Бързи здравословни въпроси и отговори – 30

• 37 464
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Лекът се казва психотерапия.

# 616
  • В царството на игрите:)
Здравейте, може ли да споделите лек срещу миризливи крака. Потят се в следствие, но което се вмирисват.
Благодаря Simple Smile

# 617
  • Бургас
Това е заради гъбички. Трябва да е нещо против тях. Пробвате със салицилов спирт.

# 618
Екзодерил, ако става въпрос за гъбички. Най-добре да се използват специализирани препарати. На биотрейд имаше Одорекс за крака. Хубаво е, че се използва веднъж на десетина дни. Но трябва носене на няколко чифта обувки, които да се сменят и да имат време да изсъхнат добре, а не всеки ден един и същ чифт.

# 619
Четох, че Бял крем Рачев помгал при миризливи крака.Намазване няколко пъти вечер.Не съм изпробвала обаче...

# 620
Пробвай бани с калиев перманганат- слагаш малко до леко порозовяване на водата, след това подсушаваш много добре и минаваш с антимикотичен спирт.На финала мажеш с препарат срещу гъбички.

# 621
  • София
След като преди 2 месеца ми се появи контактна алергия ,която мина с антихистамини , тези дни отново цялата съм на петна. Лична казва - алергия
Но за всеки случай преди алерголог и дерматолог , ще направя
Урина, пкк, гастро и какво още , за да разбера какво причинява тези обриви ?

Прилагам снимка
Пп ( гадничко е , ако не ви се гледа недейте)
Скрит текст:
Като са основно по корема , гърба и горната част на бедрата .
Да не е някаква екзема ? Шарка? Херпес зостер?
Имах подут глезен около 10дни , подуване на стомаха.
Намалила съм драстично сладкото, което ям в промишлени количества, пия повече вода.
Как го виждате ?

# 622
Със сигурност не е херпес зостер, на шарка също не ми прилича. Алергията от храна се проявява по други места на тялото - основно около устата. Според мен може да е контактна алергия. Но наистина няма как да кажем със сигурност.
Аз искам да попитам за добър специалист в София, който може да диагностицира деменция. Колебая се дали е това или е на психическа основа, например депресия. Не съм сигурна и какви биха били стъпките при това положение. Като цяло изобщо не искам да обикаляме по лекари повреме на тоя коронавирус и се чудя има ли как да се отложи и за лятото това нещо...

# 623
  • София
Лишеи , сифилис , папилома
Повече няма да чета в нета.
Иначе и сега взимам противоалергични и мажа с фенистил , но подобрение няма.
Дано не е нещо сериозно

Успех , уейв с търсенето и благодаря

# 624
Уинд, иди на добър кожен лекар.

# 625
  • Sofia
Пробвайте с чай от къпинови листа.Може да се редува и с малинови или коприва.
На мен това ми помогна при подобни обриви с ужасни сърбежи.

# 626
  • София
Пробвайте с чай от къпинови листа.Може да се редува и с малинови или коприва.
На мен това ми помогна при подобни обриви с ужасни сърбежи.

Имаш предвид да го пия , нали ?
Още днес ще намеря.
А пък утре на кожен
И ще пусна една урина , кръв и за всеки случай тест за спин , сифилис , папилома 😀
Не че имам съмнения, но всичко се случва
Ох

# 627
  • Sofia
Да,за пиене,може и вместо вода.

# 628
Уин а тествала ли си се алергиии? Преди 2м имаш ли представа от какво се е провокирала и спазва ли диета?

# 629
Розов лишей?

Общи условия

Активация на акаунт