Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 919
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Няма какво да правя в момента и си пуснах епизода по Фокс. На 3 епизод са и сцената след годежа, където и разказва за звездите и Сириус. Heartpulse
Слагам линк, ако някой иска да хвърли едно око.

https://www.youtube.com/watch?v=kv_hci_lb4k

Епизодът започва от 20 часа турско време, но не съм наясно ще има ли озет? Ако пуснат ще е добре. Ще съвпадне с второто полувреме на мача на Турция и от 21 часа терена е наш.

Edit: В програмата пише, че е от 20 до 00:15 часа. Най-вероятно ще има озет.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 11:54 от midnight__sun

# 151
Айше

Тази вечер SÇK Част 2 Sparkling Heart Nature Sparkles Nature Rainbow Nature Fire
 Да споделяме спойлери?

Нашите и  до сега излъчените летни сериали

# 152
  • София
Дано има озет. В такъв случай епизодът ще започне в 21 часа наше време, нали?

# 153
  • Кърджали
st_ina, дано всичко наистина остане в миналото.
Мама беше болна от рак...
Довечера ще съм на линия за купона.

БРО, да... Ако има озет (мисля че ще има, то си им е традиция на турските сериалил, ще запипне към 21.което е добре, защото до 21 има мач на националния им отбор.

# 154
  • Пришълец

Нашите и  до сега излъчените летни сериали

Скрит текст:
Интересно Smile Наистина ли ние сме най-добре от летните?!

# 155
Да Simple Smile
Дано има озет. В такъв случай епизодът ще започне в 21 часа наше време, нали?
В Туитър се върти това:

С Гугъл:
Еда и Серкан идват в градината. Еда е спокойна.
Е: Какво се опитваш да направиш Серкан?
  С: Може би изпитвам минималистичен живот като теб, нали?
  Е: Ти и минималистичният живот! Какво прави работохолик като теб тук? Знам точно какъв е вашият проблем
  С: Какъв е моят проблем?

# 156
  • София
Марги, нима се изненадваш? Grinning

Шака! И аз съм приятно изненадана, че нашият рейт е най-висок. Но е напълно заслужено в случая. Дано продължават в същия друг. Heart Eyes

# 157
Фен пита Айше какво се е случило със Сириус и тя отговаря "Не можем да си представим SÇK без Сириус Simple Smile" Значи ще го видим и него във втория сезон.
Скрит текст:
Относно Серкан пише "И той има причини за действията си, обичаме го колкото Еда💖"
Скрит текст:

Част от сценария на епизода довечера:
Скрит текст:
Превод:
Серкан и Еда идват в градината. Еда е спокойна.
Еда:Какво се опитваш да направиш, Серкан?
Серкан:Може би опитвам минималистичния живот като теб, не може ли?
Еда:Ти и минималистичен живот! Работохолик като теб каква работа може да има тук? Аз много добре знам какъв е твоят проблем.
Серкан:И какъв е проблемът ми?

Малко остана до епизода, нямам търпение!🥳

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 12:29 от Анонимен

# 158
Ина чак сега прочетох поста ти. Надявам се, всичко да е останало в миналото. Flowers Hibiscus Purple Heart

А за рейтинга, дали е обективно да сравняваме вторият ни сезон с новите сериали? Все пак им е първи епизод. Сериалът с Кадир е качил една единица на 2 епизод и доста са го харесали. За излъченият снощи Adam Masali, също има добри отзиви.
И все пак знаете, че искам ние да вървим нагоре и да сме първи. Satisfied

А без Сириус за къде? Animal Dog Той по-малка сестра беладжийка има. Нея кой ще я наглежда?

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 12:40 от midnight__sun

# 159
mi_si, а вчера страницата на сериала в туитър пусна туит с #HanKer. Стана ли ясно защо го направиха или искаха в тренда да влезнат?

Мен ако питате - очаквайте цял месец ниски резултати. Турците едва ли гледат само мачовете на националния отбор. Всеки ден има такива и мисля, че както ние ги гледаме всеки ден и изключваме за останалите предавания по Тв, така го правят и те.

Скрит текст:
st_ina, едва ли има човек, който да не се е срещал по един или друг начин с това.. нещо. 1/10 вероятно, но - както каза Алекс - дано всичко остане в миналото и... Имаме един израз - "Няма да пускаш кокала!". Ще се сетиш кой е той Simple Smile

# 160
Мила Ина ,❤❤❤ потресаващо е споделеното от теб.Искрено съжалявам за кошмара, който си преживяла от двете страни на бариерата. Много е тежко и болезнено, съчувствам ти.  Но животът понякога ни поднася трудни изпитания и жестоки удари.
Надявам се всичко това да е останало в миналото. Гледай напред с вяра и живей с любов ! Прегръщам те силно ! ❤

Между другото пишеш вълшебно, моля те не спирай да ни радваш !❤

# 161
  • Пришълец
Бро, ами изненадах се за рейтинга, нали все ни отписват Joy Аз дори не съм му обърнала внимание последния път, мислех, че е по-нисък...

# 162
  • София
Рейтингите може да са важни за другите летни сериали, защото в зависимост от тях ще се решава дали ще продължат сериалите през есента или ще бъдат приключени в края на летния сезон. Но за нас не са от значение. Много по-важни са сценарият и историята, която се надявам да бъде по-вълнуваща с всеки изминал епизод и да приключи приказно! Само и единствено от спортна злоба искам да имаме добри рейтинги. И заради екипа, разбира се. Защото вършат чудесна работа. И, ако продължават в същия дух, заслужават отлични резултати. Simple Smile

# 163
Сцена от епизода довечера.

Серкан се опитва, да се фокусира върху мишената, но не може да се концентрира, защото Кираз стои точно зад него.
Серкан: Разсейваш ме.
Кираз: На колко години си?
Серкан стреля. Неговит изтрел е по-лош от този на Кираз.
Кираз: Не бъди тъжен, трябва да се упражняваш повече.
Сладолед?
Серкан: Ще ядеш сладолед в 6 часа сутринта ли?
Кираз: Не мога да си представя по-добро време за сладолед.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 12:52 от midnight__sun

# 164
  • Кърджали
Е, ние вде пак сме втори сезон. Щеше да е резил ако не бяхме с най-висок рейтинг 😜
От новите летни загледах "Рецепта за любов" (добър е, ще го следя, поне засега) и "Приказка на острова" ( не е лош, но нешо ми куца химията юежду главните). Другите не съм заглеждала така повече че да си създам мнение.
Сириус щеше да ми липсва.Аз не се и съмнявам, че Айше ще ни пикаже причините за действията нс Серкан преди 5 години. И че едкн вид ще го реабилитира

Общи условия

Активация на акаунт