Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 546
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
За мен 32% маслото (бисквитите де) печели по състав все пак. Simple Smile
..........................
кръглите  маслени бисквитки са много добри и с добър състав, но не са ми удобни ,когато  реша да направя най-обикновена тортичка, ако може така да се каже, в провоъгълна формичка за малката, т.е. ред бисквитки, ред крем, независимо какъв, затова най-вече ги ползвам, но и на вкус са си добри, но и двата вида са добри на вкус.
И да ви покажа това.

.................
а това което показваш и разказваш за пъпешите е крайно притеснително за мен, много е сериозно.  В момента имам пъпеш, купен е от друго място и го гледам и май ще го хвърля, не смея да го разрежа, по-добре в мелачката за боклук  да го смеля, защото не мога да се сетя български ли беше или вносен, прилича на бълг. ама, като не съм сигурна, нямам спомен, какво пишеше, а и дали съм погледнала не знам.

# 1 186
  • Стара Загора
Някой взимал ли си е резервни глави за пила за крака на Silvercrest? Чудя се дали някои други глави стават и за тази пила или да си поръчвам от сайта за консумативите на уредите от Lidl. 4 глави са 9.99 евро + 4.99 евро доставка.

# 1 187
Ето официалната информация за салмонелата
https://www.bfsa.bg/bg/Object/news/view/2327/%D0%9D%D1%8F%D0%BC% … BF%D1%80%EF%BF%BD
Четене с разбиране

# 1 188
А така, ами ние сме ги изяли отдавна. 😂 Кой се хвалеше, че яде пъпеш още април. 🤔Няма страшно, българинът е устойчив на всичко, радиационно имунизиран е. 😬

# 1 189
  • Асеновград
Някой взимал ли си е резервни глави за пила за крака на Silvercrest? Чудя се дали някои други глави стават и за тази пила или да си поръчвам от сайта за консумативите на уредите от Lidl. 4 глави са 9.99 евро + 4.99 евро доставка.
По добре поръчай, аз имам две пили на Silvercrest , и двете са различни, съответно главите не стават, дори една на друга. Другия вариант нова.

# 1 190
За пилите по-евтино и изгодно ще ви излезе нова. 12 или 14лв струват , това са да кажем 7 евро с 2 глави нови, а и доставка като сложите ще ви излезнат 2 нови пили оттук да си купите.
Миналият месец пускаха, нямаше наплив , бяха като миналата година същите пилички. Сигурно пак ще ги пуснат, не може да са се изчерпали, вероятно са прибрани в складовете. На мен ми вършат страхотна работа, много съм доволна и всяка година взимам по 2 пили за вкъщи. Става и ноктите да си изпилиш , не уврежда кожата и прави рани, за който има нужда и доста оправя плочката. На мен петите ми оправя идеално, даже имам мазоли и места вечни дето ми се натрупва нещо си и там се справя супер, но тук чета не са доволни повечето, та не знам...при нас е направо решение голямо тази пилички и ценово ни устройват.

# 1 191
пилата, която си купих преди две години и загубих, беше страхотна, сега си взех- имат си и резервна глава, но не струват. Много са слабички.

# 1 192
Може батерията да  ти е слаба, смени я и пробвай. За мен са същите глави за пилене, като драскалка или как да го напиша. То важно е главата да е назъбена или там..сещате се. Едната глава е за по-леко и нежно уж пилене, щадящо. Другата е за по-силно и е по-дращеща. Виж на коя глава си също , освен батерията.

# 1 193
  • Варна
Добре де, тази салмонела не е ли по кората, съмнявам се вътре да се е завъдила... А нали се мие тоя пъпеш, преди да се нареже, аз даже със сапун го мия. Принципно и други години е имало заразени със салмонела, листерия и какво ли не, но след внимателно измиване не би трябвало да има проблем за ядящия. А че не е желателно изобщо да има такива бактерии е ясно, де.

# 1 194
  • Mostly in my mind
Ето ги бисквитките.

# 1 195
Доклад за карначетата. Партида L659353 Произведено от месокомбинат Ловеч. Не гледайте снимките като си пиете кафето или ядете. Гледката не е за хора със слаби стомаси/нерви. Избирайте България и българското. Снадарт Стара планина и SGS са врЪхта! Къде дргаде можете да ядете сланина с жили пълнени в тънки свински черва. Да ви е сладко!
Скрит текст:

# 1 196
Проверено от SGS видя ли и много се замислям,понеже имам близки наблюдения.Имайте едно на ум.

# 1 197
Много ме разочароваха Лидл! В получили били само 6 саксии с чушки. Смешници!

# 1 198
Проверено от SGS видя ли и много се замислям,понеже имам близки наблюдения.Имайте едно на ум.
SGS не ги мислете. Вие мислете България. За пореден път каквито и стандарти и контрол да се сложи търгашите разсипват обществото. Чакам смешниците да излезат на сцената да призовават върнете се в България.
В "контролиращите" пак са местни назначени. Като стигне до централата им ще напуснат България както го нпуснаха много други компании.  Калпав матрял за служители.

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 18:14 от netman71

# 1 199
Благодаря, Денил. Явно съм нацелила марката, но не и вида оцет, който беше обсъждан. Ще купя за проба ябълков оцет.
За оцета, който прави гъба - лидълския био ябълков оцет на Веда, който е на съвсем смислена цена. Не съм виждала никога винен с гъба, него го стабилизират.
А онзи скъпия на Набери ме - изхвърлих един цял, нямаше гъба, но беше с минал срок и започващ да се разваля.
За проблема с Андроид и приложението - седмицата е по пет и половина години (от края на 2016). Или проблемните телефони са много стари, или сте купили някой за стоял със стара версия.
Май не знам случай, в който шестгодишен телефон да е оцелял и да функционира нормално - всеки ъпдейт на всичко яде още памет и в даден момент на става за нищо. Или се разбива куплунга за зареждане. За мене три години е нормално време за ползване. За това не нали там на скъпи. Вече има на добри цени с наистина добри параметри.

Общи условия

Активация на акаунт