Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 905
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • София
Точно и на мен ми направи впечатление, че тази снимка на Ханде се бори да стане най-харесваната й. Simple Smile

В момента тази с най-много лайкове е с Мави, ето коя:

# 122
Остават броени часове до епизод 2 на сезон 2.

въртят се тези снимки в интернет явно Еда припада в ръцете на Серкан но защо? Да не би Серкан да е на път да разкрие че Кираз му е дъщеря и Еда да припадне от вълнение?

# 123
Сервитьорите носят маски с лицето на Серкан.

Четох, че "умната" Дениз ще ги покани на събитие и понеже много харесва Серкан и иска да го вижда навсякъде ги е накарала в негова чест да носят маски.. И че Айдан щяла да одобри идеята, понеже по-красив от Серкан и за нея няма...

А Еда сигурно ще й дойдат много Серкановци наведнъж JoyJoyJoy

Остават броени часове до епизод 2 на сезон 2.

въртят се тези снимки в интернет явно Еда припада в ръцете на Серкан но защо? Да не би Серкан да е на път да разкрие че Кираз му е дъщеря и Еда да припадне от вълнение?

# 124

Приятен следобед и прекрасна вечер от Керем! 🥰

# 125
Нови снимки на Ханде

Мая от сета

Гамзе и Ясемин

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 17:57 от sani1212

# 126
Здравейте, момичета! Flowers Cherry Blossom

Днес е последният ден за гласуване. Можете да гласувате в една категория до 10 пъти.

https://guzelawards.dizilah.com/

Best Actor
Best Actress
Best Television Series
Best Couple
Best Overall Cast
Best Villain

# 127
Мира 07, Аквамарин, благодаря ви за прекрасните постове и въпросите, които
                                              поставяте. Flowers HibiscusHeart
                                              Аз никога не мога да се съглася с постъпката на Серкан, той не за пръв прави
                                              избор сам, а има ли това право той без да   говори с Еда да взема такива решения,
                                              при това касаещи и двамата. Аз не един път съм писала тук, че на г-н Робот му куца
                                              диалога и комуникацията. Може би това при него е неистовото желание да контро-
                                              лира всичко.
                                              Серкан и неговия страх са предизвикали това негово решение. Крайно време е г-н
                                              Болат да се изправи срещу страховете си, Аквамарин е права, че ако си подвлас-
                                              тен на страховете си те ще контролират живота ти.Имам приятелка, която е най-
                                              добрия човек на света, но и най-страхливия, съответно всички взети от нея реше-
                                              ния се базират на страха, тя се страхува от всичко.Съответно нали се досещате
                                              колко объркан е живота й. Ще ви цитирам нещо, което винаги много ми е харес-
                                              вало. Цитатът е на Йода от Star Wars:" Страхът е пътят, който води към тъмната
                                              страна, страхът води към гняв, гневът към ненавист, а ненавистта към страдания".
                                              Солидарна съм с Еда, една силна ,смела, борбена жена, която си е поела кръста
                                             да роди и отгледа едно прекрасно дете, една истинска жена достойна за уважение.
                                             Ако бях на нейно място след тази грубост и арогантност на г-н Робот аз също бих
                                             си родила и отгледала детето и може би и аз нямаше да му кажа, че има дъщеря.

# 128
  • София
Ето как се смесват плодовете със зеленчуците при Ханде и Керем. Вижте една ситуация, при която двамата смесват яко реала със сериала.
Спомняте ли си сцената в хотела в Анталия?  По средата на сцената, Ханде между другото, с  много сериозен вид, се обръща към Керем и му казва директно, без да е по сценарий, като един вид съобщение, следното: "Когато свършиш тук, се качваш горе, за да репетираш сцената с ваната". В първият момент, Керем поглежда Ханде учудено, но веднага се усеща и започва да се смее, представяйки си сцената. 
В самото видео това може да го видите между 4:16 - 4:22 минути. Само погледнете Керем как се засмя.

# 129
А защо само Серкан да е виновен  за раздялата им. Монетата има две страни, така че истината я знае само Айше Кутлу и се надявам да я сподели.
Тотално се променя психиката на човек след такава диагноза, минава се през мълчание, отричане, наранява се човека до болния . После решаваш да му дадеш свободата и не го питаш иска или не. Много е трудно да си до този човек в такъв момент. Това през което минава Серкан ,Еда два пъти и е по трудно. Трябва да е силна и заради себе  и него. Минала съм по този път и много добре я разбирам, с тази разлика, че ние бяхме заедно от 11 години, а детето ни не бе навършило 5, а не връзка от няколко месеца.
Мислех, че поста ми не се е публикувал 🙄

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 20:45 от Slawena

# 130
Скоро сериалът започва да се излъчва и в Албания. Wink

Башак снима фотосесея.

# 131
  • София
Привет!
В очакване съм на първа серия на Островна приказка.

Мамаши-те казват, че правата за романа, по който е заснет сериалът, са на продуцентската къща на Керем Бурсин...

# 132
Мале, как съм ви изтървала! Записвам се в прекрасната ни темичка! Благодаря на Марги и компания! Hug
Вече знам, утре вечер съм тук! Чакам с нетърпение! Heart Eyes

# 133
Без изненади и тази седмица: Бамби е № 1 Gift Heart

Gift Heart

Тук малко изоставаме .... другата седмица ще наваксаме Wink

Скрит текст:

# 134
А защо само Серкан да е виновен  за раздялата им. Монетата има две страни, така че истината я знае само Айше Кутлу и се надявам да я сподели.
Тотално се променя психиката на човек след такава диагноза, минава се през мълчание, отричане, наранява се човека до болния . После решаваш да му дадеш свободата и не го питаш иска или не. Много е трудно да си до този човек в такъв момент. Това през което минава Серкан ,Еда два пъти и е по трудно. Трябва да е силна и заради себе  и него. Минала съм по този път и много добре я разбирам, с тази разлика, че ние бяхме заедно от 11 години, а детето ни не бе навършило 5, а не връзка от няколко месеца.
Мислех, че поста ми не се е публикувал 🙄
Момичета, аз написах това, което знаем засега, т.е. гледната точка на Еда, Може би
                                        по нататък в сериала ще разберем гледната точка на Серкан. Със сигурност и тя
                                        някъде е объркала ваксата. А иначе съм съгласна със Славена, че когато има такъв
                                        случай  Еда някъде е сбъркала и са се случили някакви неща, които
                                        тя също не е оценила правилно. Поне в реала е така, но Айше какво ще ни предложи
                                        дано да разберем. Но има нещо, за което съм абсолютно категорична и то е , че Серкан
                                        не споделя нищо от чувствата си и точно по тази причина Еда не е разбрала всъщност
                                        защо Серкан се е разделил с нея и защо й е казал толкова обидни думи  Аз в
                                        анкетата гласувах, че и двамата са виновни. Момичета, мисля, че ако бяха си споделяли
                                        чувства, опасения и страхове нещата при тях нямаше да стигнат дотук.

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 21:03 от Tanita53

Общи условия

Активация на акаунт