Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 405
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Ааа, Мисте, колко му е да сглОбим една совалка. Момент, само чиниЙте да измия 😂
Stuck Out Tongue Closed Eyes
И запръжката да напрая аз...

# 286
Не е добре Синеочка. Сутринта се събуди в 7 и се засилила за ДГ. Казвам й,че има температура,тя настоява да ходи. Снощи я свалихме темп.,но сутринта пак имаше. Пак свали,пак вдигна. Повърна сутринта един път,а снощи се оплака от коремче. Не е ставала днес,само лежи и спи.
Имах час за фризьор,ще пропусна. Няма кой да я гледа. Поне ще се боядисам,ако свали темп и се почувства по-добре. Иначе само хленчи и се гушкаме.

# 287
Any, да минава по-бързо!

И у нас дребната е с хрема, баща ѝ си призна, че на 01.06 ѝ било студено в парка. Ама аз дърпам сополи с прахосмукачката.

# 288
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Моето е с дрезгав глас, гърло не го боли, не е червено,  не кашля, смуче Исла кидс и жули сладолед. То с това шантаво време как да е...
Anyyyone , дано Синеочка да се стабилизира бързо. Много е неприятно детето да се разболее в петък или събота. Sad

# 289
  • София
Ени, радвай се, че има желание да ходи на занимания. След едно има няма 10 години ще гледа на лошо и ще вика, че и се спи. Аз редовно лъжех, че нямам първи час 🤣.

# 290
Ени, ще се оправи маленкото. Ама на майките кво ни е настъпано, само ние си знаем. Гърлото как е?
А тва с прахосмукачката и сополите и сестра ми го практикува. Едно време мойте само с помпичка ги действах.
Не помня с точност но докъм третата година. После ги научих да се секнат сами. А на сестра ми на 6 и още с помпа и прахосмукачка ми е чудно. Ама те си знаят..🥴

# 291
Ени, да се оправя бързо малката бонбонка!
За лятото - стига сте ревали, какво му е на времето - грееш си краката пред камината и ядеш череши!
Stuck Out Tongue Winking Eye
Моята работна седмица приключи, чакам от ТЕЦ-а да минат да опишат топломерите и съм свободна! Чаккк в понеделник на тръстиката.

# 292
А ще мине,няма де да иде.
Не знам дали е гърлото,май е ентеровирус. Ние сме без ЛЛ,че е онкоболна и от началото на пандемията е болничен,а не ми се обикаля по други доктори. Надявам се да се справим сами,и този път. 🤗
Аз също рано я научих да си духа сама нослето. Много се шашкаше от помпичките. Имаме такава,но си седи новичка.

# 293
Ени,да се оправя бързо Синеочка,че обожателите в градината я чакат!Ако имаш под ръка компот от кайсии,спомага както за оводняването,така и за възвръщане на електролитния баланс на организма (май и малко сол се слагаше,от лекар ми е инфото).
Хич не обичам детските площадки,слава богу,че имаме двор,та си правим в него импровизирана такава.

# 294
Кой рече Топлофикация

😂
Ся, от обедната ми прелеС нищо не остана 😁Измих чиниите, изтърках два долапа и отиом да ме бодат рошава 😂 Язък!

# 295
Ени, бързо да и минава на малката Hug
Зверо е успял да напъха играчки в пералнята и да отключи детската защита на вратата на гардероба, нещо не му е харесала подредбата Satisfied
Почна се забавното :beer

# 296
Ренко,ще пробваме.
Благодаря ви!
Боядисах се. Ся ММ се прибира,че няма да работят и има шанс да ида и на фризьор. 😊

# 297
  • Пловдив
Бъбълс, в паяк ли е? Как стига до уредите?

Ени, ще мине...за коремче знам чай от джоджен.

# 298
Мистик, не знам какво е паяк, ама няма помощни средства. Предполагам че ги е хвърлил просто или се е опитал да се набере за да се изправи. А и като цяло съм обезопасила още преди месеци (за да мога аз да свикна да внимавам) та си щъка почти навсякъде.

# 299
Набодаха ме. И сестрата ми вика- да ви повторя пак реакциите, които да очаквате. Ам викам няя нужда- преживях ги 🥴 Чакайте да ви покажа градинката пред нашия вход

Бабълс очите на найсЕ вече.
Прахосмукачка, моп, прах и вече мое ме гепи гадината. Само час време да ми даде още 😂

Общи условия

Активация на акаунт