Гобленарски раздумки - 147

• 56 005
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Със Зори да шиеш макар и виртуалнон е страхотно....Heart
Зори трябва да покажеш и новия проект:grinning:
Elmi73 тази красота не си я показвала тук, много е хубав, честито! Hug

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 14:20 от pyypi

# 241
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аааааа, и нов проект ли има? искам и аз да видя. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

елми, аватарчето ти е като на тихерула и се обърках малко.
супер е гобленчето, но се чудя на кого му е дошло наум да събере сливи с божури. Simple Smile

# 242
  • Варна
Аз ябълки виждам Simple Smile)

# 243
  • Варна
Момичета, отдавна се каня да ви питам. Има някакви програмки, за таблет/телефон, за бродиране, за гледане на схемите имам предвид. Останала съм с впечатление, че може да се маркира например пошитото и т.н. . Някой ползва ли такава или ако може да предложи някоя... не знам как да търся.

# 244
Момичета, отдавна се каня да ви питам. Има някакви програмки, за таблет/телефон, за бродиране, за гледане на схемите имам предвид. Останала съм с впечатление, че може да се маркира например пошитото и т.н. . Някой ползва ли такава или ако може да предложи някоя... не знам как да търся.
За таблет и телефон е pattern keeper    https://patternkeeper.app/

# 245
Има програма Cross Stitch Saga , тя работи с Андроид, платена е в Гугъл Плей . Може и да я има някъде кракната и без пари.

Ето клип как се работи с нея https://www.youtube.com/watch?v=t6fJr4ogpBI

# 246
  • Варна
Мерси момичета, утре ще ги разгледам!

# 247
  • Sofia
Здравейте, от къде си купувате конци на метър в София? Преди си поръчвах от един сайт, но са вдигнали цените.

# 248
Новият проект остава на почти същата вълна - есенно-Хелуинска Grinning

Трябва да стане това :

# 249
Здравейте, от къде си купувате конци на метър в София? Преди си поръчвах от един сайт, но са вдигнали цените.

Цените  на всички конци са вдигнати от доста време, така че вероятността да намериш по-евтино не е голяма.

# 250
зори, буууу.... Simple Smile
аз си бях харесала една призрачна къща на синя панама, но като гледам колко са ми започнатите и незапочнати още проекти, ще е в някой следващ живот. 285 примерно Wink

# 251
Добри, май се сещам за коя говориш, те май са поредица 2-3-4. И аз съм и хвърлила око, ама пусто с тези две ръце само, не смогвам всичко Hug

п.п. Това ли е :

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 12:53 от 3ори

# 252
Здравейте, мога ли да попитам откъде са поръчвани фарът, къщичката и хелоуинският гоблен от последните страници? Много ми се шият точно такъв тип по "съвременни" неща. Готово окомплектовани ли са?

# 253
не, още по-спуки е. Simple Smile
не я откривам Sad мисля, че беше на Дим, даже някой в темата я шиеше и показваше етапи.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 13:20 от st. Dobri

# 254
Здравейте, мога ли да попитам откъде са поръчвани фарът, къщичката и хелоуинският гоблен от последните страници? Много ми се шият точно такъв тип по "съвременни" неща. Готово окомплектовани ли са?

На Хелуинския имам схема и мога да ви я изпратя при желание. Шие се с ДМС конци има си и ключ. На Призрачната къща също имам схема и ключ, но в оригиналната комплектовка има едни фигурки - луна, призрак, и мъниста, които няма да могат да се набавят на нашия пазар и по-трудно ще се комплектова.

Общи условия

Активация на акаунт