"Порталът" - тема 3

• 16 308
  • 233
  •   1
Отговори
# 75
Хора, абе тия във фейсбук наистина са от друга планета. 😁🥴

# 76
Хора, абе тия във фейсбук наистина са от друга планета. 😁🥴
Кой ги знае през кой Портал минават. Joy Явно не е правилния и се бъгват нещо. Joy

# 77
  • София
Кобрети, какво са писали? Я сподели някой бисер 😂

# 78
Като стана въпрос за коктейли... „Куба либре“ правеха в началото на 80-те на доста места (то пък голямата сложнотия...). Не знам кога се е появил у нас и затова ми стана любопитно. В световен мащаб доста отдавна – според Уикито още през 1900 г.

# 79
Кобрети, какво са писали? Я сподели някой бисер 😂
Внимание, обаче, има спойлер за втори сезон. 😁

# 80
  • Галифрей
😂 Tasha Tennant  знае 😲 чакай малко името й тя е фенка на Дейвид Теннат и ги разбира тези работи, пътуването във времето. Взела е снимката от бъдещето! М дам

# 81
Във фейса обичат да се изявяват без да са гледали сериала ама грам. Joy Някой в групата на "Пътят на честта" беше писал, че познати лица от него участват и в "Порталът". Става дума за Веселин Анчев и Илиана Коджабашева. В коментарите едно 90% бяха писали, че НЕ са видели тези двамата да участват в "Порталът". Смятайте колко "внимателно" са гледали, щом не са забелязали майката и бащата на Крум. Grin Ама иначе готови да изказват мнение и да дават експертни оценки за сериала. Rolling Eyes

# 82
Tasha Tennant Lowe съм аз. 😁
Тя отговаря на мен.
Не съм фен на Дейвид Тенант, не че е лош. Ами на Пет Шоп Бойс, името ми е от техните фамилии: Нийл Тенант и Крис Лоу.

# 83
  • Галифрей
Оооо това е интересно  😲❤❤❤😊  Аз найстина не го знаех, малко се по изложих 😂Уникална си! 😘
Оня ден четох коментари  в фейса дали им харесва ‘Порталът’ и те го обърнаха на чат за спагети и макарони 😂 Дам повечето хора не четат каста и не са гледали  сериала, знаят само Асен Блатенчи, Юлиян Вергов и Димо Алексиев. Аз нямам нищо против тези хора но те навсякъде. Трябва и нашият Велислав да блесне!!!

# 84
Велислав блесна вече, време е някой режисьор да даде и на Свежен главна роля. 😭

# 85
  • Галифрей
Аз съм го гледала в ‘Ало-Ало’ в ролята на Рене, беше много забавно и готино. Искрено му пожелавам на Свежен главни роли в филми и сериали 😘 Сега има нов филм с него ‘Като за последно’ и мисля тия дни да ходя да го гледам.

# 86
  • София
Ох, с глас се смея 🤣 по-добре баща му да е мъртъв... А той е мутра 😜🤣

Дали пък не си живеем в различни паралелни реалности 😂... И отвреме-навреме се срещаме през някой портал и се чудим тия пък...😂

# 87
Май, май. Докосват се спиралите. 😁
Не, няма майтап, това съм си го мислела.
И да ви кажа как ми се прииска, когато Крум влизаше във входа, и една котка премина край него. Ми се прииска, като се обърне, и тя да мине още веднъж. 😁 Мъ уви. 😁

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 22:19 от Кобрети

# 88
Имах неблагоразумието за  вляза във ФБ за един от сезоните на ОЖ и да напиша  мнение . Скочиха ми едни  стринки , после само където не връзвах червен конец .
 Вече  не опитвам . Не толкова от страх , колкото  заради това ,че се чувствам нехигиенично  , защото съм втрещена от  обидно тъпите  "разсъждения" .
Ще почакам още  десетина дни и  ще си пусна пак  сбирката от Мари-Мар , изтеглила съм си ги за всеки случай Grinning   Тогава  може пък да забележа  разни големи дефекти от  "спомените" за 1979 г. Grinning На първо четене  всичко ми беше  точно /като  общо усещане/ .

# 89
  • ENGLAND
А ще може ли в първият пост да се сложат линковете на Мари-Мар за сваляне, за такива като мен дето не се сетиха да ги свалят преди, а ми се иска да гледам отново сериала.
Знам, че ги има в предишните теми.

Общи условия

Активация на акаунт