Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 679
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 1 140
Единственото неудобно, е че ако излязат в понеделник и ако искаш да отидеш да видиш работата на детето си ,но си на работа неможеш толкова бързо да реагираш ,да се освободиш от работа,да намериш кой да те замества и тн.Хубаво щеше да излязат през почивните дни за да има време човек да се организира някак си.

# 1 141
Единственото неудобно, е че ако излязат в понеделник и ако искаш да отидеш да видиш работата на детето си ,но си на работа неможеш толкова бързо да реагираш ,да се освободиш от работа,да намериш кой да те замества и тн.Хубаво щеше да излязат през почивните дни за да има време човек да се организира някак си.
Аз от вас разбирам, че има вариант да проверя работата. От къде се информирахте, че е възможно?

# 1 142
  • Пловдив
Тази опция с проверка на работата е от доста време

# 1 143
Тази опция с проверка на работата е от доста време
Благодаря, че ме просветлихте!
Надявам се да не възползвам,но е добре да го знам😉

# 1 144
  • София
То и да се види няма голям ход на полезно действие доколкото знам. Корекции се правят само, ако има много голяма техническа грешка от тяхна страна. Дано да греша ...

# 1 145
  • Варна
Във всяко РУО трябва да са посочени в кои училища и дни с работното време на училищата, където могат да се видят, ако има някакви съмнения за големи разлики от очакваните точки.

# 1 146
Хипотетично..какво печелите ако видите какво е направило детето с точност и за какво са ми дали или взели точки? ... Дали преразказа лош, дали първата част, по мат какво се е случило какво значение има за вас. Аз, лично за мен  , полза не виждам... Да беше в училище, през учебната година, щеше да ми е важно за да се поправи и да не допуска следващия път такива пропуски или грешки, но тук поправка няма...

# 1 147
  • София
За разглеждане на работите ще се оповести малко по-късно, в кои училища могат да се видят и съответния срок. Определено няма да е от понеделник.

# 1 148
  • Пловдив
Мисля, че се правеше корекция само ако неправилно са изнесли броя точки

# 1 149
Варненци леко са пришпорили нещата. За Велико Търново например запознаването с оценените писмени работи от национално външно оценяване (НВО) по български език и литература, по математика и по чужд език на учениците в VII клас може да се извърши в периода от 30.06.2021 г. до 02.07.2021 г. включително.

# 1 150
  • Варна
Хипотетично..какво печелите ако видите какво е направило детето с точност и за какво са ми дали или взели точки? ... Дали преразказа лош, дали първата част, по мат какво се е случило какво значение има за вас. Аз, лично за мен  , полза не виждам... Да беше в училище, през учебната година, щеше да ми е важно за да се поправи и да не допуска следващия път такива пропуски или грешки, но тук поправка няма...
За каката не сме ходили да гледаме. За сина също се надявам да не се наложи. Ако не дай си боже видим по-малко от 95 точки по МАТ и по-малко от 85 по БЕЛ ще отида да видя да не е станала грешка и на него да не са му нанесли точки от работите на друг ученик. Младежът и убеден, че по МАТ е за 97-100 точки, защото е решил задачите и макс 1-3 точки от прескачане, ако не получи. Дано да не греши. По БЕЛ не можем точно да изчислим колко биха му дали. 59+ 3-6 на тезата, а на преразказа никаква идея.

# 1 151
Сега погледнах. Сменили са заповедта за Варна.

# 1 152
За каката не сме ходили да гледаме. За сина също се надявам да не се наложи. Ако не дай си боже видим по-малко от 95 точки по МАТ и по-малко от 85 по БЕЛ ще отида да видя да не е станала грешка и на него да не са му нанесли точки от работите на друг ученик. Младежът и убеден, че по МАТ е за 97-100 точки, защото е решил задачите и макс 1-3 точки от прескачане, ако не получи. Дано да не греши. По БЕЛ не можем точно да изчислим колко биха му дали. 59+ 3-6 на тезата, а на преразказа никаква идея.
И ние сме така с моя юнак. Очаквам 95 математика и 85-90 БГ

# 1 153
  • Варна
Сега погледнах. Сменили са заповедта за Варна.
Дидева, моля дай линк към заповедта или пиши кои са датите и училищата, че не я намерих. Намерих за миналата година.

# 1 154

Общи условия

Активация на акаунт