За бебета и деца от 0+ месеца : Бързи въпроси, отговори, съвети -93

• 21 606
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Стеримар бебе не е ли от новородени ?
Зила , препоръчай хубава дишаща подложка ;Wink
Ако става дума за спрей Стеримар или Низита, ЛЛ казва че може да се ползва, беба е на 10++.

# 481
Как третирате пъпки от претопляне? Въпреки, че го обличам възможно най-леко, синът се опъпчи постепенно по врата и после по рамената и гръбчето откакто са жегите Persevere
Внимавай какви материи ползвате. Оня ден целите гърди му станаха на пъпки от претопляне, защото на тениската имаше щампа.

# 482
Aз писах по-назад, че ми похвалиха Aeromoov, но са скъпи и нямам лични впечатления. Мисля, че стават за количка и столче за кола. Но и някаква по-евтина ще върши работа, стига да е от дишаща материя.

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 21:53 от zila1

# 483
  • Бургас
Аз съм с подложки на Макларън и съм доволна. Не се изпотява в количката. Не знам колко струват из нашите магазини, моите ги купих от Ибей за по 10-12 паунда.

# 484
Тук са доста по-скъпи.

# 485
Около 70лв
Тук са доста по-скъпи.

# 486
И аз писах по-назад за универсални подложки на Лорели от Вис Виталис (дано не бъркам марката). Струват 15-20лв, днес бяхме навън по обяд и не се изпоти. Доволна съм, а и хич не са скъпи.

# 487
Аз съм с подложки на Макларън и съм доволна. Не се изпотява в количката. Не знам колко струват из нашите магазини, моите ги купих от Ибей за по 10-12 паунда.
И макларън и подложки имам и не се поти .Има и една на Севи бейби,изобщо не ми харса,уж диша ,но доста поти.

# 488
ММ беше взел изотоничен /а.к.а. физиологичен/ разтвор за инхалатора. Другите немски неща не ги разбирам. Само с това мога да помогна. Не съм на 100% сигурна, но май си е спрей с физиологичен разтвор.
Вкъщи е доста топло. Не смеем да пуснем климатика, защото за няколко часа и вече й се запушва носа. И в период на зъбоникнене гледаме да не рискуваме. Сега го включихме за втори път това лято, ама утре май ще го изключа. Хаха. Та вкъщи стои само по бельо. Навън гледам да излизаме за кратко ако е топло, или да е най-рано 17ч. Макар че чак към 19ч започва да става приятно времето. Та за навън гледам да е с нещо леко и тънко облечена. Миналата година я извеждах по блуза/потник и памперс с количката. Не съм слагала допълнителни подложки на количката. Може би обикновена памучна хавлия би свършила работа.
Аз не съм в Бг, някакъв такъв е NasenSpray Pur пише, че може и за бебета да се използва

# 489
Бебчето ни е на 1 месец и е последните 5-6 дни се появиха тези зачервявания. Според лекарката, която го прегледа, се дължи на претопляне. Намалихме температурата у дома, но не изчезва. Освен по бузките има и по гушката и гърдите. Увеличава се всеки ден.

Някой срещал ли е този проблем?

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 16:05 от Toblerony123

# 490
  • Пловдив
Изглежда като претопляне. Каква е температурата у вас и как е облечено бебето през деня?

# 491
Не разбрах , от макларъна поти ли се или не се поти ?
И макларън и подложки имам и не се поти .Има и една на Севи бейби,изобщо не ми харса,уж диша ,но доста поти.

# 492
Аз, пък, постилам най-обикновен, памучен чаршаф в количката и бебето не се изпотява повече от обичайното.
Че то и удома, като лежи в леглото, пак се изпотява.

# 493
Тоблерони, потърси съвет от кожен лекар. В същото време го дръж минимално облечен. Внимавай и с какви дрехи го обличаш. Ползвай само памучни без никакви щампи по тях.
Моя е по- голям и по цял ден обикаля из къщи само по памперс, но твоето бебе е още малък и не може да си регулира температурата, за това слагай някакво боди тип потник.

П/с сега се сещам че моя като се роди имаше големи горещини и спеше само по памперс и тънка тензухена пелена.

# 494
Аз, пък, постилам най-обикновен, памучен чаршаф в количката и бебето не се изпотява повече от обичайното.
Че то и удома, като лежи в леглото, пак се изпотява.

Чаршаф в зимния кош става, но в летния няма да стои много добре, а летните кошове са попринцип от кофти материя и спарват. Затова взех подложка.

Общи условия

Активация на акаунт