Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 887
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Миднайт, права си, че има нещо отблъскващо в Керем по времето, когато беше със Серенай. Усетила съм го в техни общи интервюта, но мислех, че си въобразявам. Някак си погледът му, маниерите му са различни. Стои ми надменен и като конте. Откривам огромна разлика в поведението му тогава и сега. Ако си спомняте, в началото бях писала, че не съм фенка на Керем и съм го мислила за надут. Но мнението ми се е променило към днешна дата, съдейки по държанието му сега - един такъв усмихнат, приветлив, шегува се с всички, в погледа му има искреност и топлота. Ако гледате някой от лайфовете му с Ханде и след това си пуснете някое от общите му интервюта със Серенай, ще разберете за какво ви говоря. Но средата определено променя човек. Изпитала съм го сама. Wink

И аз си мислех отначало, че понеже тя не ми допада и заради това реагирам така. Но колкото повече гледах, толкова по-отблъскващо ми беше. Ако тогава го бях видяла и гледала в някой сериал, едва ли бих го харесала. Определено е имал нужда от този "житейски урок" и този апатичен период след края на връзката си. Сега може да оцени всичко, което му се случва и в личен и в професионален план.

# 571
  • София
Я да ви се похваля какъв подарък получих:

Чакам да отгатнете от кого… Smirk

# 572
От мъжо ? Предсватбен подарък ? Satisfied

# 573
  • София
Далеч не! Хайде, малка подсказка - от съфорумка е… Trollface

Е, не! Убивам го направо!!! Grinning

Директно хващам първия самолет за Истанбул и го подстригвам, ако ще ходи така!!! Grinning

# 574
Семейство Болат

Мама и Татко на Кираз

Красивата Ханде

# 575
  • Кърджали
Ееее, и аз искам... Списанието... Ама ще си остана с искането....

# 576
Миднайт, права си, че има нещо отблъскващо в Керем по времето, когато беше със Серенай. Усетила съм го в техни общи интервюта, но мислех, че си въобразявам. Някак си погледът му, маниерите му са различни. Стои ми надменен и като конте. Откривам огромна разлика в поведението му тогава и сега. Ако си спомняте, в началото бях писала, че не съм фенка на Керем и съм го мислила за надут. Но мнението ми се е променило към днешна дата, съдейки по държанието му сега - един такъв усмихнат, приветлив, шегува се с всички, в погледа му има искреност и топлота. Ако гледате някой от лайфовете му с Ханде и след това си пуснете някое от общите му интервюта със Серенай, ще разберете за какво ви говоря. Но средата определено променя човек. Изпитала съм го сама. Wink

И аз си мислех отначало, че понеже тя не ми допада и заради това реагирам така. Но колкото повече гледах, толкова по-отблъскващо ми беше. Ако тогава го бях видяла и гледала в някой сериал, едва ли бих го харесала. Определено е имал нужда от този "житейски урок" и този апатичен период след края на връзката си. Сега може да оцени всичко, което му се случва и в личен и в професионален план.

И аз съм на същото мнение ка то вас Когато беше със Серенай ама изобщо не го харесвах как се държи. Всички тогава казваха  гаджето на Серенай. Но след като се разделиха той стана друг.

# 577
Е не, момичета, пак сте зачекнали темата със Серенай! 🙂Минала работа е това, иначе ми е малко: "Не съм от тези, как Сийке, ама да си кажа." За Керемовите панталони - има с какво, запълва ги Wink, за всеобща фенска радост! 🙂🙃Та в този смисъл, тези споделени поздрави от Бърборанка на испанките, нямам нищо против да ги виждам всеки ден, пък и другите снимки! 🤓🙃 Аз няма да припадам, само ще им се радвам! 🙃😁🤓И не, не се чувствам неморална или с подсъзнание не за пред хора, че погледа ми пада там - то на бялото, черно ли да кажеш! 🙃🙃
Както много пъти съм ви казвала вече моето турско дизи откритие е "Меджезир". И в тази връзка за мен Серенай и Чаатай бяха идеалната двойка. После разбрах, че Серенай била с друг в реала и веднага питах Чичко Гугъл кой взе Серенай от Чаатай! Е от снимките отбелязах, че е хубав и свеж, ама си ме беше яд за Чаатай. После попаднах на "Сърцето на града" и този красавец ме лепна пред екрана и с харизма , и с талант, и с актьорска игра. Не съм следила връзката между С и К отблизо, защото наистина смятам, че личния живот на всеки си е неприкосновен. Четох тук, там Керем и Серенай празнуват Нова година в САЩ, ходили в Париж ли беше, но не съм се задълбочила. Определено като двойка ми хващаха окото, обаче - свежи, красиви, талантливи, харесваха ми! Личеше им и на двамата, че са влюбени и щастливи, поне това което съм видяла аз! Знам, че много хора не харесват Серенай, като актриса за мен е много добра. В личния живот - не мога да разбера, но във всички тези лекомислени постъпки сигурно си има причина, наистина не ме интересува! Ако само парите са в основата или голямата роля е твърде наивно поведение - тази красота е до време и какво ще прави после?! Има нещо диво и неукротимо в това момиче, не се е кротнала още, обича да си създава сама проблеми. Наистина след раздялата с Керем ми остана неприятно чувство за нея като личност!
Сега е важно, че наш Керем е много, много хепи, има до себе си любима, която е много влюбена и го кара да мечтае и да вижда живота и света красив! Не съм гледала интервюта със Серенай и Керем, но това четирибуквие, което използваше навсякъде като поздрав много ми харесва, че вече го изчисти от речника си. За това заслугата е изцяло на Ханде, сигурна съм! 🥰

# 578
Ханде ми се обади и каза старите истории да се забравят. Satisfied

Срещам днес на няколко места в Туитър, че Serkay Tütüncü коментира сериала ни, явно с насмешка и са го погнали. Satisfied Сигурно е в кръга на шегата, но да внимава. Интервюира го този, който играе Керем в сериала. Ако може да преведете какво точно казва.

https://twitter.com/delisanirlar/status/1405895052723884041

https://twitter.com/AM_V1992/status/1405945720314728453

Ето и цялото интервю. Алекс знам, че си го е харесала от Невинност.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 22:24 от midnight__sun

# 579
  • Пришълец
Далеч не! Хайде, малка подсказка - от съфорумка е… Trollface

Е, не! Убивам го направо!!! Grinning

Директно хващам първия самолет за Истанбул и го подстригвам, ако ще ходи така!!! Grinning
От Налбантова?
Кажи, кажи ако може. Много ми стана любопитно. Да не би да се запозна с някое момиче и извън форума? Или просто ти го е изпратила? Или много питам за неща, които може да не искаш да разкриеш?! Stuck Out Tongue Winking Eye

Алекс, липсваше ми стария ти аватар.

Славена,

А коя от нас всъщност познава истинския Керем Бурсин, такъв какъвто е в реала? Май никоя? Виждаме, анализиране/ или ни се иска/, това което ни се покаже от самия Керем или ПР, другото е в сферата на предполагаемото. Така мисля и не само за него, а и за всеки когото не познавам лично и не общувам. Никой не е идеален, всеки носи в себе Ян и Ин.
Споделям мнението ти напълно.

# 580
Паралел- 11 и 41 епизод Heart

Много се смях със Серкай обаче Joy  ,,В Почукай на вратата ми всички са се разделили, а вратата стои ли?". Сигурна съм, че се шегува просто, симпатичен ми е още от Afili aşk Smiley

# 581
  • Кърджали
БРО, казвай кого трябва да заплашвам или подкупвам.... Скоро имам имен ден Simple Smile
Марги, и на мен ми липсваше. Беше ми попадал подобен гиф ама не беше баш същия, а не пазих стария...А си исках точно момента с прехапване на езика  ...Снощи седнах и си направих нов и се преоблякох. С любими дрешки, както се вика
Ами хубаво го е казал Серкай де... Аз в Afili aşk не съм го гледала, но в Невинност - уау, признах го

# 582
Не знам как, но неволно попаднах в друга тема, в която са коментирали бившите и настоящите севгилита. Начинът на изразяване на някои съфорумки, епитетите, които постявят е каруцарски. Просто уау, развеселих се. Smiley Trollface Щастлива съм, че съм в тази тема. В друга едва ли бих виреела така спокойно.

# 583
  • София
Не разбрах сега Серкайчо хранил ли ни е или не е. Важно е да знам, защото и аз го харесвам от Мистър Грешен, та не ми се иска да се е изказвал негативно за нашия сериал. Confused

И аз съм съгласна с това мнение на Славена:
Скрит текст:
А коя от нас всъщност познава истинския Керем Бурсин, такъв какъвто е в реала? Май никоя? Виждаме, анализиране/ или ни се иска/, това което ни се покаже от самия Керем или ПР, другото е в сферата на предполагаемото. Така мисля и не само за него, а и за всеки когото не познавам лично и не общувам. Никой не е идеален, всеки носи в себе Ян и Ин.

Съгласна съм и с Ели-мама, че няма смисъл да обсъждаме минали неща. Да живеем в настоящето и да му се радваме. Simple Smile

Марги, Алекс, с риск мен да набият, ще ви споделя, че да - с Налбантова се запознахме в реала и официално вече можете да ни наричате “картела”. Grinning

Сериалът, темата, форумът са причината и надявам се началото на едно хубаво приятелство. Simple Smile

# 584
  • Кърджали
БРО, не съм мяркала това му изказване, ама изглежда шемет, та напълно вярвам, че се е пошегувал, тъйя де не вярвам да го  еказал с лошо. Аз го приемам и вярвам че е шега

Общи условия

Активация на акаунт