Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 397
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 270
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Търтийн, да минава и да заминава без да го усетиш Hug
Седнах на една пейка, че куцам с количката. И ми иде да си кажа "ми такъв ни е матрияла" (нищо полит не влагам), ама злобни жени... Бъдете перфектните майки лошо няма, ама поне като сте на 2м. от мен имайте благоприличието да не ме обсъждате барабар с "горкото ми дете". Горканчо е без шапка и зимно яке, та сигурно ще настине детето и изглежда гладно. Да се знае.
Действието се развива в "елитен" столичен квартал с фейсбук група в която всички претендират за интелигентност много над средната.

Емии, има и такива екземпляри. Кураж, и това ще мине, лятото ще припкате с бебока.

# 271
  • София
Ай стига мрънкали. Утре ще се жалвате, че е жега.
 Балонита, ти пък от кога се връзваш, я си го премести. За съжаление, голяма част от хората са тясно скроени.

# 272
  • Пловдив
Ени, как сте?

# 273
Ре, не се връзвам ама ми е тъжно и смешно едновременно. Знам че има всякакви индивиди, ама ако тука не измрънкам къде. Joy Аз не обяснявам как ще си превари детето, рявящо в количката, в този космонавт на 16 градус с одеало. Може и тя да не обсъжда горканчо дето ще му се пукнат бузите от ядене, как е недохранен Joy Има едно нещо наречено "гледам си моята паничка" и гледам да го практикувам в живота си.

# 274
  • София
Ре, не се връзвам ама ми е тъжно и смешно едновременно. Знам че има всякакви индивиди, ама ако тука не измрънкам къде. Joy Аз не обяснявам как ще си превари детето, рявящо в количката, в този космонавт на 16 градус с одеало. Може и тя да не обсъжда горканчо дето ще му се пукнат бузите от ядене, как е недохранен Joy Има едно нещо наречено "гледам си моята паничка" и гледам да го практикувам в живота си.
Всички имаме възгледи за живота, които противоречат на възгледите на останалите. Докато имахме куче, майка ми се е потрисала от "пълната липса на хигиена" според нея за внучето и. Баща ми и напомни как съм ровила в конюшнята и съм яла от морковите на конете 🤣.

# 275
Ей тей съм 😡
Ма нагласи се наща, тури дневен грим, опнах двата косъма, пръснах пет капки аромат.. свежа и бодра отиом на няма и пет метра от нас. Викам, ако се спомина, поне да съм гиздава 😅 Ваксина ше слага.. И насреща дофтора и реква- ама ние ваксинираме от 14 до 17 🧐  Абе, аланкоолу, вий вместо да ме молите, на крака да ми идвате... те часове имАлЕ. Ама колкото искам да приключвам, толкоз се разтяга у времето. Оплаках сА.

Бабълс, каменно лице и подминаФ. Не ме трогват. Гледам и аз да не ги трогвам такива, че с тях изобщо не мож се разбра.
Съни, не ти е леко 😕

# 276
  • sf
Нямам търпение да стане 14ч и да си ходя.
Мисля да си лекувам разбитото сърце с някоя нова дрешка. 😆

# 277
Bubbles` ,понеже тепърва ще се сблъскваш с такива "екземпляри", не е задължително да си мълчиш винаги. Направи ги на салата с много оцет, изпусни парата.
 Преди две години някъде, моето на около 4 и отгоре, на площадка близо до нас, моето се катери по пързалката,  едно детенце я опика, явно махаха памперс, но майка му беше заета да разтяга локуми с друга родителка.
Моя се провиква "Маммоо, виж, вода", казвам му "Не пипай, не е вода, пишо е.", детето объркано "Ама откъде?" , почна то да се пипа, да не е от него Grinning  Казвам му, че друго детенце я е опишкало, но то няма как да си и почисти, а възрастния с него, но това май не се е случило.
Ейй, мама му ме чу, като подскочи, разфуча се, извади шише вода, салфетки, щяла да почисти това, защо така съм говорела за нея!?!
Миии, щото не си пасе детето и не чисти, затова.
 Една друга хубавица, децата ни са наборчета, често ми пише да се виждаме,  преди две седмици се срещнахме в квартала, останах за малко,  нейното обяви, че му се ходи по голяма нужда, прати го да клечи в храстите, след това ходи да го забърше, после не почисти, а накрая крещи по него да не ходи в храстите да играе... Вероятно има причина да не сме близки...

# 278
Сънш, абе то ясно, че налягането тряя се изпуска. Мисълта ми е, че няма ефекта, който предполагаме и искаме да има. Иначе хич не мълчах и аз. Навремето, че тук- там и сега. Само че, илюзиите ми ги няма. Вече 😁

Абе само на мен ли ми направи впечатление. Гледам никъде никакъв коментар. Сутринта даваха зам. министъра на здравеопазването, относно незаконните трансплантации в Александровска. И този човек/ доктор рече- докторите, които са извършили тези нередни трансплантации не са виновни. Наредено им е. От държавно ниво.
И ся, не мога да разбера. Как някой не е виновен, когато закононарушава? Ама било наредено. А те мозък нямат ли си? Трябва ли на всяка цена да изпълняваш височайшите заповеди. Къде остана закона, морала. Силните хора с характер?
Наивна ще си умра. Знам.

# 279
  • Euskal Herria
Добро утро!
Мрачно, хладно и дъждовно е, точно ден за разпускане. Simple Smile
Продължавам да се ровя за ваксините аз, само този въпрос ми остана да разуча. С останалата бумащина се оправих.

# 280
Сънш, абе то ясно, че налягането тряя се изпуска. Мисълта ми е, че няма ефекта, който предполагаме и искаме да има. Иначе хич не мълчах и аз. Навремето, че тук- там и сега. Само че, илюзиите ми ги няма. Вече 😁

Абе само на мен ли ми направи впечатление. Гледам никъде никакъв коментар. Сутринта даваха зам. министъра на здравеопазването, относно незаконните трансплантации в Александровска. И този човек/ доктор рече- докторите, които са извършили тези нередно трансплантации не са виновни. Наредено им е. От държавно ниво.
И ся, не мога да разбера. Как някой не е виновен, когато закононарушава? Ама нило наредено. А те мозък нямат ли си? Трябва ли на всяка цена да изпълняваш височайшите заповеди. Къде остана закона, морала. Силните хора с характер?
Наивна ще си умра. Знам.

За съжаление, здравеопазването отдавна е бизнес, и там морал няма! И за Александровска и за Университетската болница  „Лозенец“. Ако искат да работят там, правят каквото им кажат, иначе изхвърчат, и ще са доктори в Куртово Койнаре. Мръсно блато, това е по болниците!

# 281
Че е блато не, ами следващото, кой не знае? Туй ясно.
Гнева ми идва, заради преклОнената глава на маса лекари. Заради липсата на човечност. Клетва? Кво е тва?
Не ръкоплясках. И няма. Защото подозирах и вътрешно знаех, че играта е голяма там. А точно и най- вече в тяхната сфера е недопустимо.
Ще ръкопляскам, когато видя наистина лекари. Като едно време. Мислещи за хората, всеотдайни. Без да чакат нещо изпод разни мебели. Хората са благодарни. И сами ще дадат, когато усетят човешко отношение и загриженост.
Не ги е срам!

# 282
Съни, успех дано ти се наредят нещата по най добрия за теб начин.
Не си го слагам, втрещена съм колко хора не си гледат собствената работа, но обсъждат. Преди не съм имала време за разходки или пък съм била със слушалки. Няма как да ме трогнат, но не ги разбирам.
Лолипоп, ужас, не знам как шЪ го издържа като порасне, ам ще се справям. Ако не, ще го мисля.  Че ще е в частна ДГ и училище ми е ясно, за едно свободно място в държавната ясла даже и не кандидатствах за ДГ и училищата е същата драма, та да видим там какви ще са, предполагам по ужасни от тези родителки.

# 283
  • Пловдив
Моят син се изцепи, че тия бг мами са опасни...сигурно, казва, ако ги питаш как се прави самолет и това ще знаят Satisfied
Това по повод помоща на Ре за есето... Relaxed

# 284
Ааа, Мисте, колко му е да сглОбим една совалка. Момент, само чиниЙте да измия 😂

Общи условия

Активация на акаунт