Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 619
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 60
Една здрава, обичаща се жена, независимо от възрастта и семейното положение, харесва да предизвиква интерес, да е забавна. Това в нормалното за мен и то няма нищо общо с морала, евентуално липсата му.

За което изобщо не е нужно да влизаш във флиртове, особено няколко месечни с конкретни хора.
Но не ги и изключва.

# 61
  • София
Не е нужно, но никак не пречи.

# 62
  • USA
В конкретния казус според мен флиртът ще доведе до изневяра, или най-малкото до отчуждаване на реалния партньор. Това е началото на надолу....в един момент ще започне да ги сравнява, да вижда че всъщност не е доволна от семейнния си живот.
"колегата е умен, забавен, караме да се чуствам специална...а моя какво е дърво седи и зяпа мач и се налива с бира.." Хората са перфектни докато не започнат да живеят заедно и започнеш да му переш чорапите /образно/, тогава виждаш , че и другия е реално човешко същество а не "оня неземния".
Дано не залитне съвсем жената и се спре навреме.

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 18:40 от Olivia_FL

# 63
Не мога да не отбележа обаче нещо, което ми е направило впечатление в реала - един мъж като се забива с много жени за забавление е комплексар. Една жена като прави същото - обичаща и уважаваща себе си дама 😆 Как се променят времената.

Всъщност в дъното на това, което описвате за мен стоят точно комплекси. Изяжте ме ако искате.

# 64
Някои просто обичат флирта, при други е бимба със закъснител.
Имам такъв познат, флиртува нонстоп и даже не се усеща. Коментирали сме го, жените хлътват и докато зацепи, вече е в драматична ситуация.

# 65
  • USA
Все са комплесирани личности за мен и мъже и жени, позволяващи си да си четкат егото при положение, че имат постоянен партньор. След като не получават това от постоянния, защо не го напуснат и да си търсят тоя идеялния, който ги кара да се чустват така както искат.

# 66
Е как да получат флирт от постоянния?  Да си играят игрички, все едно не се познават и се свалят ли?

# 67
Присъединявам се към мнението на повечето дами писали преди мен, че това не е изневяра и освен това е съвсем в реда на нещата. Всеки човек иска да се чувства желан, харесван, оценен, без значение мъж или жена. И ако трябва да бъда конкретна и да говоря за моя семеен живот, към момента флиртуваме и двамата, точно по този начин, а обектите на този флирт за едни и същи от месеци. Чувствам се прекрасно по този начин, знаем къде са границите в нашето семейство и се придържаме към това.

# 68
То и флиртовете са различни и изкуство. Комплексите нямат нищо общо.

# 69
  • София
Според мен е забавно и нищо повече. Не е изневяра. Дори мисля, че просто ще отмре с времето.

# 70
Неангажиращ флирт не е изневяра, но няколко месеца хахо-хихи си е ангажимент. Па макар да няма целувки и секс. А дали наистина няма - изпитвам съмнения.

# 71
Комплексите нямат нищо общо.

Имат, имат.

# 72
Присъединявам се към мнението на момичетата преди мен, че това не е изневяра, а дори си е в реда на нещата. Ако трябва да съм конкретна и да споделям за моя семеен живот, от месеци всеки от двама ни флиртува с конкретен човек по гореописания начин, чувстваме се добре, за нас това е напълно приемливо. Разбира се, знаем границите на връзката си и не ги прекрачваме.

# 73
  • София
Да, за разнообразие. В някои случаи може да доведе до изневяра, но сам по себе си не е такава.

# 74
Цитат
Имат, имат.
С кое, че искаш да се забавляваш ли? Че ти е интересно да имаш различна интеракция от сетивата на любимия?

Общи условия

Активация на акаунт