ви. Темата съвсем зави към фантастика и фантасмагории, модераторите спят ли?
Как мислиш е възникнал лафа "Като кажат, че сестра ти е кОВра - ходи доказвай, че нямаш сестра"?!

Та някои потребители видяха, че авторката е слаба по характер - що да не я досмачкат?! Точно както прави и приятелят й. Всъщност същите тези също не биха скочили да спасяват пияно гадже през нощта. Открий 10те прилики.

Отговаря и на въпроса как толкова иначе тривиална като казус тема, навъртя толкова страници. Не разбирам авторката защо си го причинява и не моли за ключ, не разбирам и модераторите/администратори, които за много по-безобидни случаи са правили поне чистки (макар че и за ключ да се самосезират е наложително).

# 691
Тя работата е отекла още като и е казал "не си ми приоритет", и тя е казала ок. Така че чао-то така или иначе ще го чуе, дори по-скоро ако продължава да се снишава и да го играе на покорна и съобразителна. Както казах може да обърне играта ако го почне с неговите номера, но за целта наистина трябва да не и пука. Което май не виждам как ще стане.

# 692
Всъщност същите тези също не биха скочили да спасяват пияно гадже през нощта.
Ами не, не бих, както и пиян съпруг не бих се вдигнала да прибирам по нощите, щото просто така му е кефнало. Удрям му самолетния режим и да се спасява. Правете разлика между спасяването на някой, изпадането в беда по независещи от него причини и ходенето зад задника на някой, който сам се е поставил в нокаут от пиене. Който иска да си обира пияните мъже по баровете, да си ги обича и да им се радва от пиедестала на милостта и състраданието си. То е логично, че ако някой одобрява подобна реакция като на гаджето, самият той би действал по същия начин, не е някакво велико прозрение.

# 693
не разбирам и модераторите/администратори, които за много по-безобидни случаи са правили поне чистки (макар че и за ключ да се самосезират е наложително).
Недей, че някой фантазьор ще вземе да стигне до очевидния извод, че модераторите обичат да мачкат потребители, но ще се поболее от невъзможността да го каже под страх от банан.

Стринке, не ти ли писна от това дребнаво чоплене на алкохола?

# 694

Стринке, не ти ли писна от това дребнаво чоплене на алкохола?
А, няма проблем, имам още малко време до 17:30 да си почеша клавиатурата. Sweat Smile

# 695
Добре, убедихте ме! Дайте го насам този господин - хем е младичък, хем е сериозен, хем е на ниво, хем си има принципи, хем има и блясък в очите! Хем и ПАРИ има, очевидно явно има пари щом пияната второкурсничка се е лепнала като гербова марка за него! Айде ще я спася я девойката от този богат темерут, аз ще го взема, само не казвайте на ММ!

Не мога да повярвам, че вече завихТЕ в темата за парите... Rolling Eyes

# 696
Че що, кое му е странното? Пари, коли, майка му ...  още до никъде не сме стигнали.

# 697
Че си отишла сама и сама си се напила - вярно е. Но аз бих помогнала кажи-речи на всеки в подобна (НЕ перманентна) ситуация, както и на теб друг човек ти е помогнал, а какво остава за интимния партньор?

Аз съм помагала в подобни ситуации. Не ми е било приятно да се занимавам с пияни хора, но съм помагала. Извозвала съм ги. Даже и благодарности не съм получавала, защото не помнят. Първото, което писах в темата беше, че онзи ден откарах колата на наш пиян познат, а него го закараха с друга кола. Той държеше сам да си се прибере. Трудно, но не му позволихме. Но самото дърпане и разправия с пияни приятели, ми е неприято и гледам да го избягвам, което също си е човешко качество.
Но ако съм си вкъщи и в 12.00 някое гадже почне да ми звъни пияно, а те си позволяват такива неща - прещраква им нещо в мозъците и започват да дрънкат телефоните - мисля, че не бих. И на другия ден "интимният ми партньор" няма да ми е вече интимен партньор.
Съвсем друго е, ако това някаква доказана връзка и знаем кой колко пие, кога пие, често ли пие, еднократно ли... Това е съвсем друг случай.

Всеки е различен. Някой би звънял за помощ, друг - не. Някой би се отзовал на молбата за помощ, друг - не. Ето - "гаджето" на авторката също не е помогнало. Е, аз пък бих се отзовала на негово място - стига подобни ситуации да не са системни. А на другия ден той просто нямаше да ми е гадже, ако бях на мястото на авторката. Разни хора - разни идеали. Въпросът не е кой страничен наблюдател какво би направил и кой страничен наблюдател какво не би направил. Просто в една двойка е нужно хората да си пасват. По мое мнение тези двамата НЕ си пасват. Това е. Със здраве!

# 698
Какво сме завили, моме, коментирах само аз, че е възможно да е неработеща студентка втори курс и затова не е имала пари за такси оная вечер, та е звъняла да я приберат с лична кола.
Има един сайт, мастър клас нещо си, само за там сте - как се пишат романи по два дребни детайла.

# 699
Е аз да питам, ако не се обади на онзи, с който си ляга, тогава на кой друг?

# 700
А авторката " утре " ще поиска  приятелят и да я прибере като тругне като чучарка по къщите- за приятелят и на добре да я разкара и тя да си  ОДИ  да пие и ... където иска и когато иска

# 701
Стига де! Още в 9ти клас си държах скрити в паспорта 5 лева за всеки случай, за такси. Не вярвам някой да тръгне на клуб без пари.

# 702
Стига де! Още в 9ти клас си държах скрити в паспорта 5 лева за всеки случай, за такси. Не вярвам някой да тръгне на клуб без пари.
Ти не вярваш, ама аз съм виждала страшни резили от колежки. Има 2 лева за вход само, ама тръгнала на дискотека, щото то някой щял да почерпи, пък и да я закара после. Едната от такива почерпки накрая някакъв я почерпи с бременност, а тя дори не помнеше кой. И не, не я беше изнасилил, просто е била толкоз фиркана, че не помнеше кой е прибрала у тях.

# 703
Какво сме завили, моме, коментирах само аз, че е възможно да е неработеща студентка втори курс и затова не е имала пари за такси оная вечер, та е звъняла да я приберат с лична кола.
Има един сайт, мастър клас нещо си, само за там сте - как се пишат романи по два дребни детайла.

Точно ти ме пращаш да пиша романи по два дребни детайла? Дето си ги измисляш какви ли не сценарии от 40 страници Grinning

# 704
Тази тема е най-голямата лудница, на която съм била свидетел, а вчера имаше лауреат, чието творение нямаше изречения с логическа последователност. В началото дори изречения нямаше. Но лудницата е тук.

Общи условия

Активация на акаунт