А всъщност винаги можеш да срещнеш някой, който ще го оценява, ще оценява и теб самия и всички ще са щастливи и доволни

Виж сега, може и грешка да е било, но ако верността се крепи на това, жена ти да е достатъчно затрупана с работа, та да не й шарят очите по съседите, пиши нещата бегали.
Попринцип определено не трябва задоволяването на нуждите и тегленето на каруцата да е едностранно, защото едната страна се обезличава, а другата започва да й избива, дали от скука, дали от сремеж към някой, който е фактор. Твоят случай не ми се струва точно такъв, защото за мен е напълно нормално да си помагате взаимно и не смятам, че е причина парньорът да изчатка. Фактори някакви има, някои у теб, някои у нея. Понякога е само второто, а ти просто не си човекът, който може да направи нещо по въпроса.
Това, което аз съм научила е, че с опита, успяваш да напипаш как нещата стоят при конкретния човек. Формулата, която работи при един, ще убие тотално отношенията с друг. Затова най-добре да знаеш ти какво искаш, какво очакваш от другия, и какво можеш да му предложиш. От там насетне, пластовете се напасват, когато има съвсместимост.