За бебета и деца от 0+ месеца- Бързи въпроси, отговори и съвети, 94

• 20 024
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Когато е хранителна алергия е по-ярък обрива и по цялото тяло. На мен по снимката ми прилича на слънчева алергия или прегряване.

# 121
  • Несебър
По-скоро претопляне и на слънчева светлина се зачервяват, или от слънцезащитата. Аз на такива места мажа с бял крем на Рачев или някой цинков. Хем е със слънцезащита, хем ги изсушава. Ако не минат до седмица се консултирайте със специалист.

# 122
Не е яла нищо ново, не съм сменяла прах. Доста пъти вече съм я мазала със същия слънцезащитен крем, но тези дни обикалям по задачи сутрин и тя като е само в количката доста и се напичат крачетата. Вчера и ръцете и бяха повече време на слънце. Ще наблюдавам няколко дни, няма да я излагам много на слънце и дано да минат, че от 1 месец само по лекари обикаляме и ми писна вече. Пък и море ни чака следващата седмица..

# 123
И на мен ми прилича на претопляне. Може да си вземеш от чадърчетата за колички, за да не й пече на крачетата.

# 124
Утре трябва да ходим на тези профилактичните изследвания в 6 месец. Може ли малчо да е ял? Май можеше... И от къде взимат кръв?

# 125
  • София
От пръста се взема кръв
Може,но ако отидете рано,може и да не е

# 126
Утре трябва да ходим на тези профилактичните изследвания в 6 месец. Може ли малчо да е ял? Май можеше... И от къде взимат кръв?

Нямам значение дали е яло или не бебето, на 6 и на 12 м кръвта е от пръста.

*Вместо запис

# 127
Здравейте мами ние имаме зъбоникнещ проблем или пък не ...
Ей сега тамън влизаме бяхме на спешен преглед от който полза нямаше тааа се обръщам към вас
На 8 месеца сме имаме 6 зъба чакаме кучешките (много тежко)
Снощи повърнахме като за световно после цяла нощ ревове имаме няколко Ел. Търмометъра но нямаме един който да мери настина температура... Та по същество намерих си живачен търмометър сутринта премерих я 37.9 после дадох Панадол, смъкнахме на 37 след известно време премерих пак 38.5 дадох пак премерих след известно време 39.1 не можеше да дам пак Панадол дойде време да мога да дам дадох премерих след малко и бам 39.3 облякохме се и на спешен от там от зъбите е! Казах ли че получихме и разстройство за него казаха че е от прегряване та така прибрахме се ние и меря пак температурата аз ииии какво да видим 39.5 моля ви помагайте какво да правя това дете 🤯🤯🤯

# 128
Редувайте Панадол и Нурофен, знам за разбити белтъци на стъпалата се мажат и се слага чорапче
Кърпа с вода и оцет на челото и на дланите

# 129
Ами сега като е заспал и си подържа температурата

# 130
Сложете на челото куулпач, намажете стъпалата, поне да го облекчи, като се събуди Нурофен (или го събудете вие и дайте с малко мляко или нещо)

# 131
Аз към 21/22 давах Панадол и куулпач също слагах, Нурофен нямам

# 132
Потърсете денонощна аптека, при нас Нурофен действа по-добре. Направете нещо, защото не е лека и безобидна температура

# 133
Разбирам че не е лека и поносима температура обаче въобще тук в района няма най-близката е на 2 часа

# 134
  • Пловдив
Разбирам че не е лека и поносима температура обаче въобще тук в района няма най-близката е на 2 часа
Нямате ли някакво друго температуропонижаващо,което да става за бебе,защото Панадола може да го давате през 8 часа. Според мен такава висока температура няма как да е от зъб,възможно е да е бактериална или вирусна инфекция,ако не успеете да свалите температурата заведете детето отново спешното.

Общи условия

Активация на акаунт