Единадесети клас - лятно емоционална

• 39 961
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София
После завършва и малката и се разделям със средното образование. Предвиждам грандиозен купон 😆
Аз вече прозрях, че абитуриентската веселба е най-вече за ..... родителите. Явно, изхвърлянето за това мероприятие е от кеф.😂🤣😂

# 106
Санчо, ако има проблем с лодките, насреща съм. Joy

# 107
Привет,момичета и момче!Чета Ви редовно,но взимам участие рядко.
Моята девойка завършва с пълно отличие годината!Яви се и на две допълнителни матури по ИТ и Английски(благорение на преподавалката и труда й;не е ходила на уроци),на които се е представила добре  и се надявам да получи сертификат!
Вчера си взе три книги на английски от библиотеката  като за начало.
Приятна почивка на всички!Желая Ви незабравимо лято!

# 108
  • София
За отчета, синковецаът завършва с 5:76, последен в класа Sweat Smile. Успехът е реален, по скоро са му дали, отколкото взели. Поне по профилиращите е с 6-ци. Ще ми се да пребори догодина БЕЛ и да скочи за 6, ама трябва промяна, дето я чакам от 5 клас и лежа на кълката, че в 10 клас почва трансформацията при младежите, адеде?!
Поне догодина няма основание да мрънка за "безполезни" предмети, най-много да поплюе БЕЛ-а и ГО.
АВО са пуснали оферти, разбрахме се по негово желание да мине 4,5 м. курс, не дългия и да се пробва догодина напролет, вашите кога смятат да се явяват за сертификата по АЕ?
Направо се гордея с консултантите оттук в 7 класната и сънаборнички Санака и Слънчева, станахме свидетели на Вашата специализация и раздаване през годините, догодина и тук дано сте на линия за малките ни. Чак чета паметници ще Ви издигат, уау Simple Smile Нерукотворни или такива с длето и чук Smile Майтапът настрана, кефите! В интерес на истината това си е една благотворителна и взаиомоспомагателна дейност, от ресора на МОН! Аз следя за едно близко детенце, дето гони или НЕГ (там е ясно), или СМГ, СМГ е мистериозно още да видим, колко ще падне или напротив, от миналогодишните балове.
Лулумба, насочи ли се нанякъде за малкия?
Честито ни завършване на 10 клас, освободиха ни името от 11 клас, в съседната тема!

# 109
  • София
В свое оправдание ще кажа само, че тази година нямам никакво участие в седмокласната. 😂
Иначе и аз чакам онази трансформация на младежите в 10 клас. Ама той свърши... Най-вече по БЕЛ и аз. 😂
АЕ и ние сме го планирали за края на 11 клас, но ще си изкара цял курс. И без друго не се е счупил от копане в нас. 🤨

# 110
  • В светлината на слънцето
bora, лекинко взе да ги избистря. Аз само помагам, негово ще е крайното решение кое да сложи по-напред. Категорично се отказа от Джон Атанасов (не че му стигаше бала). Прокарах идеята за 127-о. Две паралелки хареса там. На много малко точки над неговия бал са и двете. Даже в едната май влизаше. Сякаш най-силно иска немската в 31-о (много точки го делят) и тази с английски, немски и СХН в 7-о (там разликата е 16,5 точки). И други иска де, но тези май се очертават фаворити.

# 111
  • София
АВО са пуснали оферти, разбрахме се по негово желание да мине 4,5 м. курс, не дългия и да се пробва догодина напролет, вашите кога смятат да се явяват за сертификата по АЕ?
Ние сме и бира, дедо Попе - едната 4.5 м курс, другата целогодишен, та ще се явават март и юни може би.
п.с. нали видя, че 4.5 м. е само на Графа т.е. няма да им е толкоз удобно, колкото на Дондуков от у-ще.

# 112
Наборчето завършва годината с 5,28.Предвид мързелът,демотивацията на учители и ученици , аз съм ок.Смятам,че повечето учители са дали по едно рамо за годишните оценки.Но също така не го приемам като жест от тяхна страна,а като опит да опазят реномето на 50 годишната гимназия.Рамото не е само за моят син.Както и да е ,радвам се,че свърши тази гадна година!И да ,само да се докопаме до 12 клас,такъв бал ще си спретна,че ще се чуе .Аз ще празнувам най-много!!!!!!!
    Много гадно с оценките по физическо и музика - и според мен трябва да са на зачот.Точно по тези предмети в нашето даскало са едни от най-готините учители.Държат си на предмета, изпитват здраво и на теория,/най-вече/, имаха доста проекти да правят.Но винаги на края пишат 6 на децата.
     Слънчева и спокойна ваканция ви желая.Моичкият вече е в Поморие,от снощи,забавлява се, и ич му не дреме!!!

# 113
  • София
И аз платих АВО за 4,5м. Уж идеята беше да се яви декември на С1, но с този курс отива за февруарските дати. Чак след като платих видях, че е само на Графа. Ще се сърди (малко), ама не зависи от мен. Все пак писах на АВО, че предпочитанията са за група в клон "панмемтника Левски", ако има достатъчно желаещи, за да заформят и там такава.
Идеята е втория срок на 11 клас да помисли за DELE (испанския сертификат), ама то е май само моя идея. В този ред на мисли, тези, които сте с различен първи език от АЕ, ще покриват ли наборите сертификат по него, ако не е необходим за последващо образование? Айде, АЕ покриват едва ли не всички, но за останалите сертификати май правилото е "само при нужда". Та се чудих има ли смисъл да прокарвам подобни идеи или да не се хабя.

# 114
Чух за 4-ka по рисуване заради една рисунка недовършена, оттам и за срока...

При нас ощетяването бе по един нелюбим уч.предмет(докато бяхме с Ковид семейно у дома, получи двойка на непрезентиран проект). Има Вселена, си казвам, на учителката внуците също може  някъде някога да ощети, докато НЕ са на училище , а вкъщи с вируси. Kолелото се върти, недосегаеми няма, макар да ни се струва, че има...

Ще има стипендия. Имаше и учители, които оцениха отношението, активността и уважението - закръглиха на по-високата оценка. На тях - голяма благодарност

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 19:09 от *Камея

# 115
Значи като ви чета седмокласните драми и почвам да се притеснявам.Аз догодина ще имам първокласничка ами тя докато стане 7 клас аз ще съм тотално изкуфял 😂😂😂

# 116
Ицо, ти ако си изкуфял изобщо няма да ти дреме за 7мокласните драми.
  Слушам сутринта по БТВ интервю с Карабашлиев и ученик от СМГ,изкарал 6 на матурата.И водещите се кефят,че от няколко години това са най-високите резултати.А да питам аз,не е ли срамота,от толкоз деца само 3 пълни 6ци?

# 117
  • София
Здравейте, може ли едно рамо (за приятел питам) с инфо за частната паралелка в НТБГ - какви са условията за прием и какво се учи, езиците кои са?

# 118
  • София
Десем, ти нали беше на срещата? Joy
Питай пак Спокойна... Wink

# 119
  • София
частната паралелка в НТБГ
Частна ли има?!

Общи условия

Активация на акаунт