Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 921
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Може би сте прави - пандемията се е отразила на свободното ни време и сега малко по малко се връщаме към нормалния ритъм на живот. При мен е по-различно, защото сама си определям графика. Дори да имам много работа, мога така да наглася нещата, че да намирам време за всичко. Рядко имам непредвидени ситуации. Изчезвам, единствено когато си правя диджитъл детокс. Simple Smile

Съгласна съм с Линда - да се радваме на нашите сладури, докато можем, защото после ще ни липсват. И аз не търся кусури, нямам нужда от това. Разтоварвам се и предпочитам да се зареждам с позитивни мисли. А сериалът ми действа точно така - той е моята глътка свеж въздух, моето бягство от реалността. Heart Eyes

Гледам тези снимки и си мисля, наистина ли Керем са го сложили в джакузи с лед?? Как не е измръзнал човекът, се питам?! И друго - как го обличат Серкан?? Зърната, плочките на Керем, всичко се очертава, прозира. И други неща също… Smirk После защо съм гледала там… Ами разсейвам се!

# 496
  • Кърджали
Сега видях във фейсбук, пише че преводите на новите серии ще се забавят.

# 497
  • София
Пак се намисам,  но съм съгласна с Мики. Сериалът излезе извън границите на реалното още с този 5 годишен скок и криенето на дете. Това не знам как се прощава, наистина... В сериала сигурно се прощава, но в реала.. едва ли.
         Когато безумно обичаш ,но си отхвърлил,и след години искаш твоята обич да има ответ ,и чакаш да ти простят.Когато  най съкровенното ти желание е семейство ,примирил си се да си сам ,а пред теб е твоето дете и твойта кръв ,и жената с която и наяве и на сън си с нея ,не само ще простиш.,но ти ще си този който чака прошка.
          Серкан ще е бесен,обиден когато разбере за Кираз ,но спомняйки си собствените си думи при раздялата ,ще тръпне в очакване да бъде приет от майка и дъщеря ,две жени които иска в живота си ,и не знае коя му е по необходима.Между Кираз и Серкан се създава връзка,той не иска деца ,не се разбира с тях ,но съдбата постоянно поставя на пътя му Кираз,и Серкан който на никого не се извинява,иска извинение от това малко момиче,с какъв неосъзнат такт прикляка до нея за да разговарят от едно ниво,и как безропотно си взе сладолед за да прави компания на Кираз.А тя ,която се разбира с всички,как все при него ходи,защо се крие в неговата кола,знаейки че ще е ядосан.Колкото майката се страхуваще ,толкова и дъщерята.
            И двете страни ще трябва да преглътнат,за да има бъдеще семейството,но нека този път не мълчат,нека си кажат всичко което им тежи,нека тъгата както и съжалението да се излеят,да си крещят ,да се обвиняват и след това да си признаят нито един от тях не е цял без другия,а тази раздяла и на двамата е показала ,че нямат шанс за нови връзки,просто сърцата им не позволяват.И да градят ново начало.
Очаквам Серкан с Кираз да си поръчват картофки и да изнасят лекция на Еда ,че правилата са за това ,да се нарушават.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 21:11 от Leddel

# 498
Нови снимки на Керем от снимачната площадка на рекламата му в Lipton

и какво излезе сега: Stuck Out Tongue Winking Eye
Според рускините - Ханде и Керем се разделят след края на сериала
Според бразилките - Ханде и Керем ще имат момиченце в средата на 2022
.... все някой ще познае
Sparkling Heart

П.С. Аз залагам на бразилките Wink
Revolving Hearts

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 21:07 от mi_si

# 499
  • София
Mi_si  и аз залагам на бразилската гледачка. Пък и "звездите ми говорят", че ще се оженят и ще имат детенце. Все още не са ми казала обаче, какъв ще му е пола.     

Доста внимателно разгледах видеото и снимките с рекламата на Керем и видях, че отгоре в басейна има прозрачен найлон. Върху него бяха сложили ледени кубчета. Но си мисля, че отдолу водата му е предварително подгрята. Все пак не си представям как ще издържи при евентуални нула градуса.

# 500
Едвали Ханде Ерчел е имала само 2 гаджета досега , но само за тях съм разбрала аз. Единият е Екин Мерт Даймаз , с когото е от края на 2014 до февруари 2017. Другият е Мурат 1 😂 от края на 2017 до юли 2020 като имат 1 раздяла през това време. Та, тези две връзки по близо 3г приличат ли ви на нещо временно и мимолетно??? Може и да се разделят с Керем, няма гаранция за нищо в този живот , но Ханде определено не ми прилича на момиче, което скача от цвят на цвят.
Другото гадже е актьорът от сериала с Керемджем , дето има връзка с актрисата изпълняваща партньорка на сериалния му брат. Бурак Сердар Санал .А гаджето му сега е Озгю Кая ( намерих в Гугъл иначе нямаше да му се сетя името ) От тела съм , можете да качите снимката му .
Да ме извиняват 3 те момчета , ама Керем е неотразим Grinning и е най добрият избор , който е могла да направи .Желая им да станат поредното щастливо сериално семейство Heart Eyes

# 501
  • Кърджали
О, и той е симпатяга. И му е крайно време да се върне на екран.
Скрит текст:

От тримата бих класирала така
1- Керем
2. Сердар
3...все тая
Определено сегашният и избор е топ.Дали ще останат завинаги /от сърце им го желая/ заедно или ще се разделят по нкое време знае само съдбата.Едва ли са се събрали с идеята "дай да опитаме, пък после ще се разделим". А феновете понякога наистина могат да прекалени в писанията си.

# 502
Много благодаря на Алекс за преводите на сцените! От тях пак хващам тънки нюанси, които ми обясняват поведението на Серкан: "Ще проектирам Черешова градина за теб, ти ще си спомняш за мен като ходиш там!"; ""Колко щастливо момиченце, баща му постоянно е наблизо!"
Ами не виждам его тук, искане да се докаже и да бъде в главите на хората като велик архитект. Иска да остави спомен за любимата жена, една безкрайна любов виждам, която няма да бъде повлияна от обстоятелствата! Не, че не харесва децата(Серкан преди да разбере за болестта, постоянно говореше на Еда за това, че семейството ще се увеличи, искаше деца и го казваше.) Сега Кираз ще разцъфне в сърцето му и ще му помогне отново да живее и да бъде щастлив, без да се страхува за любимите си същества! 🦾🧚🤹Семейство Болат ще преодолее всичко и ще устои на всичко! 🌺🌺🌺🌺

# 503
  • София
Тези журналисти, когато нямат новини, започват да подгряват старите манджи.
Пак са започнали да задават въпроси на Ханде за въображаемата връзка с Мурат Акдоган. Но тя е желязна. С усмивка ги препарира. Какви са тези безсмислени въпроси за Мерве Болур. Мурат вече беше разведен с нея, когато започна връзката си с Ханде. А те се разведоха отново заради неговите похождения и изневери. Ханде няма вина за тяхната раздяла. Възхищавам й се на невероятното спокойствие. Тя успява да запази спокойствие и с нейната усмивка да ги направи смешни.

Всеки има по няколко връзки преди да се ожени. То така е и редно. Да не се хвърляш слепешката на първият срещнат. Керем също е имал доста връзки преди Ханде. Най-дългата му е тази със Серенай. И може би щяха да са женени вече, ако тя не беше му изневерила. И то с кого, да я пита човек. Но така е писано. За да може двамата сега да се съберат.
Керем в едно старо интервю, на въпрос дали пие, отговори, че не пие. Защото е изпаднал в една трагикомична ситуация в САЩ. Запознал се с едно момиче, отишъл на гости и родителите на момичето го почерпили. Но той явно не носи много на алкохол, взел че се напил, съблякъл се дибидюс гол и заспал до басейна. На сутринта родителите на момичето го намерили там. Когато го разказваше Керем се заливаше от смях. Каква ли картинка е представлявал в този момент. Но това в Америка надали ще предизвика, кой знае какво впечатление. Виж в Турция щеше да е невероятен фурор.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 11:18 от БлагаВест

# 504
Момичета,
Моля ви, кажете ми тази Балджа 🤢 колко серии ще ми трови нервите,....
Вече съм за успокоителни 😳😳😳

Блага Вест, ❤️
Много ми е приятно да чета нещо извън основното инфо за Керем и Ханде в нета,
Благодаря Simple Smile

# 505
Mi_si  и аз залагам на бразилската гледачка. Пък и "звездите ми говорят", че ще се оженят и ще имат детенце. Все още не са ми казала обаче, какъв ще му е пола.     
Е, Линде ти пък детенце😜. Аз залагам на 3. Керем е такова дете, с още 3 в къщи Ханде ще си има детска градина! 😆😆😆

# 506
  • Кърджали
Момичета,
Моля ви, кажете ми тази Балджа 🤢 колко серии ще ми трови нервите,....
Вече съм за успокоителни 😳😳😳

Трай, трай... Не е за прекалено дълго. не помня колко дълго и беше участието всъщност.... Но не е страшна. Просто досадна. Истинската "забава" почва след това.

# 507
Алекс ще може ли да преведеш песента от вчерашния епизод! Предварително благодаря! 😘

# 508
  • Кърджали
Алекс ще може ли да преведеш песента от вчерашния епизод! Предварително благодаря! 😘

С уговорката, че имаше изрази дето за първи път ги чувам и малко карах по смисъл и контекст на места / тъй де не гарантирам че съм го разбрала на 100 % /А и никъде не намерих официално текста.
Цял ден я слушам нещо иначе. Свежа, лятна. Нова.
Скрит текст:
Naz Faslı~

Попитай това за което си мислиш
ако пък това се окаже пътя ни…
Ако се спънеш, ще паднем заедно.
По пътищата, по които се губихме
с най –неочаквана бележка
ще празнуваме миналото

Попитай това за което си мислиш
ако пък това се окаже пътя ни…
Ако се спънеш, ще паднем заедно.
По пътищата, по които се губихме
с най –неочаквана бележка
ще празнуваме миналото

Не знам краят ни кадър от кой филм е
Храната ни пада на земята неочаквано .
И без това сърцето  веднага почва да кърви.
Посред нощта изгряват три слънца
Ти ще искаш лято, а ще вали проливно 

Ах, не можела да го направи, красавицата
сякаш сме заобиколени от капани
 А ако всъщност тя повярва
Сърцето ми отдавна е на колене
А тя отново преследва капризи

Ела, каквото и да си мислиш
Рискувай, хазарт е, може да имаме късмет
Виждаме, всичко е наред
най-накрая дойде пролетта
Ще пратим писмо на миналото ни.

Ела, каквото и да си мислиш
Рискувай, хазарт е, може да имаме късмет
Виждаме, всичко е наред
най-накрая дойде пролетта
Ще пратим писмо на миналото ни.

Не знам краят ни кадър от кой филм е
Храната ни пада на земята неочаквано .
И без това сърцето  веднага почва да кърви.
Посред нощта изгряват три слънца
Ти ще искаш лято, а ще вали проливно 

Ах, не можела да го направи, красавицата
сякаш сме заобиколени от капани
 А ако всъщност тя повярва
Сърцето ми отдавна е на колене
А тя отново преследва капризи

# 509

и какво излезе сега: Stuck Out Tongue Winking Eye
Според рускините - Ханде и Керем се разделят след края на сериала
Според бразилките - Ханде и Керем ще имат момиченце в средата на 2022
.... все някой ще познае
Sparkling Heart
П.С. Аз залагам на бразилките Wink
Revolving Hearts
Недей! Ще ти обясня и защо - Налбантова има приятелка, калайджийка, гледа на боб. Утре ще й звънна, ще й кажа да метне зърната и да каже каквото е видяла.
След това ще има - Бразилките казаха това, рускините - онова, а накрая на Налбантова калайджийка позна 😆

Общи условия

Активация на акаунт