Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 585
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 720
  • Велико Търново
Мими, страхотна си!Такова настроение ми носиш, приятна разходка!
Аз глася багаж за семейната почивка, а след малко тръгваме с голяма девойка на фитнес.Няма такава мъка като ходенето с нея някъде.

# 721
https://Брошката е диоптричните очила, старост, нерадост! Joy
Ох, сладурана! Смея се с глас. Joy А моите са на герданче, влязох аз в тренда и ся няма излизане. Stuck Out Tongue Winking Eye  Трябва да пробвам и като шнола. Заливам се от смях...Joy

Много сте свежи и красиви, момичета!

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 17:47 от Sysly

# 722
Очила имам по овални, стоят ми перфектно, но малкия дявол ги отмъкна! Weary Сега ми останаха тези и едни на Ана Хикман, но те са още по демоде... имам ги от 3 години!
Да не чувам Сиси да се бута при дебелите, прелестна си...!
Реюнионче да не забравиш да изтриеш снимката ми...!
И вие сте невероятни момичета, хайде до после!

# 723
  • Sofia
Това са моите летни ботуши. Супер удобни,  мека агнешка кожа ,  много секси стоят , но вече не ги нося,  че са демоде.... Винаги са ме гледали странно в краката,   когато бях с тях. Joy

# 724
  • София
На мен нищо не ми е странно, ако комбинацията е интересна, дори и супер нестандартна. Аз съм скучна, но се радвам на артистични и "изчанчени" визии.

# 725
Карен, и аз най-вероятно гледам така, чудейки се какво му харесват на това модно недоразумение. За мен това е гавра с обувката. Simple Smile Ама аз съм заклета консерва и не съм критерии.

Като заговорихме за очила, да се похваля с новите си диоптрични очила.

Рамката е световно неизвестна марка, но за сметка на това заложих на стъкла с безкомпромисно качество. Пластмасата от която е направена рамката е еластична и се огъва на където си поискаш. И като шнола мога да си ги бодна ако искам. Като диадема всеки е носил. Simple Smile И най-важното е, че много ми отиват и си ги харесвам.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 18:14 от Sysly

# 726
Не ми говорете за очила, че едни малки ръчички са успели  да ги докопат и сега са тотално изкривени.
Утре ще ходя до оптиката да видя дали могат да ми ги оправят, че стъклата са направо златни.

# 727
  • София
Може би само в БГ са неизвестни. Добре се копират. Да си ги носиш с кеф.

# 728
Може би само в БГ са неизвестни. Добре се копират. Да си ги носиш с кеф.
Благодаря!
Леле, да не би наистина да са известна марка!? Не се шегувам, питам сериозно, не съм я чувала.
Скрит текст:
За мое оправдание това е едва третият ми чифт очила. Винаги съм имала перфектно зрение, но отскоро коригирам астигматизъм. Постоянно ги свалям и слагам, само за четене са, до 20 см. разстояние и исках нещо или гъвкаво или здрав механизъм.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 10:12 от Sysly

# 729
  • Sofia
Sysly, аз си падам по необичайни обувки .
Ей тия пера също са ми в гардероба

# 730
Sysly, аз си падам по необичайни обувки .
Ей тия пера също са ми в гардероба
Скрит текст:
Това ми харесва. На човек с по-шармантен стил на обличане  биха стояли перфектно като акцент, а е и до цялостна визия и излъчване. На мен ще са като на свинче звънче.

# 731
И аз по отпускарски

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 13:17 от vuv

# 732
  • Вила Великула
Dez, с бялата рокля обикновено слагам обеци с перла и диамантче. Нищо друго не съм слагала.
А за килограми не ми се говори-ако сваля  10-15 кг.ще си влезна в идеалните килограми, ама трудно....

# 733
  • София
Пояснявам за очилата /същото важи и за часовниците впрочем/. Има фирми, които изработват само рамки за очила. Като Safilo примерно.
Те разработват нови технологии, пружинки, пластмаси, метали, покрития и така нататък.
Понякога Сафило работят примерно с Армани.
Но Армани НЕ СА фирма за очила или часовници.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 19:18 от Rockstar

# 734
Привет, привет и аз съм на отпускарска вълна.  Живот с капела започва днес.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 12:08 от pep_si

Общи условия

Активация на акаунт