Мнения за неелитни училища след седми клас в София- Тема 4

• 84 791
  • 788
  •   1
Отговори
# 315
  • София
1 СУ "Пенчо П. Славейков", ГР. СОФИЯ Чужди езици - ИЕ интензивно АЕ   397.500

Ако има някой друг, който ще се записва там може да ми пише. Simple Smile

# 316
Здравейте, моят син е приет в 203 ПЕГ "Св.Методий" -Предприемачески - АЕ интензивно ИЕ/НЕ с бал 321.25. Той искаше в ПГД "Елизавета Вазова", но за там като гледам баловете никакъв шанс.Ще изкачаме второ класиране, но все пак ще ми е полезно мнение за 203.

# 317
И от мен отчет.
Класиране в Попов - Компютърна техника и технологии. Чакаме второ класиране.

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 15:55 от Sollsoll

# 318
  • София
Дъщеря ми е приета в ПГД Елисавета Вазова - Моден дизайн. За така желаното 127 не ѝ стигат за едната паралелка 2.5 точки, а за 51 с ИИ - 8.5 точки. Ще подадем за второ класиране. Neutral Face

# 319
Здравейте, ние сме приети в 1 СУ "Пенчо П. Славейков", гр. София, Чужди езици - ИЕ интензивно АЕ   391.250 бал.
Много се чудя да записвам ли дъщеря ми там, никакви по-подробни отзиви не съм чула за това училище. На 2-ро класиране има шанс да я приемат според мен в 7 - мо училище. За там мненията, обаче, също са противоречиви. Според вас 1-во или 7-мо училище да избера - едни и същи специалности. Моля помагайте, че я закъсахме:)

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 18:15 от bobi_ko

# 320
  • Сф
Здравейте, ние сме приети в 1 СУ "Пенчо П. Славейков", гр. София, Чужди езици - ИЕ интензивно АЕ   391.250 бал.
Много се чудя да записвам ли дъщеря ми там, никакви по-подробни отзиви не съм чула за това училище. На 2-ро класиране има шанс да я приемат според мен в 7 - мо училище. За там мненията, обаче, също са противоречиви. Според вас 1-во или 7-мо училище да избера - едни и същи специалности. Моля помагайте, че я закъсахме:)

Забранили сте си личните. Няма да обяснявам тук защо- бих избрала 7 мо за детето си.

# 321
  • София

По това, което съм чела из темите по форумите, и двете училища са добри.Единствено някъде бях попаднала на мнение, че в 1-во базата е доста по-стара и нищо не се ремонтира.Също така зависи кой език иска да изучава детето, доколкото съм запозната в 7-мо интензивно се учи АЕ, а в 1-во има паралелки с интензивно изучаване на ИЕ!
Успех!

# 322
Много ви благодаря за бързата реакция:). Оправих съобщенията, не знам защо е блокирало. Моля, ако имате инфо пишете, много ще съм задължена.
За съжаление баловете тази година лееко ме изненадаха и специално за тези училища нищо не съм чела. Но пък се оказва, че шанс за по-добри нямаме. Сега остава дилемата да ходим на 2ро класиране и да се борим за 7 мо или да записваме утре 1 во. Май, като ви слушам отиваме към второ класиране..

# 323
  • София
Много ви благодаря за бързата реакция:). Оправих съобщенията, не знам защо е блокирало. Моля, ако имате инфо пишете, много ще съм задължена.
За съжаление баловете тази година лееко ме изненадаха и специално за тези училища нищо не съм чела. Но пък се оказва, че шанс за по-добри нямаме. Сега остава дилемата да ходим на 2ро класиране и да се борим за 7 мо или да записваме утре 1 во. Май, като ви слушам отиваме към второ класиране..

Като гледам таблицата с баловете, става ми странно, как сте приети в 1-во, а в 7-мо(където бала е по-нисък) не сте?

# 324
  • у дома...
В 1во е 3*БЕЛ

# 325
  • София
Оффф, да, извинявам се, не съм догледала Simple Smile

# 326
Дааа, аз също се учудих и заблудих. И тъкмо да пиша на МОН, че има грешка в баловете  и статистиката и се осъзнах.... За първо бала е 391...

# 327
  • София
И аз съм с подкрепа за 7-мо. Само хубави неща съм чувала за него. Успех!

# 328
Честито на всички удовлетворени дечица! Ние сме класирани в 127СУ с ИЕ. Дано  преподавателите са добри!
За 1 СУ доколкото знам в момента тече ремонт. На нас не ни стигна бала за там.

# 329
Честито на всички удовлетворени дечица! Ние сме класирани в 127СУ с ИЕ. Дано  преподавателите са добри!

В същата паралелка сме приети и ние.

Общи условия

Активация на акаунт