Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 475
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 885
Марунка, на мен също ми хареса много с тази рокля. Ти излъчваш страхотна женственост. И скъсан чувал да наметнеш, пак няма да я скриеш и ще привлечеш погледи.
Цвета, роклята от вискоза е супер и ти отива. И на мен ми е любима материя.
И дълги, и около коляното рокли си нося аз. Евтино ми е, ако е твърде по тялото. Лятото особено предпочитам роклите по-свободни.
Агент, кройките и на двете рокли, които показа, са чудни просто. Как ти стоят е излишно да коментираме Flowers Hibiscus

# 886
Чак сега мога да седна и спокойно да пиша... Вечерта от събота не си взех диоптричните очила, не че не се събират в малкото ми чантле, а просто бе неуместно да стоя на масата сред хората и да си пиша в телефона, но все пак успях да зърна роклята на Марунка, която ти стои повече от страхотно! А откъде е?
 А вчера по плажове и отново други гости и компании. Като дойдат юли и август и живееш на морето все посрещаш гости / роднини, приятели и гастербайтери/ и на моменти искам да си остана на саме у дома без софрите и смяната на чаршафи за следващата порция хора, но пък от друга страна е повод да си облечем новите придобивки!

Като модел е точен, като цвят аз лично бих бягала от тъмните цветове - розово, жълто, е дори и най-просто бяло и дори много светло синьо или светло лилаво или светлозелено. Полата е рядка красота! А ти си като прима балерина, Пинки! Ако аз трябва да ти подбирам дрехи все в романтични визии бих те правила!
Ах, Агент, аз не знам като каква да се определя стилово, май харесвам почти всякакви визии, но като да се обличам като романтичка най-си ми харесва. Като си написала светло синьо, та се сетих за един костюм в този цвят и малко да захладнее ще го облека на работа. И бих приела предизвикателството да ми избереш такива цветови визии! Heart Stuck Out Tongue Winking Eye
така бях облечена в петък, с разликата че бях със сандалите нюд.

Получих и комплимент, и упрек, че съм приличала на американска домакиня от 60-те! Но на мен ми бе ефирно и прохладно..

Къде ги намираш тези красоти не знам. Много ми харесва стила ти, и онези красиви рокли, които върна ми харесаха много. Ще се сетиш, може би кои.
Дез, постоянно се ровя в разни сайтове и странички, бързо се изкушавам! Но и често връщам защото нещо ме е подразнило - как ми стои, материя, качество... Да, сещам се, но на мен често не ми отговарят номерациите, и днес съм с рокля за 10-11 годишни, не знам да се смея или да плача. Много харесвам рокли/поли/панталони с рязан бордюр или с орнамент, който ще изчезне ако реша да скъся дрехата. Ето в такива случаи се мразя, че съм ниска.
И широката дълга пола ще ти стои много добре, убедена съм. Със сходен ръст сме и обожавам да нося такива. И страшно много комплименти събират всеки път, когато ги облека. Имам ги във вариант пола и пола-панталон.
Лайт, имаш на предвид широкия керемиден панталон като на Агентката ли? На нея й стои жестоко, но на мен не съм сигурна, макар да имам една две дълги поли и се харесвам как ми стоят. Ще трябва да премеря.

Аз имам малко тъп въпрос..та как се свиква с рокля.
Olivia, дълги години и аз носих само дънки и панталони, дори и в свободното си време. Но в последните години преоткрих, че с рокля/ пола, се чувствам по женствена и кокетна дори. Просто трябва да избереш дължината и широчината им, а още повече на място с топъл климат с една лека, дълга рокля тялото ми ще диша. Ми нека да запят, както пишат момичетата, дори ако са с паднало чене, е още по добре!
Благодаря и за комплиментите за гащеризона, но това са отделни ризка и панталонки. Ризката ще си нося и с бял и един леко розов скини панталон.
 Уф, изпуснах роклята ти Агент! Но съм сигурна, че е в 10-ката и също толкова добре ти стои!
Хубава и свежа мими7299 !На sweta изпуснах снимките!

Така съм днес и вече съжалявам, че съм с ниските чехли. Краката ми се подбиха и подбедриците си ги усещам като олово.

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 22:28 от Pink Dress

# 887
  • София
Pink Dress, ох тая рокля от LCW, ходих да я издирвам във физическия магазин и казаха че никога не са я имали, сега съм заредила 11-12 и 12-13 в кошницата и се чудя коя да поръчам.

# 888
Pink Dress ,отново изглеждаш прекрасно! Би ли споделила откъде са те сандалите/чехлите?

# 889
  • София
Пинк, толкова да ти отиват нежни визии. На втората снимка си като цветята, които си снимала.

Аз днес съм с дълга пола, която е много широка, но има огромна цепка от до по дължината. Леко е прихлупване, та само като духне вятъра навън се виждат крака. Но много ми е съклет с нея, защото се мачка (вискозена е) и мога да се спъна по стълбите като щапуркам. Все пак си я харесвам много, защото ми навява асоциации за Рим - в кафеникаво е като сградите там и моделът е готин.
Нося я с къса и широка тениска. Като избухнало хипи съм.

# 890
Ivanichka, аз си я взех от Гранд Мол Варна, а колежка току що я поръча за 10,99 лева от сайта им отново в размер 11/12 г.
Polinaa, /благодаря! От тук
https://www.corsoitaliaonline.com/product/sandal-cream-golden-chain-5764.html
Харпи, благодаря! И покажи се де, да видим полата!

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 14:32 от Pink Dress

# 891
Pink dress, страхотни роклички и прекрасно ти стоят, откъде са? 🤗

Моята е от Масимо дути, за която се похвалих, че я взех на четвърт цена 😉

За съжаление вече е свършила, но тази е от същата материя и стои по същия начин

И нея я имам, ама от преди.

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 17:01 от Maroonka

# 892
Maroonka, да не е като реклама, че в скрит текст
Скрит текст:
ето от тук е днешната
https://www.lcw.com/bg-BG/p/floral-pattern-short-sleeve-poplin-g … ress-S1IB38Z4-LU0, а другата на точките е от физически магазин във Варна Vintage house boutique, но имат ФБ страница
Как една необлечена рокля ми простее и трудно може човек да си представи как ще изглежда с нея, докато не мери. За роклята на Масимо говоря. Ще посетя магазина за целта.

# 893
Пинк, толкова да ти отиват нежни визии.

Аз днес съм с дълга пола, която е много широка, но има огромна цепка от до по дължината....

^^^ да, да, и пак да за Пинк!

Много искам да видя полата, Харпи, намери начин да я щракнеш, моля!

Пристигнаха ми новите Биркита Simple Smile

Само ме е яд, че в Италия не си купих лачени червени, но бях тръгнала за светлия цвят и нямаха моя номер в магазина на Биркенсток и се нервирах след като висях 30 мин в жегата да обслужат предишния клиент - по 1 клиент в магазина беше правилото!

Искам да споделя видеото на една французойка, която говори за фазите в живота на жената и каква козметика се препоръчва в различните. Абстрахирайте се, че коментираните продукти са корейски - в момента по цял свят концерните ползват едни и същи активни съставки. Жената говори чудесно английски, много бавно и с френски акцент, та се разбира без всякакъв проблем, има и субтитри.

# 894
Maroonka, да не е като реклама, че в скрит текст
Скрит текст:
ето от тук е днешната
https://www.lcw.com/bg-BG/p/floral-pattern-short-sleeve-poplin-g … ress-S1IB38Z4-LU0, а другата на точките е от физически магазин във Варна Vintage house boutique, но имат ФБ страница
Как една необлечена рокля ми простее и трудно може човек да си представи как ще изглежда с нея, докато не мери. За роклята на Масимо говоря. Ще посетя магазина за целта.

Коригирах линка 😊

На такъв тип рокли колана променя всичко, иначе са като торби 😉

# 895
  • USA

Браво Агент със здраве да си ги носиш, аз имам тия доста са удобни.

# 896
  • Русе
Агент, супер биркита! Направо ми се приискаха и на мен такива!
Пинк, много нежна!

# 897
Браво Агент със здраве да си ги носиш, аз имам тия доста са удобни.
Класическата Аризона имаш ти - всички ги хвалят за удобството!

Аз имам само едни Биркита, неоновo жълти - удобни са ми, обичам си ги и не, не ми шляпат по петите Simple Smile

Dez, измислих кой от всичките ми продукти ще ти свърши най-много работа, ако търсиш максимално изглаждане, елиминиране на фриз, термозащита и минимум/стайлинг без преса. Ето това!
https://www.colorwowhair.com/us/dream-coat-anti-humidity-hair-tr … ment.html#608=280

Понеже няколко пъти се споменава за "торбести рокли", "рокли-торби", етц. държа да напиша в темата собственото си убеждение, че някои от тях могат да бъдат много ефектни и стилни без всякакви колани и не, не "съсипват" фигурата - вижда се достатъчно я крак, я ръка, я гръб, че да стане ясно и на слепия, че тялото е хубаво. Роклята на Масимо Дути от линка на мен ще ми стои страхотно без колан, от един поглед знам Simple Smile  Имах преди години една ярко червена, ленена, бъчвообразна, велика рокля - колко хладно държеше и колко комплименти е обрала само тя си знае! И разбира се, като всяка друга дреха не всеки модел отива на всеки!
Хубав пример е и моята голяма любимка Джемма Чан! Kaто я погледна последното нещо, за което си мисля е колко успешно си е скрила трътлестия задник или че изглежда дебела в тази рокля!

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 19:22 от Agent Provocateur

# 898
Аз пробвах торбеста рокля наскоро, седеше ми ужасно. Нямаше размери - само един универсален размер, който явно не седи добре на всяка фигура.

# 899
  • Sofia
Агент  светлите биркита които си взела са по-хубави от червените!
На моя монитор цвета го виждам перлено кремав.

Общи условия

Активация на акаунт