Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за преминаване на границата на Турция за лица, които са преболедували COVID-19?
Какво е мнението за хотел Justiniano Club Alanya и възможно ли е да намерите почивка за 2-ма + дете на 10 години в Турция за около 2000 лева, включително самолетни билети?
Как мога да платя таксите за магистралите в Турция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за преминаване на границата на Турция за лица, които са преболедували COVID-19?
-
Какво е мнението за хотел Justiniano Club Alanya и възможно ли е да намерите почивка за 2-ма + дете на 10 години в Турция за около 2000 лева, включително самолетни билети?
-
Как мога да платя таксите за магистралите в Турция?
-
Как мога да купя самолетни билети от Истанбул до Анталия, без да предоставям код за HES?
-
Какви са опциите за самолетни билети от Варна до Анталия или Турция?
). Като се прибрахме в БГ започна разузнаване на хотела да потвърдим на 100 % че това е правилния избор,след което като бяхме сигурни че е той започнах да търся агенция с която да пътуваме. Признавам че основното което наклони везните към наша агенция беше цената, нямаше друга която да предлага хотел Амара на по-ниска цена и така се спряхме на Албена Холидейз(водещо освен цената бяха и отзивите тук който прочетох-Валерко Благодаря ти, ти беше основния ми пътеводител,защото беше пътувал няколко пъти с тях, а и основно си човек с мойте глигански размери и безрезервно ти се доверих,щом ти си доволен реших че и аз ще съм-не се подведох,Благодаря за инфото и тук и на ЛС).Дамата от агенцията г-жа Алексиева е супер коректен и точен товек,препоръчвам я с две ръце,а и от тук на татък те са нашите хора,винаги за каквото и да било при позвъняване дамата ни съдейства по всякакъв начин само и само да сме доволни,като в нито един момент не ме е накарала да си помисля "абе тия при тази ситуация дали ще ми върната парите или ще изгоря",напротив дамата винаги беше готова да възстанови сумата дори без удръжки. Та така дойде Ковид -Мовид и сичко отиде в ряката,дамата ни предложи всякакви варианти,но ние избрахме този в който можем да прехвърлим почивката за тази година на абсолютни същите условия(това ме устройваше най-много,защото голямото ми момче тази година щеше да се таксува като възрастен,което за мен беше голям жест,да не говорим че и цената се увеличи по принцип за тази година).И така зачакахме още година време и се надявахме всичко да се успокой и да си направим почивката,да аме не точно. Дойде края на април тази година и се чухме с г-жа Алексиева,която ни увери че хотела ще отвори на 17.05.21 и ще можем да си изпълним почивката,като дамата директно си ни пита" на Вас ходили ви се или не",разбира се че отговора ни беше положителен и така зачакахме да се чуем около 10.05 като вече щеше да се знае ще трябва ли да правим PSR тест(беше договорена цена с лабораторий Рамус като цената беше 50лв. на човек,който плащахме към агенцията те ни даваха ваучер и с него отивахме за изледването). След като се чухме около 10.05 се оказа че тест ще трябва да правим(тук започна да се прокрадва шибаното чувство ако недай си боже идем и се окажем положителни пак дърво,но квот такова,поне бяхме сигурни цялото семейство че отиваме за изследване без никакви симптоми па квот ще да става) и другото основно инфо беше че хотела ще отвори твърдо на 28.05. и ние ще сме първите му посетители,кото за мен беше супер защото щяхме да пътуваме с коли и когато стигнем би тябвало да ни настанят веднага(така и стана
. Терасата огромна с гледка към мола AVM и морето,бяхме на 8 етаж от 9 супер беше.Хотела имаше супер готини асансьори който имаха много красива гледка към вътрешността на сданието/фоайето.
),водна топка,аеробика,абе обще взето всячески се стрямаха хората да ни забавляват, в това число и детския кът.
,другото което ми се чини че беше оригинал беше джина и текилата,но основно се сервираше техен алкохол-язе техната анасонлийка немога да я смучем,не можах да се науча
(от Тавекс ми дадоха всичките лири по копюри по 100тл), но дамата която ни оправяше стаята така и не я засекох повече въпреки че на третия ден бях оставил още една сума на плота тази жена така и не ги пипна, а бях оставил бележка на тях,както и да е. Като минем и Корумар почваме по Анталия и околностите