Мъж-домакин в 21-ви век, съществува ли и как?

• 19 012
  • 920
  •   1
Отговори
# 120
Едно е складовете в България и подобни, друго е на други места по света в големи компании. Всички имат еднакви задължения, заплати и т.н. Обикновено килограмите, които трябва да можеш да вдигаш сам са около 20 +- , ако е по- тежко задължително искаш помощ (независимо от пола ти)

# 121
  • София
Горжъс ме закопа с палетната количка! Респект!
Още повече имам водоструйка и пароструйка, жалко, че не мога вътре да ги вкарам Joy
Откакто ги открих, маркуча не е това, което беше….

# 122

Имам палетна количка и си внасям пелетите цивилизовано.
Не са ѝ добри условията на труд.

Сега ако кажеш, че сама си теглиш палети от по един тон, направо ще те поздравя Simple Smile

Иначе за физиологията съм съгласен, обаче и аз в кухнята правя основно золуми, като слон в стъкларница съм, ама не съм чул някой да го оправдава това с физиология...

# 123
  • София
Палето е 70 торби - тон и 50 кг Relaxed

# 124
  • Далечният изток
Нещо много често взе да ми се запушва каналът в банята... Пробвам с препарати, с едно гумено дето прави вакуум, бъркам с тел.... Това сериозно.

А иначе, мислех мъжете във форума за умни по принцип, но толкова много глупости, написани от един мъж в една тема, не очаквах...

# 125
  • София
Аз вече една година се оправям сама. 😜
За каналите ползвам един български препарат със сода каустик.
Трябва да измисля как да занеса на поправка Еър фрайра.

# 126
Дали е вината в мъжете или в страната, където е нормално да ти искат "Актуална снимка в цял ръст" когато кандидатстваш за работа...

# 127
Откакто ги открих, маркуча не е това, което беше….
Тревожиш ме...

Трябва да измисля как да занеса на поправка Еър фрайра.
Такси?

Дали е вината в мъжете или в страната, където е нормално да ти искат "Актуална снимка в цял ръст" когато кандидатстваш за работа...
Къде това?!

# 128
Нещо много често взе да ми се запушва каналът в банята... Пробвам с препарати, с едно гумено дето прави вакуум, бъркам с тел.... Това сериозно.
Спирала за премахване на тапата, която се е получила от косми и препарати за отпушване на канали надолу по тръбата. Има ги в Практикер и Бриколаж, но ти трябва необходимата дължина. Отделно канализацията между етажите може да е позадръстена и тогава е малко по-сложно.

# 129
Е как къде, в джобса съм го срещала много пъти, особено преди като си търсех временна работа за лятото. За промоутъри и подобни беше почти винаги там. Да не сега да е забранено, това би била много хубава промяна Simple Smile)))))
Никога няма да забравя как ме разрева един "шеф" заради теглото ми като бях на 19г.

# 130
Ами, съжалявам, но според мен е нормално, разчитат на пълната визия. Мислех, че за по-сериозна работа го искат и се учудих.

# 131
  • Пловдив
Лъвица - в случая моята теза е, че в 21 век няма много мъжка работа. А домакинската няма край.

Не знам има ли няма ли мъжка/женска работа, ама толкова години работя, с много работници съм работил, как до сега една жена не дойде.... Всъщност виждал съм веднъж в един склад жена около 50 годишна, да товари с лекота 50 кг торби с цимент, но честно казано не приличаше много на жена. Ако това е крайния резултат на феминизма, да ви имам и прогреса....
Не знам ти къде работиш, ама аз където работя камъните ги вдигат със сапани и телферни кранове. До всяка работна маса има малък кран. А палетата ги товарим с електрокар. И аз имам книжка за електрокар.

Не знам какво се впечатлявате от палетните колички. До тон и половина се вдига с обикновена, невероятно лесно е, аз го правя редовно. По-тежките палета се вдигат с електрическа транспалетна, или с мотокар.

Имам палетна количка и си внасям пелетите цивилизовано.
Не са ѝ добри условията на труд.

Сега ако кажеш, че сама си теглиш палети от по един тон, направо ще те поздравя Simple Smile
С палетна количка, не на ръка, редовно. ??!?!!?!?!!

# 132
За палетната количка, много зависи каква е настилката, ако е шлайф бетон става лесно, ако е по-груб или плочки- вече си е зор.
За работата- все неща, където се налага да пипнеш с ръчичка. Разбирам ентусиазма ти от механизацията и автоматизацията, но въпреки всичко си има неща, които изискват и ръчна работа. Поне за момента.

# 133
  • Пловдив
Моля ти се обаче да не си говорим за палета, товарения, транспорт, защото аз това пряко работя. Пък май съм жена.

# 134
  • София
Ами, съжалявам, но според мен е нормално, разчитат на пълната визия. Мислех, че за по-сериозна работа го искат и се учудих.

Има си професии, в които визията е ключова. И за мен няма причина за възмущение тук.

Общи условия

Активация на акаунт