Какво мислите за уличните котки и кучета?

• 17 874
  • 673
  •   1
Отговори
# 360
На мен също ми пречи кучешкия лай, но съм забелязала, че лаят когато са оставени сами дълго време, когато се изживяват като пазачи и рано сутрин, за кеф.
И всички тия неща съседите ги съобразяват и нямаме конфликти. Едни дребна порода лаеха по балконите в 6 сутринта, помолихме съседите и те ги пускат на балкона към 8. Полаят малко и се приберат.

Куче на повод да върви и ей така, да си лае, не съм виждала.

# 361
  • СИ

И Вие "плямпате" същите неща. Минали сте през домовете на всички с дом.любимци на инспекция и сте наясно с хигиената.  Joy

Не, няма как да мина през всички къщи в които има домашни любимци. Но всички къщи в които съм бил и има животно миришат. С космите е същата работа.

# 362
Понякога ми е жално зя тях,особенно ако са слаби и мършави. Но не ги харесвам по улиците,не да ги изтребват,поне да ги кастрират да не се множат

# 363
Искам да видя изселено куче заради лай. Тогава и аз искам да изселя мотористите и всеки, който има автомобил над 5 години, шумна пералня, прахосмукачка и раздразнително дете. Всички да се махат, че ми пречат с шума, който създават. Това пък с големите кучета беше особено любопитно. Те най-малко шум правят и почти не лаят.

Ела виж тези до нас как почти не лаят и колко е тихо. А пералните, прахосмукачките и децата са нормални шумове, кучетата не са. И първите се държат вътре, да си проберат и лаещото куче, а не да лае от балкона или двора.
За мотористите съм съгласна - би трябвало да ги отстрелват като вредители Grinning

Цитат
Смешно е направо. Само вашите права. Откачени истерици с пренции . По същата логика като ви е страх си стойте у вас или си лекувайте болните мозъци. Не съм длъжна да се съобразивам с измислените Ви страхове, още по-малко да търпя да крещите без никой нещо да ви е направил !!!

Отдавна знам, че кучкарите са по-гласовити и заместват аргументите я с жалостиви мотиви, я с агресия. Това обаче минава всички граници на доброто възпитание. Явно каквито стопаните, такива и кучетата...

# 364
  • Terra incognita
Еми мен пък много ме дразнят битови шумове от прахосмукачка, пералня и т.н.! И не ги намирам за нормални. Добре, че живея с малко и тихи съседи.

# 365
Имам лоша новина за теб, никой не може да направи нищо на собственика, ако кучето лае в двора му.

# 366
Alexandro.sf, ела, ела да кажеш на тези хора, че човек може да нахрани бездомно животно без да се разболее от тения, петнист тиф, чума, проказа и без да го налазят бълхи и крокодили. И без да се разори. И без да са ощетени децата му. И без да пострадат непоправимо от това всички българи, за които държавата не полага грижи.
Ааа да, човек може да нахрани бездомно животно, ако е Човек.

# 367
Имам лоша новина за теб, никой не може да направи нищо на собственика, ако кучето лае в двора му.

Знам, което не пречи да ме тормози с децибелите си.

# 368
След изтребване на кучетата, почваме да отстрелваме мотористите! Обещано! 😂😂😂

# 369
ЧС защо не говорите със собствениците?
Защото не кучето, а стопаните са проблема 99% от случаите.

# 370
И ще настане чуден живот, докато някой не реши, че ще ни трепе понеже имаме шумна прахосмукачка или гледаме филми твърде до късно

# 371
  • СИ

На собственика не. В такива случаи обикновено го отнася кучето, а то има най-малка вина...

# 372
  • Terra incognita
ЧС, това, че ти имаш проблем с децибелите на куче..ами това си е твой проблем.

# 373
Преди време видях следната рисунка на дете:

Едно мече седи на пухкаво облаче, а изотдолу се появява куче с прясно окървавена глава. Мечето му казва: "Спокойно, тук няма хора" Беше направено да подскаже, че и двете животни са починали.

# 374
ЧС защо не говорите със собствениците?
Защото не кучето, а стопаните са проблема 99% от случаите.

И каква полза? Те са едни баяти селяни, ще стигнем до бой. Няма да си приберат двете огромни псета вътре.

Общи условия

Активация на акаунт