Мъж-домакин в 21-ви век, съществува ли и как?

• 18 897
  • 920
  •   1
Отговори
# 45
Сетих се за онзи виц, където един мъж докато жена му била в командировка трябвало да се оправя с къщата и децата. Прибрал децата след работа, сготвил, ошетал, оправил им домашните, приготвил за другия ден каквото трябва, сложил ги да си лягат и накрая вече към 11 вечерта си легнал. И си помислил- сега ако трябваше и да ме е*ът..... Simple Smile

# 46
  • София
Нула зор. Ако докарваш прилични пари и не заспиваш още преди да си слязла от колата.

Виж сега, хубавото при жените е, че и да спят, секс пак може да се осъществи Joy Та в най-лошия случай, просто ще се отчете на сутринта за свършената работа, и с още един за събуждане Grin

# 47
  • София
Аз много бих уважавала такъв мъж домакин! Предвид, че природата е направила нас жените по-нежни, фини, с малки нежни ръце, способни да извършваме по-деликатна работа, за разлика от грубоватите мъже, на които се отдават по-груби и тежки дейности. И, ако мъж надмине себе си и върши домакинските си "задължения" усърдно и с финес (без това да значи мека китка, както подозирам, че някои ще го нарекат) то има моите уважения! И пари ще му давам и ще го глезя... Без майтап!

# 48
Не е нужно бащата да излезе в  майчинство, че да е възпитател и участващ в порастването на детето. Голям зор мъжете да са жени и жените да са мъже.

# 49
Да гледам как мъж търка кухненските шкафове - половин оргазъм ще ми докара.
Aко си поела неговите задачи, нито ще имаш времето, нито ще си наблизо, нито ще си в настроение Simple Smile

Не е нужно бащата да излезе в  майчинство, че да е възпитател и участващ в порастването на детето.
Докато има нужда да вади доходи за трима (което е факт поне първата година и нещо) - трудно ще намери време.

# 50
  • София
Aко си поела неговите задачи, нито ще имаш времето, нито ще си наблизо, нито ще си в настроение Simple Smile
Хайде да не ми обясняваш как съм се чувствала аз, а ? Wink
Още повече, че аз главоболие нямам. Никога.

# 51
Аз не познавам такъв, но ние сме си разпределили задълженията. Той помага и с прахосмукачка понякога, но рядко. Обикновено коси тревата, ходи на автомивка със семейните коли (те също са общи, както и домът), изхвърля боклук и т.н. Голяма работа, че пускам пералня, зареждам миялна (обикновено детето подрежда чистите съдове) и бърша прах, не съм се преуморила да го правя. Дори като се замисля не сме говорили за това кой какво "трябва" да прави вкъщи.

# 52
  • София

А ако сготви и после разтреби .... цял Simple Smile
Майтапа настрана, изобщо не разбирам жените, които твърдят, че мъж, който върши домакинска работа, спира да им е секси. Точно обратното е Simple Smile Какво да му е секси на лежащия на дивана, чакащ вечеря и гледащ мачлета чичак.

# 53
Не е нужно бащата да излезе в  майчинство, че да е възпитател и участващ в порастването на детето. Голям зор мъжете да са жени и жените да са мъже.
Не е нужно за мен, за теб и т.н. Но има хора, хората имат различни професии са поставени в различни ситуации. Ако неговата професия позволява дистанционна работа или временно отсъствие, а нейната не, нищо няма да им стане, ако той поеме майчинството.
Имам много жени, които не успяват да останат по майчинство по една или друга причина и друг член на семейството или детегледачка го поема. Но досега не съм видяла някоя от тях да се е превърнала в мъж.

# 54
Хайде да не ми обясняваш как съм се чувствала аз, а ? Wink
Още повече, че аз главоболие нямам. Никога.

Което показва само, че при вас няма кой да върши цялата мъжка работа.

Ако неговата професия позволява дистанционна работа или временно отсъствие, а нейната не, нищо няма да им стане, ако той поеме майчинството.
Дистанционната работа не е айляк.

# 55
  • София
Ежко, какво е цялата мъжка работа?
А, сетих се, гумите и хладилника.

Това иде на реч да извини изнурените съпрузи, дето не пускат ли? ;P

# 56
Ежко, какво е цялата мъжка работа?
Изкарване на доход за трима (минимум), докато има дете под 2г. или такова на целодневните грижи на майка му.
Всички уреди, машини и устройства работят изправно. Същото за тока, водата, канализацията, парното. Същото за мебелите, вратите и прозорците.
Пренасяне на всяка тежест над 10 кг.
Всяка дейност свързана със съществена опасност за живота или здравето.
Това на първо четене.

# 57
  • София
Викаш, секс не правиш?

# 58
Това не е работа, а взаимно удоволствие. Иначе не си е работа Simple Smile

# 59
Едва ли всекидневно връткаш с отвертката да затегнеш некой крак на мебел..
А пране, готвене, миене...е всеки ден, че и по няколко пъти.

Нещо като ги поставя на везната, хич не ми изглежда едно и също...

Общи условия

Активация на акаунт