Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 766
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 765
  • София
ЗК, още от Хавра, не ми е любим (не, че е лоша книгата, но просто не е моя автор)... Обаче този разказ ми се струва доста над нивото на възприятия за едно дете... Ще разбере ли някое, каква е емоцията да се върнеш на село, към корените си след години странстване?

# 766
Rolling EyesRolling EyesИ на други познати майки са им се обадили "по-лесна матура не съм правил!"
Значи ще скочи бала за влизане в елитните гимназии. Те са свързани нещата.

# 767
  • София
Моя като каже, че е било лесно и се е справил добре, резултатите винаги ни изненадват неприятно. 🙄

# 768
  • Къде ли не
Текста е този от снимката.

# 769
  • Ланкър, планините Овнерог
Моя като каже, че е било лесно и се е справил добре, резултатите винаги ни изненадват неприятно. 🙄
Поради същата причина и аз не съм съвсем спокойна, а и не съм сигурна, че искам да гледаме ключовете с отговорите после.

# 770
  • Варна
Вися пред решетките на училището и ще пукна всеки момент

# 771
  • Пловдив
Леле, ако тезата е тази от Немили-недраги, моята няма да се справи. Толкова други по-известни цитати има, по които има какво да се напише.

# 772
  • София
И в къщи "беше лесно" обикновено не води до нищо добро. Още не ми се обажда... ще пукна.

# 773
  • Ланкър, планините Овнерог
Леле, ако тезата е тази от Немили-недраги, моята няма да се справи. Толкова други по-известни цитати има, по които има какво да се напише.
Немили-недраги е била, моето не е щастливо, но написала била нещо. Тя на Една българка се надявала. На текста за редакция не била намерила всички грешки.
Преразказът е бил Черешите

# 774
  • София
Детето току що се обади, чувства се прекрасно - офф 🤪 Тезата й е била елементарна. Текста за преразказ бил с много детайли, но мисли, че се е справила. Абе, радвам се, че тя се чувства добре 🙂

# 775
  • София
И аз чакам обаждане, но сигурно още не са свършили.
Дали наистинае бил лесен изпита или вашите деца са много добре подготвени и затова им се е сторил лесен 🤔

# 776
И моят още е с изключени моб.данни, а той е сраснат с телефона.

# 777
  • Варна
И моят още не е звъннал. Предполагам, че като се види с приятели в двора ще се разбърборят и едва след половин час ще се накани да звънне. Ще прескоча до у-щето аз.

# 778
  • София-Младост
Моят се обади...писал е, преразказа бил малко гаден.
Свърши, сега чакаме петък:)

# 779
Ох, и моят се обади току що. Каза, че първата част била много лесна. Текстът бил много описателен за него и труден, но мисли, че се е справил. Ще видим какво ще излезе накрая. Аз ще погледна като излезе теста и отговорите, че нямам търпение
Още не съм го видяла да го разпитам подробно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт