Мартенски мами 2022 ❤️💙

• 34 149
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Ira а как беше голямата нужда (запечена, рядка)?
нормална, но продължава да ме боли и до сега ниско сякаш имам контракции

# 406
Зацапване има ли?

Скрит текст:
Ira а как беше голямата нужда (запечена, рядка)?
нормална, но продължава да ме боли и до сега ниско сякаш имам контракции

# 407
Няма зацапване за щастие. Само болка

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 14:52 от Ira7373

# 408
Здравейте момичета,

И аз да се похваля. Днес сутринта пусках щитовидни хормони + кръвна захар. От бременността в началото на месеца ТСХ беше скочило над 5, а сега вече е под 2. Най много се притеснявах за кръвната захар, тъй като съм с инсулинува резистентност и бях ужасена, ако се наложи да правя обременяване с глюкоза на момента. Слава богу не се наложи Nature Sun With Face Със стриктен режим и силна воля КЗ ми е 4.43, направо се разплаках от щастие в лабораторията. Такива нива не съм имала от много отдавна, като на здрав човек!  Утре съм на консултация при ендото.
Виждам, че сте коментирали коремите ви. Аз по принцип винаги съм си имала коремче и някой път като се подуе направо изглеждам като в 6-ти месец Sweat Smile  Така че изобщо не мога да преценя дали нещо ми личи или си е моят корем Satisfied А от кога е добре да се започне с кремовете против стрии и т.н ?
Последно: аз имам ежедневно кафяво зацапване. За него ми предписаха нош па 3х1 на ден.  предполагам от самият прием на нош па не усещам болки или дискомфорт в коремната област.

# 409
А дали е проблем да пия сега, ако до след малко не мине още един Но шпа?

# 410
А дали е проблем да пия сега, ако до след малко не мине още един Но шпа?

Не е проблем да пиеш още едно, може да стигнеш до 3х2 за деня. Аз снощи имах дискомфорт, болка ниско долу, но не нещо което не се търпи. В момента отивам на работа и отново ги имам тези леки неразположения. Днес ми е последен ден преди отпуската на работа и нямам търпение да мине.

# 411
Ира, съветът ми е да си почиваш и да се опиташ да се успокоиш, с тази паника само си вредиш.

Здравейте на всички ✌️ Включвам се плахо и несигурно. Днес бях на преглед, видя се плоден сак + жълто тяло, водя се 5+3. На 23 съм (но от октомври на 24) и имам дъщеря, която във вторник навърши годинка. Родена е края на юли 2020. Бременността е абсолютно изненадваща и пълен шок за нас двамата с ММ. Първоначално дори мислехме да прекратим бременността, но в крайна сметка май ще си имаме породени. Притесненията са ни много, както от финансово естество, така и фактът, че първото все още е пристрастено кърмаче и не заспива без гърдата, а лекарката каза, че е препоръчително да преустановя кърменето, защото бременност, съчетана с кърмене, било страшно натоварване за организма и можело да остана без коса и зъби... И не на последно място - да имам породени беше най-големият ми кошмар. Каката е страшно трудно дете, от новородена беше изключително ревлива. Уж като новородени само спят, ядат и акат, но още в родилното е имало случаи да реве по 4 часа, докарвайки ме до ръба на нервна криза. В количката крещеше до посиняване, ако изобщо заспи в нея, спеше по максимум 40 минути и после отново започваше истерията. Сега стои в количката, защото ѝ е интересно, но абсурд да седнем някъде с нея, защото иска да е в непрекъснато движение, така че заведенията само ги гледаме. Рядко имаме помощ от баби, да я оставя за 1-2 часа да си поема малко въздух. А със съня винаги е била много зле, тя и сега се буди по 5 пъти нощем да суче. По тази причина спя с нея, защото просто нямам сили да правя тигели по цяла нощ. Общо взето, откакто се е родила, не съм на себе си от умора. Тъкмо започнаха малко да се пооправят нещата, а и понаближи да тръгва на ясла, и видях двете черти отново. По тази причина хубаво си поплаках, като ги видях. С първото дете ми се е случвало да ме докара до състояние да се чудя как изобщо има жени, на които да им харесва майчинството и да обвинявам привидно щастливите майки във фалш, както и да звучи. Разбира се да имаш дете е прекрасно, тя е планирано и чакано дете. Просто явно не бях подготвена за товара на майчинството и бях с розовите очила, а и ми се случи дете с характер. За съжаление все още изпитвам смесени чувства за второто, не мога да си кривя душата. Но съм на мнение, че тази случайност не е съвсем случайност,а и започна да ми харесва идеята за породени деца особено когато ще бъдат на една по-осъзната възраст,за да си бъдат близки. И общо взето това е за мен. Наясно съм, че написаното от мен не е най-хубавото, което може да бъде написано от една майка. Пожелавам на всички бъдещи майки здраве и сила 💟

# 412
Здравейте. Моят корем е вече като 4ти месец. ☺️
Момичетата от София, можели да споделите при кой доктор ще се следите? Аз съм в Щерев, но, не мога да се следя при моята репро. док, и ще ттябва да избирам друг за следене. Разбрах, обаче, че държат на нормално раждане вече и без мед причини не може да родиш секцио. Аз имам вече едно преди 6 год и половина и не смятам да рискувам с норм раждане. Чудя се накъде да се насоча. Ако може да ми препоръчате добър спежиалист?

# 413
Ира, съветът ми е да си почиваш и да се опиташ да се успокоиш, с тази паника само си вредиш.

Здравейте на всички ✌ Включвам се плахо и несигурно. Днес бях на преглед, видя се плоден сак + жълто тяло, водя се 5+3. На 23 съм (но от октомври на 24) и имам дъщеря, която във вторник навърши годинка. Родена е края на юли 2020. Бременността е абсолютно изненадваща и пълен шок за нас двамата с ММ. Първоначално дори мислехме да прекратим бременността, но в крайна сметка май ще си имаме породени.
Здравей и добре дошла, Котка в кашон,
като те чета видях себе си донякъде в написаното. Моето дете също беше много ревливо до годинка и нещо. Изкарваше ме извън кожата ми, а аз съм един много спокоен човек по принцип. Няма да навлизам в подробности, но и аз не бях особено щастлива като видях двете чертички наскоро. Въпреки че разликата ще им бъде по-голяма, изобщо не се чувствам готова да мина отново през всичко.. Само си повтарям “още две години и после пак ще станеш човек😆”. Децата наистина са най-голямото щастие, особено когато дойде момента да те гушнат и да ти кажат колко много те обичат. И дори мисля, че е егоистично да останем само с едно дете. А ти си толкова млада, че направо ти завиждам как ще си отгледаш децата сега и после ще си живееш живота. Ще го оцениш с времето- сигурна съм Simple Smile

# 414
Добре  дошла котка Simple Smile пожелавам ти да имаш лека бременност, а новото попълнение на семейството да е коренна противоположност на каката със спокоен и здрав сън и почти да не му чуваш гласа Simple Smile

Относно следенето, аз се следя в Надежда и там мисля да раждам, предпочитам естествено да е, заради по - бързото възстановяване Simple Smile дано ми разрешат, защото съм с голям диоптър.

# 415
Добре  дошла котка Simple Smile пожелавам ти да имаш лека бременност, а новото попълнение на семейството да е коренна противоположност на каката със спокоен и здрав сън и почти да не му чуваш гласа Simple Smile

Относно следенето, аз се следя в Надежда и там мисля да раждам, предпочитам естествено да е, заради по - бързото възстановяване Simple Smile дано ми разрешат, защото съм с голям диоптър.
При кой доктор в Надежда се следиш? Ако не се бъркам, ти имаш едно детенце? Нормално ли си раждала?

# 416
Момичетата от София, можели да споделите при кой доктор ще се следите? Аз съм в Щерев, но, не мога да се следя при моята репро. док, и ще ттябва да избирам друг за следене. Разбрах, обаче, че държат на нормално раждане вече и без мед причини не може да родиш секцио. Аз имам вече едно преди 6 год и половина и не смятам да рискувам с норм раждане. Чудя се накъде да се насоча. Ако може да ми препоръчате добър спежиалист?
Здравей,
Аз също съм в Щерев при репродуктивен специалист. Скоро ще трябва да избера друг лекар, но отново ще е в същата болница. Насочила съм се към д-р Михайлович. Миналия месец моя приятелка роди там и беше по желание секцио. В Щерев насърчават естественото раждане, като вдигнаха доста цената на раждането секцио по желание, но не е забранено.

# 417
Здравей,
Аз също съм в Щерев при репродуктивен специалист. Скоро ще трябва да избера друг лекар, но отново ще е в същата болница. Насочила съм се към д-р Михайлович. Миналия месец моя приятелка роди там и беше по желание секцио. В Щерев насърчават естественото раждане, като вдигнаха доста цената на раждането секцио по желание, но не е забранено.
Мерси Йоана за отговора.
Тя си е платила 3500 за секцио по желание? В друга тема доста ме наплашиха, че някаква др Григорова решавала, дали да е секцио и ако няма мед основание не можело. И как се мъчели с часове и накрая бебетата са на АБ заради дългите часове с изтекли води и тн.
Моята док ми препоръча др Александров или др. Кръшкова, като наблегна на Кръшкова, тъй като можело и нормално да родя. Но пък Кръшкова е с особен х-р, доколкото разбрах, малко дръпната и съвсем се обърках ☺️

# 418
Котка в кашон добре дошла! Не се притеснявай не е задължително второто да е като първото бебе. Според мен породени деца е много добре, защото наистина израстват заедно.

# 419
Здравей,
Мерси Йоана за отговора.
Тя си е платила 3500 за секцио по желание? В друга тема доста ме наплашиха, че някаква др Григорова решавала, дали да е секцио и ако няма мед основание не можело. И как се мъчели с часове и накрая бебетата са на АБ заради дългите часове с изтекли води и тн.
Моята док ми препоръча др Александров или др. Кръшкова, като наблегна на Кръшкова, тъй като можело и нормално да родя. Но пък Кръшкова е с особен х-р, доколкото разбрах, малко дръпната и съвсем се обърках ☺️
Няма за какво 🙂
Не съм чувала за тези лекари, но все пак клиниката не е малка. Мисля, че толкова някъде каза, че е платила. Не са малко найстина, но пък всичко е минало супер леко и даже няколко часа след това вече е ставала. Нейният лекар беше д-р Михайлович и той е направил операцията. Аз съм била преди време при него на преглед и останах с добри впечатления. Тя ми каза, че общо взето той и е казал, че както тя си реши, така ще роди.

Общи условия

Активация на акаунт