Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 318
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Явно серията в сряда ще свърши след като Еда казва, че тя е майката, дано нашият се усети, кой е бащата ....
че напоследък доста бавно загрява .... Sunglasses Трябва да смени батериите .. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 676
Да, Серкан  разбира, че Еда е майката, но роботската му глава мисли:Кой, аджеба е бащата! 😁🙄Според мен затова е ядосан! Ах, роботът му с робот, не мисли трезво и не може да събере 2 и 2!😭

А тук явно прилага тактика "Съблазняване на Еда", но не знае, че ефектът най-вероятно е "Сърцетуп на фенките, коета предизвиква и отклоняване на Земята от естествена ѝ орбита!" 😆😆😆

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 22:24 от lady laura

# 677
  • Кърджали
Хакде де, няма да се сети. Мобе да е робот, но чак па малоумен робпт едва ли е. Знаейки възрастта на Кираз, знаейки че една бременност трае 9 месеца и хоп - баш катомса се разделили. Освен ако не му хрумне че е възможно Еда да му е изневерявала или веднага да се е метнала на друг мъж кой остава да е тати космонавт? РоБо...
Естествено че ще. Иизпадне в шок.

# 678
Финала на 3 епизод, ще е признанието на Еда. В 4 Кираз ще има рожден ден и той наистина ще облече костюм на космонавт.
Керем е поотслабнал, а Ханде е просто разкошна. И аз нямам желание за нов епизод като знам колко остават. Със съвсем друго чувство чакам епизодите.

# 679
Момичета, давайте още каквото има за гласуване, че ме хвана спортен хъс! 🤩Всичко си обрахме от Dizilah. Нямаше ли някакви "Златни пеперуди" или нещо подобно.
😍 Керем 😍 без потник... ох... 😍
Ой, не мога да не дойда за Едит: Бърборанке, чета и се смея! 🤣😅
Между другото тази Кара Севда щастливо ли свършва или има пълна драма? Знам, че е много известна, но да ме прощават феновете на ГГ - винаги гледа като умиращ лебед и говори мега драматично и това се смята за връх в актьорското майсторство! Уф, надявам се да не обиждам фенове! Така и не се научих да крия постове, това бих го сложила в скрит пост. 🙊
Ели, Кара Севда е прекрасен сериал. Изгледай го изцяло и тогава можем да коментираме. ГГ е невероятна в тази роля. Прекрасна игра направи. Не случайно сериала спечели наградата ЕМИ. Не бива човек да е предубеден.
Блага вест🌺 ❤️, опитах да го загледам, права си пак ще пробвам, трябва да си нацеля периода, може би! Наистина се извинявам на феновете, знам че жъне успехи сериала по света! Като двойка Неслихан и Кадир са ми много симпатични, но и на Фатих гледах само избрани моменти и пак харесах само Кадир! Даже, май от там ми тръгна това с еднаквия поглед и драмата в гласа и така си ми звучи и в другия сериал!

# 680
  • София
Ели-мама, аз гледах Кара севда в началото и бях чок въодушевена, но от един момент нататък драмата ми дойде в повече, нямах нерви просто и дори започнах да симпатизирам повече на друга двойка отколкото на главната. Иначе Неслихан Атагюл прави страхотна роля там, не може да й се отрече. Само че не бих могла да гледам целия сериал от / до. Първите няколко епизода, да. После превъртах с мишката. Накрая цели епизоди прескачах и си пуснах финалния. Финалът ме потресе и до ден днешен не мога да го приема. В някои сериали е окей да няма хепиенд, но за други е задължителен. В този случай Кемал и Нихан след всичко заслужаваха да са щастливи и да си отгледат детето. Това е моето мнение, разбира се. Има много фенове на сериала, които са го гледали по много пъти и си го обичат. Simple Smile

Кате, чета тези велики коментари под поста на Dizilah в Инстаграм, че Керем е спечелил наградата за най-добър актьор. Wink

Алекс, благодаря за превода! Chocolate Bar

# 681
Много силен фраг Еда признава на Серкан че Кираз е нейна дъщеря. Как ли ще се почувства Серкан дали няма да си помисли че друг е бащата? Нямам търпение до сряда дано само да не свърши така епизода и да има да чакаме до 4 епизод.

В класация за Dizilah (мисля) нашите са спечелили в категории:
най-добра двойка (Еда и Серкан)

Най-добра актриса

Най-добър актьор

Най-добър сериал(Почукай на вратата ми)

Това са чудесни новини.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 22:38 от azisiq

# 682
Момичета, поради технически проблем, ще мога да сложа субтитри на фрага утре, за което се извинявам предварително Hug

# 683
Ето мее. Мислех, че съм ви изтървала пак, но поне сте в тази тема още Grinning
Уча, задължения, не ми е останало време да гледам епизода с английски субтитри тази седмица все още.
Но днес видях, че всички награди обрахме на дизилах. Не че съм се съмнявала. Grinning
Алекс, благодаря ти за превода! Hug
Изгледах фрага и мноооого ми харесва. Heart Eyes Нашият нали е робот логическото мислене би трябвало да му е много добро, та бързо ще се усети щом Еда е майката кой е бащата. След това ще стане интересно. Май навързахме предстоящите събития и ми звучат много хубаво. Дано нещо не ги провали..
Сряда ми е любимият ден от седмицата, когато имаме нови епизоди и винаги нямам търпение за нея. Smile

# 684
Много силен фраг Еда признава на Серкан че Кираз е нейна дъщеря. Как ли ще се почувства Серкан дали няма да си помисли че друг е бащата? Нямам търпение до сряда дано само да не свърши така епизода и да има да чакаме до 4 епизод.

Май, точно така ще свърши, на Серкан ще му дойде като гръм от ясно небе и място няма да си намери кой е таткото! Иначе те с малката са като тенджера и похлупак, не могат, май един без друг! А погледите на Еда като ги види двамата, направо ме хващат за гърлото! 🥺🥺🥺

# 685
  • София
Само да не е сън това… или Еда да си го представя. Flushed

# 686
Отсега знам, че това ще ми е любимата сцена от епизода

# 687
Оставям това и бягам 😆😆😆

Обзалагам се, че така стои и гледа фрага. Особено момента, в който Серкан е по шорти 😆
Сериозно - Еда е... 🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

# 688
Докато разсъждаваме как ще реагира Серкан на новината да се порадваме на нашата прекрасна Ханде

# 689
  • София
Привет, прекрасни и верни фенки на сериала "Почукай на вратата ми"! Flowers Hibiscus

Аз също като вас разбрах от трейлъра, че Еда каза на Серкан, че тя е майка на Кираз! Когато и както и да научи Серкан за това, че Кираз е негова дъщеря, колкото и да е засегнат от новината, според моето скромно мнение няма правото да се сърди на Еда! Sunglasses

Позволявам си да го напиша, защото съм била на мястото на Серкан, случи ми се преди години да чуя най-страшната диагноза в живота си; била съм на мястото на Еда, защото съм майка! Много сте разсъждавали, коментирали и анализирали поведението на Серкан и всички опити да бъде оправдано неговото грубо, бих казала дори цинично поведение спрямо Еда, което видяхме в ретроспекцията от преди 5 години, за мен поне е неоправдано! За мен Серкан не би могъл с това си поведение (визирам единствено първите два епизода на този сезон) да бъде невинен! Да, напълно прави сте и е напълно вярно, че когато чуе диагноза "рак" всеки човек реагира различно, верно е също така, че всяка жена, когато разбере, че е бременна се опасява от това, как ще посрещне нейния партньор новината! Но нито болестта на Серкан, за която ни разказаха в края на първи сезон, нито текущото лечение, нито пък бъдещите перспективи от това, какво следва след болестта и лечението за мен не биха могли да оправдаят такова поведение! В такъв момент всеки на негово място е напълно естествено да се чувства ядосан, дори бесен, че това се е случило точно на него, да е безкрайно много изплашен от неизвестността, изключително силно притеснен за бъдещето! Всички тези състояния са напълно естествени и преживени от всеки, попаднал в подобна ситуация! Но въпреки всичко изброено до тук, никой човек в такова състояние не би трябвало да се отнася невежливо, неучтиво, грубо и дори брутално спрямо някой, за който твърди, че е всичко в живота му (въздуха, светлината, дъгата, любвта)! Heart

В тази ситуация, след като за цели 5 години е обърнал гръб на Еда (това, че е следил професионалното й развитие от написаното в списанията, не е личен интерес към нея!), на Серкан му остава само една единствена възможност - да се радва на новината, че е станал баща, че има една прекрасна фея и да се бори за това, тези две прелестни момичета да му позволят, да се съгласят  да бъдат част от неговия живот! Всичко друго, като напр. вариантите той да обвинява Еда, да й търси сметка, да я намира за виновна за това, че не му е казала за детето, за мен поне не би звучало нито логично, нито реалистично! Както казва една българска поговорка "Каквото си надробиш, такова ще сърбаш", а в тях българските поговорки има много житейски мъдрости и истини! От видяното в първите два епизода на новия сезон за мен поне, Еда и нейната чудесна дъщеря Кираз са това, което Серкан ще трябва не само бързо да приеме, но и с лекато и огромно удоволствие да прегърне, защото това е неговото временно изгубено щастие, това е смисълът на живота му, а за събитията преди 5 години той трябва да приеме ситуацията, защото "той това си надроби"! Gift Heart

Радвам се за всички, напълно заслужени според мен награди, които са спечелили всички участници в проекта "Почукай на вратата ми", както и за верните фенове на сериала! Flowers Four Leaf Clover

Хубава вечер от мен! Бъдете здрави! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 23:01 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт