Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 729
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 825
И моят е с впечатление за лесна първа част и "тъп разказ". Тезата си я харесва, писал я е на чернова и белова (по мой съвет и за първи път), писал е, че е от лирическото отстъпление и е хванал ключовите моменти според мен, открил е 14 грешки, внимавал е на четенето с разбиране. За един въпрос се чуди, ще видим теста и ключа за отговори, но по-скоро му е грешен...
Lulumba, след тестовете на нашата класна, другите им изглеждат лесни Hug
Дописвам 24
Серафим, Братчетата на Гаврош, Българският език и Художник

# 826
  • На морето!
ДА. Две от сутрешните ми попадения, докато предъвкваше палачинките Joy
Но пък щедро орязван преразказ, че времето не стигало - ако се докара до 25т., ще черпя.
Искате ли да сверим 24 въпрос ?
1.Серафим
2.Братчетата на Гаврош
3.Българският език
4.Художник
И моят с такъв отговор.

Кажете за причастията, моля!

# 827
  • София
Pisa, до РУО и до класна/директор в училището пишете жалба.
Отидох аз до училище и гледам моят синковец с 4 приятелчета от класа си приказват. Хапва си нашият дюнер - преполовил го, а да ми се обади - не се сетил. Каза, че първи модул бил много лесен, но за втори - не бил правил по-труден преразказ. Чудел се как да не се повтаря и изполвал: той, човекът, мъжа и т.н писал и изписал 2 листа и половина /вероятно 2 страници и половина/. Очаква 85 точки да хване поне. Като го питах: Как ти се стори това с ходенето до Америка и после изкупуването дела на лелята зяпна от учуда, че знам върху какво е бил преразказа. Велик е форумът в bgmama.
Bonanza, не му се обсъждаше нищо на нашия, но обеща като излязат следобед условията и отговорите да ги видим и да ми каже по спомени какво е давал като отговори.

И моята щерка така ме пита от къде знам точно какво се е паднало Laughing Laughing Laughing
За повторенията и аз се притеснявам, че ще ги е допуснала.

# 828
  • София
Не съм ви чела, само давам отчет и се връщам - моят син объркал епизодите на преразказа накрая, никога досега не се е случвало - кофти момент за първи път Joy К'вот -такоз

# 829
  • София
Само за справка, преразказът в какво време е трябвало да бъде, според вас?
Сегашно.

Благодаря! Дъщеря ми е писала в сегашно, както си знае, но при предаването на работите нейна съученичка я е объркала, че трябвало да е в минало и нашата се разревала веднага, че преразказът й е прецакан.

# 830
  • София
И от мен, било добре. Имала достатъчно време за проверка. За 2та част се притеснила, че е писала план 30 мин, но твърди че и е стигнало времето, даже имала време за проверка. Излезнала 15 мин преди да и свърши времето. Въобще не се впечатли, че зная темите. Разказваше ми за някакви охлюви и джанки, които виждала по пътя към къщи.

# 831
  • София
За моето каръче нямало принтиран преразказ - 10 деца в стая, 9 преразказа. Станала олелия и минали 10-15 минути, докато й донесат.
При едното от моите пък им дали копия от едната страна отрязан текстът - явно грешно са поставили хартията. Детето каза, че са чакали половин час да им донесат нови листове.
На един от пробнити изпити били писали преразказ върху творба "Череши", но не била същата.
Казаха, че първата част била много лесна, но си признаха, че като е лесно обикновено се прецакват нещо. Cold Sweat

# 832
  • София
Моят е доволен. Лесно било, тезата добра, писал градация, метафора и някакво отстъпление(?). Преразказ труден, но се справил.
Очаква 80-81 точки. Това му е програма максимум. 😂

# 833
  • София
1.Серафим
2.Братчетата на Гаврош
3.Българският език
4.Художник
Детето изпищя от радост, бил посочил същото!

# 834
ДА. Две от сутрешните ми попадения, докато предъвкваше палачинките Joy
Но пък щедро орязван преразказ, че времето не стигало - ако се докара до 25т., ще черпя.
1.Серафим
2.Братчетата на Гаврош
3.Българският език
4.Художник
И на моят младеж са тези отговори

# 835
  • Варна
Така като ви чета, май няма от какво да се оплача. Супер е доволен наборът. Тезата каза разкош, толкова много можел да пише. За преразказа, докато се приберем с колата ми го разказа, беше запомнил доста подробности. Но се сети, че е изтървал 1 детайл за легендата за паметника. Нищо, 2-3 точки по-малко. Каза, че почти всички верни отговори били б или в, нито един а и само малко г. Интересно.
Сега му показах 24 въпрос, същите отговори е дал.

# 836
  • Варна
Pisa,това е някакъв ужас! Много съжалявам,но жалби определено трябва да се напишат.Че и двамата са били некомпетентни!
1.Серафим
2.Братчетата на Гаврош
3.Българският език
4.Художник

Това е дал като отговор и нашият.

# 837
  • Пловдив
Каза, че почти всички верни отговори били б или в, нито един а и само малко г. Интересно.

Ще се окаже права онази госпожа със съвета си за тото-то....

# 838
  • Пловдив
И нашите квестори са им помагали с пликовете и постоянно са ги успокоявали.
Моята смята, че се е справила - писала е по тезата доста, за преразказа каза 2 страници. Ще видим довечера как се е справила и останалите въпроси.
Само не знам, ако всички деца са се справили блестящо и изкарат високи точки, как ще се борят за гимназиите - сигурно балът за прием ще е много висок.

# 839
  • София
Само не знам, ако всички деца са се справили блестящо и изкарат високи точки, как ще се борят за гимназиите - сигурно балът за прием ще е много висок.
Цедката ще е преразказът.
А и да не забравяме, че НВО по МАТ тепърва предстои.

Общи условия

Активация на акаунт