Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 721
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 660
Е, Хепи, защо за теб да е едно, а за онзи човек друго! Всички да си флиртуват, не за едните може, за другите не.

# 661
Защото флиртът в повечето случай не означава нищо, и не води до изневяра. Не знам какво толкова значение му отдавате. Имам няколко колеги, които флиртуват с мен, но на  това не отдавам никакво значение. То си е така от години, не е нещо уаууу. Нещо ,като " Добро утро, днес си страхотна"

# 662
  • София
В повечето случаи води до изневяра. Флиртът увлича, а дори да не доведе до изневяра, води до проблеми на работа и после в двойката. Доста проблеми. Винаги има поне един от партнньорите на флиртаджиите да разбере какво се случва. Флиртовете не са толкова невинни, колкото се опитвате да ги представите тук.

# 663
Jane122, мъжът на твоята приятелка демонстрира тотално неуважение към нея. Освен това, с поведението си я излага пред другите. Аз лично мисля, че в една двойка уважението е на първо място преди всичко. А когато флиртуваш или се закачаш с някого пред половинката си, демонстрираш липса на уважение към нея.

А за влечението към металистки, явно е като някакъв фетиш за него. Често срещано е човек да има влечение към определен тип жени/мъже, странни фетиши и т.н. Но в случая тя изобщо не е трябвало да разбира за това, още по-малко той да лайква снимки на такива жени в социалните мрежи. Всеки си има "тъмна страна", но когато партньорът не се вписва в този образ, е логично да не споделяме с него. Така че въпросният господин е трябвало да запази влечението си в тайна. Всеки с малко мозък би трябвало да се досети, че в този случай съпругата му би се засегнала след като тя е тотално различна от този образ.

# 664
Еее. Черни кожени дрехи ли не може да си купи или съответните бижута. Подходящ грим и се е докарала както той си мечтае. Не всеки ден, но понякога за разнообразие.

# 665
  • София
Лорелада, жените не са придатък на мъжа, който да се залепи на подметката му, ако той заглежда и си бута количката във фльорците съвсем тенденциозно.

# 666
За бутането с количката не коментирах, а нещо друго.
Ако е разочарована от него, винаги може да си тръгне.

# 667
Не ми ги приказвайте тези за комплиментите за роклята, защото ако жената направи комплимент за панталона на мъжа как хубаво му стои, ще има разправии с мъжа си! Въртите, сучете, и всички сме наясно какви абстракции ви се въртят в главите. А ако ви се иска, пък не ви стиска, язък ви за флирта! Все пак се надявайте да не ви хванат.

Искрено ме разсмя примера за панталона:)
Не, комплимент за панталона на някой мъж не бих правила, но че му седи добре блузата/ризата защо не?
А ако той ми каже: "Само по вратовръзка изглеждам още по-добре", какво да бягам от стаята ли?
Усмихвам се многозначително, казвам :"не знам, но щом казваш..." и продължавам по моите си работи.
Стига , бе хора!Това вашето е фанатизъм!
Когато се обвърже човек, да му сложите превръзка на очите, тапа на устата, а сега искате и мислите му да цензурирате!Как точно ще го направите, не зная обаче!
Друг пример:обичам да танцувам и се записвам на курс по танци.
Само че по чувствените танци също могат да се възприемат като флирт, особено ако на партньорите им се отдава.
То да ти е драго да ги гледаш.Само че  съпруга/съпругата едва ли ще са в екстаз от подобна гледка.И сега какво?И това да не може да правиш?
А за по-сигурно само вкъщи и препаска на очите, ако си до прозореца!

# 668
Виж, всички приемат флирта, като нещо несъществено и незначително, само Анди се възмущава и вади от 100 кладенеца вода.
Абе, то си е човещинка бе,форма на валидация.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 23:20 от happy doc

# 669
Само че  съпруга/съпругата едва ли ще са в екстаз от подобна гледка.И сега какво?
Жениш се само за човек, който да е в екстаз от чувствените ти хобита.

# 670
  • София
Не, комплимент за панталона на някой мъж не бих правила, но че му седи добре блузата/ризата защо не?
А ако той ми каже: "Само по вратовръзка изглеждам още по-добре", какво да бягам от стаята ли?
Усмихвам се многозначително, казвам :"не знам, но щом казваш..." и продължавам по моите си работи.

Е да де, но не отвръщаш на флирта, а го стопираш... обаче, ако му отговориш нещо от рода на "тогава ще очаквам, да е вързана на друго място", дали е същото Wink

# 671
  • София
Направо главата ме заболя - свалка и секс, та свалка и секс. Не е!

# 672

Е да де, но не отвръщаш на флирта, а го стопираш... обаче, ако му отговориш нещо от рода на "тогава ще очаквам, да е вързана на друго място", дали е същото Wink

А, аз към чужди мъже не мога да имам очаквания къде ще си връзват вратовръзките:)
Но ако кажа закачливо нещо от сорта :" Деиствително, би бил вдъхновяваща картинка" това какво е, комплимент или...Simple Smile

# 673
  • София
И къде е флиртът в "щом казваш" Joy
Давайте още примери, много неща ще станат ясни. Напомни ми за една, дето се имаше за флиртаджийка и флиртът се състоеше в това да подскача насреща на мъжете и да им се зъби, като да ги изяде с гигантските си зъби.

# 674
Преди няколко часа се чух с моята приятелка и й споделих коментарите и тя каза, че като цяло колкото и разговори да е провела с него, че й е неприятно неговото поведение, отговора все му бил 'какво сега ще ме контролираш как се държа ли, както искам ще се държа с моите приятели и познати'. Иначе за тези закачки и сръчкваници и бил обяснил, че винаги се бил държал така, 'какво толкова закачам ги и после си водим нормален разговор'. Разказа ми подробно относно това със сръчкването с количката в супермаркета. Сръчкал неговата позната, взел да й се усмихва широко, казал й колко била отслабнала. И след като моята приятелка се нацупила и го попитала защо и с нея не се държи така той взел да й се репчи 'фасони ли ще ми правиш'. Имало случай, в който й разказвал как на работата му обсъждали готички и металистки. Самата тя го е питала защо се хванал с нея, като си пада по съвсем друг тип жени, той й казал, че би го било срам да представи такава жена. Тя самата се чуди щом така се държи с жените пред нея, какво ли е зад гърба й. Не се съмнява в изневери, но тея закачки й идват в повече, но той го смята за нещо нормално. Разказа ми също й в подробности за неговата приятелка, която смятал за красива и готина, като станело въпрос за нея колко я превъзнасял, бил си писал наскоро с нея, тя била го поканила като минавала пред града ни да пият кафе. За харесването с 'еха' , на всяка една нейна снимка, до преди 1-2 години, но след като моята приятелка му казала, че е видяла е спрял. Болното на моята приятелка е, че никога не й се е възхищавал така. Влезнал е в някакви групи с разголени металистки и готички и им харесва всяка една снимка.

Общи условия

Активация на акаунт