Домакини 76 / Лятно ни е

• 51 978
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Лейди,огледай и бъбреците.Той сигурно лл разбира повече от мен де, но това от опит го казвам.Браво на синчето за приема където иска.Аз не съм наясно за какво иде реч,но щом е желано,БРАВО!
   Ели,разкажи ми малко повече за късната ФМ, моля! Ако искаш и на лични,да не досаждаме.
 Щеркинса пожела да спретнем едно бейби шауър,дет се вика по модерно.Ние сме далеч от суеверията,че преди раждане нищо не се купува.И сега се ровичкаме и гледаме идеи кое как да направим.
    Моите приятелки от нашия Кокошкарник искаха да я изненадат с такова събитие,нейните приятелки също.И тя реши да го организираме двете,на 11.09.,щото аз съм на море преди това.
     Ще си правим си разни ръчно изработени неща.Абе яко е,когато детето ти те въвлича в своите емоции и вълнения с идеята не само да търси помощ , а да изживеете заедно трепета в очакване на бебето.А преди години,когато избухваше в пубертета си мислех,че никога няма да можем да си кажем две нормални изречения.Толкова се карахме и тряскахме врати,че откъртвахме мазилка.ММ поправяше до един момент,после замаза всички дупки чак за сватбата.

# 646
Марулета ще гледат функция на бъбреци и черен дроб. Тя ми провери и лимфните възли. Моя рачо е от тия, дето средната продължителност на живот след него е 5г., а аз ги подминах Laughing
Много добре сте го решили с партито!

# 647
  • при късмета
Добро утро!
Кафето е супер и котето е супер.
Пак се успах. Започнах да спя, като трябва да започна да ставам Joy
Калинче, височко е малко, но доколкото схванах не ти е пречело и от прегледа си разбрала. Знаеш, ама аз като бъдеща свекърва да си кажа, с възрастта се покачва леко без да създава проблеми. Дано не ти се обади доктора.
Подсети ме, че моята ми каза да отида при нея, като приключа с обиколките при другите, да знае какво става, а аз си питах ушите.
Марулета, партито си е парти, винаги е на място
Ели, още малко остана
Трябва да измисля какво да готвя днес, а както винаги нищо не ми идва на ум. Гледам Валето вече и лютеница подкара, аз тази година май няма да правя. Краставички ще сложа с фиксовете и това ще е

# 648
  • Бургас
Лейди,дано всичко е наред!:yellow_heart:
Аз приготвям багаж,че тръгваме за Гърция.Много ми е свито и притеснено за пътя,за многото случаи.
Дано няма опашка на границата и пристигнем без проблеми!

# 649
Славе стискам ти палци! Пожелавам безпроблемно пътуване!

Мако с възраста много неща се променят... обаче с килограмите е проблема Laughing Така или иначе трябва проблема с кръвното да се реши, иначе може да имам проблем с операцията, която чакам. Тя не е нито спешна, нито наложителна, а разкрасителна Laughing и няма да направят "компромис" с показатели и изследвания.

# 650
Лейди, дано всичко е фалшива тревода.
Марулета, с описанието на бита у вас с щерка в тийн години, ми даваш надежди, че все някога мирясват и стават добрички. Успех с партито.
Славе, лек път, приятна почивка.

# 651
  • при късмета
Славе, безпроблемно и бързо пътуване пожелавам и весело изкарване
Калинче, не схванах, че е свързано с операцията, свързах го с профилактично наблюдение. Дано се реши бързо проблема
Мария, да не те плаша, ама не стават добрички, а майките се напасват Joy Това е положението

# 652
Ма ко, моля те, много те моля. Ти си била изключение. Simple Smile

# 653
Мако - да, на профилактичен преглед при лл бях, но пък е важно да няма "изненади" преди операцията. Не че не я чакам 2г. вече Laughing ама ако и заради високо кръвно ми я отложат ще е смешно.
Когато бях на контролен преглед при хирурга ми, той ме "успокои", че имам да чакам до нова година Laughing
Имат много да наваксват заради ковида и са степенували важноста на операциите - моята изобщо не е важна, тя не е по лекарско педложение, а по мое.

# 654
  • София
ЛЕЙДИ, преди време четох, че според СЗО за нормално вече се смята кръвно 147/92. Как са ти стойностите сега? Мери го всеки ден по едно и също време. Надявам се другото да е било инцидентно, т.н. кръвно от стрес към белите престилки.
ЕЛИ, радвам се за добрите ти резултати. Още малко остана, нали?
СЛАВЕ, лек път и добре да си изкарате почивката.
МА КО, най-после и теб да те чуя, че си се наспала. Stuck Out Tongue Winking Eye
Оправих си къщата, всяко нещо зае мястото си.
Гушкам ви. Hug
ПП. опитах се да ви покажа обновената ми тераса. Ще стане, ама друг път. Grinning

Май успях. Който ме търси, там ще ме намери. Wink

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 13:30 от Flo 51

# 655
  • Германия
Фло, как 147/92 е нормално кръвно,  при мен нормалното е  от 110/70 до 115/75, при 130/90 умиргам, а ако стигна тези стойности направо ще ме копат.

Ели, добри новини, срещата ще е скоро
Славе, приятен път
Калинка, браво на момчето ти. А при теб всичко да се нареди по най-добрия начин. Ти си мъжко момиче.
Марулка, много приятно изживяване ви очаква и вас

Още щях да пиша, ама не помня какво

# 656
  • при късмета
Аз с мойто кръвно 80/60 плаша докторите. Има периоди в които е по-високо, но не раздалечавам границите, вдигат се и двете. Лошото е, че долната първо тръгва нагоре и ги събирам още повече. А в много млади години падаше още повече и направо припадах. Не знаеха това ли е водещото или шиповете на врата, като ги установиха. Но горе-долу се стабилизира на тези стойности и отдавна съм свикнала. Нищо не съм правила, нищо не съм вземала, така съм си цял живот. Много отдавна, всякакви доктори ми даваха съвети как да го качвам, защото едно време се смяташе, че трябва да си заковал 120/80 за да се счита, че си с нормално кръвно, ама хич и не ги отразявах. После тази твърда норма отпадна и установиха, че за всеки неговото си кръвно е най-добре. Но да, ако започне да се покачва, трябва да се следи.
Измислих менюто, сега се връщам до магазина за кокосова сметана и сок от ананас, че си строих гости на коктейли за довечера

# 657
Фло, да поздравиш щерката. Много хубаво се е получило.

# 658
Фло, терасата ти е трепач Kissing Heart

Абе и днес е 150/110. Високо е, а и започна да се покачва след химиото, след махането на яйчниците, с качването на килограмите.... Май килограмите са основно Laughing Така или иначе ще се направи нещо, но първо прегледите и изследванията, че да се отхвърлят разсейки. Тя още като го измери и ме пита дали искам да ме приемат в болница, че да стане по-бързо, но аз не искам. Вътрешното чувство ми казва, че е от килограмите и няма друг проблем LaughingLaughingLaughing
Сега идва трудната част - как да сваля килограми LaughingLaughingLaughing

# 659
С диетата на ТМ, Лейди. Ние ще ти пригласяме.
С ММ си правим музикална вечер.

Общи условия

Активация на акаунт