За бебета и деца от 0+ месеца- Бързи въпроси, отговори и съвети, 94

• 19 542
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
И аз не лягам с него, обикновено заспивам към 00-1, а и през деня не спя. Няма как на почивка да си легна в 20ч 😁 Камерата ми е най-ценната бебешка покупка.

# 691
Може и аз да се замисля за камера. До сега аз сядам до него с таблета, а ако ми се спи и аз откъртвам по някое време. Иначе по рато от 23.30 не лягам.

# 692
И аз лягам с нея тя като спи на обяд,почивам си понякога и дремвам 🤗😃или върша набързо нещо из къщи ама може би ако бяхме в къща щеше да е полезна,иначе камера не ползваме.

# 693
Нашата беше на 4 месеца когато за пръв път бяхме извън къщи и тя си спи,ние сме на двора .Да, същото е като вкъщи,на пет метра от нас е ,а и никога не съм лягала с нея,освен когато е била болна ,тогава не ще да спи сама.

И при нас е така. Той ляга в 20:30, няма как да легнем с него, плюс че си спи в отделна стая.
Това е единственото време през което мога да си почина, така ме използвам го максимално.

# 694
За мен също е единственото време, в което да си почина, обаче за мен почивката е просто да правя нещо само за мен- да чета, да гледам филм, да слушам музика, а не да лежа или спя. При положение, че преди заспиваше в 19ч, няма как да легна толкова рано. Викахме си гости, семейство, гледахме си филми както едно време 😃, а малкият си спи в другата стая. И сега дори като е буден, пак го оставям в другата стая да си играе, аз докато свърша нещо, и си го гледам на камерата. Мисля, че още дълго време ще си я ползваме.

# 695
Ако сте хронично недоспана и в 7.30 ще си лягате Simple Smile.
Изобщо не ми е до гости. Вече е почти на година но нямам и една вечер да съм спала повече от 2-3 часа непробудно.

# 696
Ами какво да кажа, на 9 месеца е и аз също не съм спала повече от 2 часа непробудно. Буди се през час-два по цяла нощ. Някак оцелявам все още с по 5-6 часа накъсан сън 😃. Просто не мога да заспивам рано, нито през деня, а и имам нужда от това време вечер, в което да не се занимавам с деца, за да презаредя батериите. То ми е много по-нужно от съня, честно казано.
Но да, всеки по различен начин оцелява в тежките времена 😁

# 697
Ние сме в къща, когато е топло, и имаме гости, приспивам бебето, избирам по телефона някой от хората навън, пускам високоговорител и оставям телефона при нея. Ако се размрънка, чувам и отивам при нея. Не съм купувала бебефон.

# 698
За мен най-най-най добрата покупк евър е бебефона с камерата. Започнахме да го ползваме всеки ден след като се преместихме от детскат в спалнята, малкия беше на 6 месеца. И на обед, и цяла нощ е включен. Взимаме го и на село, и при нашите като ходим, и на почивка.

# 699
  • Габрово
Ако сте хронично недоспана и в 7.30 ще си лягате Simple Smile.
Изобщо не ми е до гости. Вече е почти на година но нямам и една вечер да съм спала повече от 2-3 часа непробудно.
Айде сега .те напук ще ти се изредят гостите.

# 700
Всеки си знае кое е най-добре за него и за детето.Ако нашата не спеше спокойно и ме търсеше и аз щях да лягам с нея .Като няма накъде .Когато беше с температура изобщо не спеше сама и в 8 вечерта се паркирах с нея в леглото и само си пишехме с мъжа ми да ме смени да ям ,после да се къпя и т.н.Но реално времето ,в което си обръщаме внимание двамата е вечер като я приспим.Снощи аз излизах с приятелки,той я изкъпал,нахранил и приспал,после към полунощ пак я хранил и като се върнах си спяха всеки в леглото.Но той си каза,че ако види зора ,ще ляга с нея и толкоз.

# 701
То има значение и дали се става да се прави нещо - да се дава вода, мляко, да се кърми. Има значение дали детето заспива веднага, или му трябва често повече време като моето. Има значениен и с колко часа човек се чувства наспан. Ето, снощи се събуди към 4, приспивах около половин час и до 5.30 не можах да заспя после. Днес енергията ми е като на умряла котка.

# 702
Така е всеки е различен един има нужда от спане, друг да действа Simple Smile кой както се чувства добре и после заредени с нови сили 😃♥️.
Друго си е да спи цяла вечер непробудно 😇Снощи се буди на 4 часа ....(заспа в 9,разбуди се в 1 ,в  5 после стана в 7) Така накъсано 🤐🤐🤐🤐затова сега я приспах, на село сме ще легна да полежа да заредя батериите 🤗

# 703
Да,при нас е така-огладнява около 23-23.30,ние още сме будни и я храним.После между 3 и 5,тогава който пръв я чуе,водата е в термоса и прави мляко и й дава,тя заспива веднага ,ние също.Никога не ни е разсънвало ставането за мляко,но всеки е различен,а и ако детето плаче и не може да заспи,щеш не щеш се разсънваш.

# 704
здравеите на скоро станах мама и нямаме достатачно карма та минахме на хомана но искам да помитам хоманта с бебештка вода на хип можели да се приготвя и трявали да се преварява хоманта също е на хип

Общи условия

Активация на акаунт