Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 388
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 255
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
снощия залез беше такъв. очаквах вятър я то...

да не забравя Simple Smile петък е!

# 256
Елифче, и ти ли се объркА? То времето за пАлто не за банЦки Smile
Баш! Банските ги взех, ще ги върна чисти и неопетнени 😃

# 257
Добро утро !
Който го е взел (лятото), моля да го върне, пък ние ще се направим че нищо не сме видели.!

# 258
  • Пловдив
Отивам за второ кафе...

# 259
Мистик, мн интензивни кафетата 😂 Шса разлопам, а пък съм на игла. Ще взема се лупна нейде😂

Морнинг!
Елиф, начи тъй. Из наща околия се местонахождаш, бравос! За съжаление юни стана октомври, та те пиша карък у ефбетлигатана 13 🤪

Изпивам де що видя кафетата, лежерно ще си полежа още малко и къде обедно време смятам да се насоча към ваксин. център. Въртя, суча.. ще се ходи.
Ще гледам преди да ме “ гепи” , ако, да свърша някоя шетнЯ. Че после.. на купона, така ме завихря, че не мога мръдна от леглото.
Успешен ден, другарки!

# 260
Тортийн, виноват. Леко да минава втората игла! Имаш палчета.

Не се преуморявайте. Петък е, обикновено работата я изсипват следобяда, когато човек вече се е размечтал за уикенда. Вие обаче не се чувствайте длъжни да я свършите Grinning

# 261
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тортийн, виноват. Леко да минава втората игла! Имаш палчета.

Не се преуморявайте. Петък е, обикновено работата я изсипват следобяда, когато човек вече се е размечтал за уикенда. Вие обаче не се чувствайте длъжни да я свършите Grinning
Шефчето ми висна на главата, а още няма 10... Не е човешко!

# 262
Отсреща сменят климатика и има един младеж мммммм!
Добро утро! Прехвърляйте се насам ,тук е лято за банЦки,не за разкопчано палто 😉😎

# 263
Добро утро, момичета!
Лори, в края на юли Бебълс ще дойде за 1 мес. при мен, а след това ще го мисля как ще стане- или тя при мен или аз при нея. Ако тя беше тук сега, нямаше да усещам трудност в нищо. Търпение трябва и всичко ще се нареди.
За обожателите няма какво да кажа. Един грозен, един възрастен, един на 18, един нисък, един женен. Ще си дойде човека и за мен, по- добре сама, отколкото тук да се излагам с някой такъв.
И тук е мрачно и студено.
Хубав ден!

# 264
  • Пловдив
Съни, а навлека? Нали не те търси?
Ако вземеш Бебълс кой ще я гледа там? Нали няма ясли?

# 265
Търтийн, да минава и да заминава без да го усетиш Hug
Седнах на една пейка, че куцам с количката. И ми иде да си кажа "ми такъв ни е матрияла" (нищо полит не влагам), ама злобни жени... Бъдете перфектните майки лошо няма, ама поне като сте на 2м. от мен имайте благоприличието да не ме обсъждате барабар с "горкото ми дете". Горканчо е без шапка и зимно яке, та сигурно ще настине детето и изглежда гладно. Да се знае.
Действието се развива в "елитен" столичен квартал с фейсбук група в която всички претендират за интелигентност много над средната.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 10:33 от Анонимен

# 266
Мистик, това е основния проблем. А с една заплата няма как да си позволя жена.

# 267
  • Пловдив
Мистик, това е основния проблем. А с една заплата няма как да си позволя жена.
м да...
Така за по някокло месеца става ли да работиш и после у дома?

# 268
До 6 мес. съм на безсрочен договор. Става, но после не мога да се върна пак на същото място, ще трябва друга работа да си търся.
За сега предпочитам тук да съм.

# 269
  • Пловдив
До 6 мес. съм на безсрочен договор. Става, но после не мога да се върна пак на същото място, ще трябва друга работа да си търся.
За сега предпочитам тук да съм.
ти си знаеш кое е най-добре за вас...Kissing Face

Общи условия

Активация на акаунт