Мнения за неелитни училища след седми клас в София- Тема 4

• 84 665
  • 788
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Моят се премести в Ломоносов. Май не е много доволен, всъщност, като че ли на нищо не би се зарадвал 🙄 приема училището като пречка да тренира баскетбол и да си почива през останалото време. 😄
Айде честито! Как сме ги наредили с теб в едни й същи училища и големите, и малките Satisfied
Учебници мога да предложа, да знаеш Stuck Out Tongue Winking Eye
Миналата година началото на август бяха качили списък с учебниците, а не като НГПИ на 14.09

Приятелско дете не успя да се премести от Кинотехника в Медицинска техника, а го деляха само 3т. Същевременно, в СМГ НЕ бала пада с поне 9т.
Миналата година кинотехниката беше с по-висок бал от медицинската (ако не съм се объркала, че директно го записах на първо класиране и после не съм следила).
И дъщерята това каза като разбра -  С майката на Борис все едно сте се наговорили.😂😂😂 Ще ти пиша за учебниците като излезе списъка.

# 481
Здравейте! Следя темата, но не съм писала досега. За отчета - момче, прието на второ класиране КТТ в Ломоносов, бал 336. Моля за информация, ако има записали се на първо класиране в училището, каква е тази справка за личен картон, която пише, че се попълва при записването. От наша страна трябва ли да се носи нещо друго освен свидетелството, бележката от НВО, медицинското и снимка? Благодаря предварително!

Здравейте, попълва се бланка с имената на родителите, телефон,e-mail и месторабота. Данни на личен лекар, данни на ученик. Бележката от НВО не ми я взеха, въпреки че в сайта е посочена. Снимката задължително да е формат 3/4.
Допълнително още две бланки попълних, но  хората съдействат много спокойно и обясняват всичко

# 482
  • София
Приятелско дете не успя да се премести от Кинотехника в Медицинска техника, а го деляха само 3т. Същевременно, в СМГ НЕ бала пада с поне 9т.
Миналата година кинотехниката беше с по-висок бал от медицинската (ако не съм се объркала, че директно го записах на първо класиране и после не съм следила).
Точно така, с по-висок беше. Сега е обратното.

# 483
  • София
Ние сме в 127 СУ с предприемачески с АЕ.
Здравейте, синът ми е приет в същата паралелка. Ще подаваме документи.

# 484
  • София
Ние сме в 127 СУ с предприемачески с АЕ.

И ние сме приети в тази паралелка Simple Smile

# 485
Здравейте, момичета! Честито на всички, които са удовлетворени от класирането и успех на тези, които ще имат шанс на 3то класиране. Не успявам да видя документи за записване в сайта на 157 ГИЧЕ. Помагайте!
И ние сме приети в 157 ГИЧЕ.
За сега сме със смесени чувства..

# 486
Здравейте,
Ние също записахме след 1 класиране в 35 СОУ - "Природни науки" с немски и руски- момче. Има ли записани в тази паралелка?Simple Smile

# 487
  • София
На 2-ро класиране прието днес момиче в 133 СОУ с профил математика/ АЕ/РЕ.
Има ли съученици?

# 488
Приети на второ класиране в 127 СУ  - Природни науки - ИЕ интензивно АЕ, БАЛ - 332.5

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 21:04 от Antonia_Yo

# 489
И нашата госпожица е приета на 2-ро класиране в 134то с английски и иврит. Много сме доволни, защото това е едно прекрасно училище Simple Smile
Успех на всички дечица и дано имат много късмет от тук нататък Simple Smile
Нашият младеж е приет софтуерни и хардуерни науки в училището и освен, че той е щастлив, то май и аз много…. Утре се записваме

# 490
И нашата госпожица е приета на 2-ро класиране в 134то с английски и иврит. Много сме доволни, защото това е едно прекрасно училище Simple Smile
Успех на всички дечица и дано имат много късмет от тук нататък Simple Smile
Нашият младеж е приет софтуерни и хардуерни науки в училището и освен, че той е щастлив, то май и аз много…. Утре се записваме
Абсолютно и има защо, особено пък в тази специалност. Много се радвам, че децата са щастливи и мотивирани. Това ме радва най-много Simple Smile

# 491
  • София
За щастие нямам личен интерес в тази тема, но влизам да потърся мнения за НФСГ за приятелско дете.Доста странно, но не откривам тема за училището нито мнения.Ако някой е проучвал въпросното, ще се радвам да сподели  събраните отзиви

# 492
  • София
Здравейте, момичета! Честито на всички, които са удовлетворени от класирането и успех на тези, които ще имат шанс на 3то класиране. Не успявам да видя документи за записване в сайта на 157 ГИЧЕ. Помагайте!
Има новосформирана група във фейсбук, ако искате заповядайте. Wink

# 493
  • София
За щастие нямам личен интерес в тази тема, но влизам да потърся мнения за НФСГ за приятелско дете.Доста странно, но не откривам тема за училището нито мнения.Ако някой е проучвал въпросното, ще се радвам да сподели  събраните отзиви

Има няколко, но са стари и с малко информация.

# 494
Има новосформирана група във фейсбук, ако искате заповядайте. Wink
Подала съм заявка за присъединяване от няколко дни, но няма отговор ..

Общи условия

Активация на акаунт