Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от неразположенията по време на бременност?
Какво е мнението на бъдещите майки за плуването в морето и басейните през ранна бременност?
Къде е препоръчително да се следи бременност в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от неразположенията по време на бременност?
-
Какво е мнението на бъдещите майки за плуването в морето и басейните през ранна бременност?
Мненията относно плуването в морето и басейните по време на ранна бременност са различни. Някои жени се чувстват добре и не изпитват проблеми, докато други имат притеснения относно влизането във водата, студената вода или вълните. Препоръчително е да се консултирате с вашия лекар, преди да вземете решение.
-
Къде е препоръчително да се следи бременност в София?
Във форумите се споделят различни мнения за местата за проследяване на бременността в София. Някои от предложените места включват Медицински комплекс „Надежда“, болница „Токуда“, клиника „Щерев“, Медицински комплекс „Надежда“, болница „Софиямед“ и клиника "Торакс". Важно е да изберете място, което отговаря на индивидуалните нужди и предпочитания на бъдещата майка.
-
Какви са преживяванията на други майки с бременност и посещенията им на морето?
-
Какви са симптомите на бременността и как майките се справят с тях?
Със стриктен режим и силна воля КЗ ми е 4.43, направо се разплаках от щастие в лабораторията. Такива нива не съм имала от много отдавна, като на здрав човек! Утре съм на консултация при ендото.
Така че изобщо не мога да преценя дали нещо ми личи или си е моят корем
А от кога е добре да се започне с кремовете против стрии и т.н ?