Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 780
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Значи, ако случайно ме заговори някой мъж със или без присъствието на моя трябва да седя като дърво и да казвам само - да, не и добре.
Защото за мен флирът е смях, поглед, реплика с двойно значение... Погледнато отстрани, даже не стои като нещо "нередно".

В момента флиртуваш с нас чрез тази реплика - ех, толкова съм хубава, усмихната, игрива с поглед, как така сте толкова лоши, че ме карате да стоя като дърво, ми яз не искам като дърво и няма като дърво" Wink
Абсолютно вярно. Правя го през цялото време. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 616
Начи аз постоянно флиртувам.
Закривайте я таа държава.

# 617
  • София
Ама липсата на флирт не е равна на стоене като дърво.

Ето примерно примерът с комплимента за роклята. Възможни отговори:

Вариант 1: Стоиш и гледаш опулено - дърво
Вариант 2: "Мерси, мерси, и аз се харесвам" (с широка усмивка) - не е флирт, освен ако не го придруржиш с разни намигания, подпипвания и т.н.
Вариант 3 (както някой предложи): Специално за теб съм я сложила - сега, тук ако тонът е шеговит, не е флирт. Ако е кокетен обаче, съпроводен от намигване, връткане на дупе и т.н., вече сме си в територията на флирта.
Вариант 4: Мерсии, мерси, да знаеш само отдолу какво има - е това вече си е чист флирт

Та ето ви нюанси Wink

# 618
  • София
Лъвице, шегувах се с крайностите за подсилване на ефекта. Не могат да се предадат нюансите писмено. Аз съм Вариант 2 - само думи и смях.

# 619
Когато сме излизали вечер с мъжа ми, никога не съм танцувала с непознат мъж , с познати много рядко.
Но когато излизах сама с дружки ми се случваше редовно.
Не съм го чувствала като неприемливо поведение.

Всъщност не живеем в стерилна среда. И да, по един начин се държиш и общуваш, когато сте двамата и различно, когато си сам с приятели.
Не става дума ти как го приемаш, а как го приема мъжа ти. Ако го правиш, но не искаш да разбира, значи е нещо, което си наясно, че няма да му е приятно.
Зад и пред гърба на мъжа и се държа по начин, който не би го наранил.

# 620
Сетих се за вица за онзи пич- среща съседката си, тинейджърка, казва и- много готина блузка имаш. Тя веднага отвръща радостно - нищо нямам отдолу и намигва....
-Е не се притеснявай, ще пораснат.... Simple Smile

Ей тва какъв флирт се води? Simple Smile

# 621
Ама липсата на флирт не е равна на стоене като дърво.

Ето примерно примерът с комплимента за роклята. Възможни отговори:

Вариант 1: Стоиш и гледаш опулено - дърво
Вариант 2: "Мерси, мерси, и аз се харесвам" (с широка усмивка) - не е флирт, освен ако не го придруржиш с разни намигания, подпипвания и т.н.
Вариант 3 (както някой предложи): Специално за теб съм я сложила - сега, тук ако тонът е шеговит, не е флирт. Ако е кокетен обаче, съпроводен от намигване, връткане на дупе и т.н., вече сме си в територията на флирта.
Вариант 4: Мерсии, мерси, да знаеш само отдолу какво има - е това вече си е чист флирт

Та ето ви нюанси Wink
Брррр...кой говори така на чужди мъже?! Попипвания и врътвания..
Отврат.

# 622
Сетих се за вица за онзи пич- среща съседката си, тинейджърка, казва и- много готина блузка имаш. Тя веднага отвръща радостно - нищо нямам отдолу и намигва....

Педофилски.

# 623
Днес с една моя приятелка си говорихме, нейния мъж стилът му на общуване е наситен с закачки, независимо от пола така казва той, но сякаш повече се закача с жените. Примерно ще мине покрай някоя негова позната ще я сръчка, ще я закачи, ако е в супермаркета ще я побутне с количката, случвало се е и да направи комплименти, това пред нея и се чувства сконфузно. Та тя ми каза, че не й е много приятно държанието му, защото има чувството, че се закача и отива към флирт или поне някой път от жените се приема така. Най-гадното й е, че с нея не се държи така, няма ги тея закачки и като вижда как отчупено се държи с другите жени и става болно. Аз не можах да й кажа нищо, но ми е интересно вашето мнение.

# 624
  • София
Да се държи така с други, няма да ми е приятно, да не го прави с мен обаче, си е край.

Това се води флирт тип "заливане с кофа студена вода" JoyJoyJoy

# 625
Да де, но въпросът й към мен беше, нормално ли е неговото поведение или прекрачва ли границата? Наистина не знаех как да й отговоря.

# 626
Естествено, че не е нормално. И за необвързани е безвкусно поведение.

# 627
А според вас това флирт ли е или безвкусно привличане на внимание? В такъв смисъл дали е приятелска закачка или флирт? Милата много се измъчва и не знам какво да й кажа.

# 628
  • София
За мен най-ненормалното е, че не го прави с нея. Защото мога да приема, че е някакъв тип социална пеперудка, хипер общителен хуморяга и т.н., и има хора, които биха го приели точно така и не би ги смутило. Но защо тя не е обект на такива закачки? На мен това би ми било супер неприятно и смятам, тя с право се чувства един вид неглижирана.

Иначе за флирт, щом го прави с всички, че и с мъже, по-скоро бих казала не. Или поне не бих го определила като "флирт с цел". По-скоро е типаж, има такива хора, обичат внимание, контакти, да се заиграват с хората. Дали на някой му допада такъв човек или не, е друга тема.

# 629
Когато сме излизали вечер с мъжа ми, никога не съм танцувала с непознат мъж , с познати много рядко.
Но когато излизах сама с дружки ми се случваше редовно.
Не съм го чувствала като неприемливо поведение.

Всъщност не живеем в стерилна среда. И да, по един начин се държиш и общуваш, когато сте двамата и различно, когато си сам с приятели.
Не става дума ти как го приемаш, а как го приема мъжа ти. Ако го правиш, но не искаш да разбира, значи е нещо, което си наясно, че няма да му е приятно.
Зад и пред гърба на мъжа и се държа по начин, който не би го наранил.

Във флирта аз не виждам нищо срамно и нараняващо. Този, на който аз съм откликвала или предизвиквала. И знам какво е да уважаваш и обичаш .
Но тук в темата, всеки приема различно "флирт" като понятие, отделно да не наслагваме отношенията в семейството.

Общи условия

Активация на акаунт