Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 725
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Да, ясен е. Простак, болен за внимание, който си е взел скромна и удобна жена, която да прави на маймуна.

# 676
За съжаление, да. Най-много ме заболя като ми разказа, че след като е напълняла и е разбрала за болестта си е взел да се прехласва по тази негова приятелка. А тя милата се бори с болестта си и с килограмите. Как може да разбереш, че половинката ти е болна и страда, а ти да се прехласваш по разни. Тогава много тежко й е станало. Казал й, че не изглежда както преди, като вземе, че забременее щяла да качи още килограми и щяла да стане като таборетка. Да се вземела в ръце, щял да й вземе анцунг да тренирала. И това в съвкупност с закачките я съсипва психически. Явно, защото сега й е тежко и още не е съвзела от болестта, затова не го е зарязала.

# 677
Джейн, убедена съм, че лошото отношение е точно с цел тя да го зареже. Не иска вече да е с нея, но предпочита раздялата да е по нейна инициатива (може би заради заболяването му е леко неудобно да я зареже, но го иска).
Съдя по това как реагира на нейните притеснения и опити за разговор. Инак той може да е флиртаджия, това още нищо не значи, но срязването и умишлените провокации са друга работа.

Нейният проблем не е, че флиртувал, а че видимо иска да се отърве от нея. Комплименти не й прави, защото не я харесва дебела. Надява се тя да си събере багажа.

# 678
  • София
Ако тя го изрита ще си направи голяма услуга. Поне удоволствието тя да го е изритала, пък после има право да се депресира цяла година.

# 679
Аз наистина подкрепям човек да прави нужното да се хареса на партньора, да се постарае за него и т. н., но само ако нещата не са тотално умрели. Просто трябва да се види границата, отвъд която няма смисъл.

# 680
  • София
За съжаление е трудно да я види, а морално не е редно трети човек да каже "зарежи го, той ти се подиграва и те унижава", защото е намеса в чуждата връзка, а и е много вероятно да срещне голяма съпротива и да стане конфликт между приятелки. Гледаш как човек позволява да го унищожават и нищо не можеш да направиш.

# 681
  • Обран бостан ;)
Уе уеееее. ДокъдЯ стигнала темата Wink

Значи флирта може да е действие, думи, мисъл. Какво остана ? Дишане ? Ами да. Ако двама души дишат в една стая обменят въздух, а то е почти като да обменяш флуиди. Край ! Дишането също е флирт Wink))

Преди няколко часа се чух с моята приятелка и й споделих коментарите и тя каза, че като цяло колкото и разговори да е провела с него, че й е неприятно неговото поведение, отговора все му бил 'какво сега ще ме контролираш как се държа ли, както искам ще се държа с моите приятели и познати'.
Скрит текст:
Иначе за тези закачки и сръчкваници и бил обяснил, че винаги се бил държал така, 'какво толкова закачам ги и после си водим нормален разговор'. Разказа ми подробно относно това със сръчкването с количката в супермаркета. Сръчкал неговата позната, взел да й се усмихва широко, казал й колко била отслабнала. И след като моята приятелка се нацупила и го попитала защо и с нея не се държи така той взел да й се репчи 'фасони ли ще ми правиш'. Имало случай, в който й разказвал как на работата му обсъждали готички и металистки. Самата тя го е питала защо се хванал с нея, като си пада по съвсем друг тип жени, той й казал, че би го било срам да представи такава жена. Тя самата се чуди щом така се държи с жените пред нея, какво ли е зад гърба й. Не се съмнява в изневери, но тея закачки й идват в повече, но той го смята за нещо нормално. Разказа ми също й в подробности за неговата приятелка, която смятал за красива и готина, като станело въпрос за нея колко я превъзнасял, бил си писал наскоро с нея, тя била го поканила като минавала пред града ни да пият кафе. За харесването с 'еха' , на всяка една нейна снимка, до преди 1-2 години, но след като моята приятелка му казала, че е видяла е спрял. Болното на моята приятелка е, че никога не й се е възхищавал така. Влезнал е в някакви групи с разголени металистки и готички и им харесва всяка една снимка.

Попитайте "приятелката" си кое повече и харесва:

1. Да е женен за нея и да флиртува с други.
2. Да е женен за друга и да флиртува с нея.

После - ясно.

# 682
  • Агент под прикритие
Тук бая локуми са взели да се разпъват. Ама то нормално, темата се изчерпа още преди десетина страници... Grinning

# 683
  • София
Уе уеееее. ДокъдЯ стигнала темата Wink

Значи флирта може да е действие, думи, мисъл. Какво остана ? Дишане ? Ами да. Ако двама души дишат в една стая обменят въздух, а то е почти като да обменяш флуиди. Край ! Дишането също е флирт Wink))

Абе може и флирт да е... в зависимост колко тежко дишаш, може и повече JoyWink

# 684
Бънди, трол такъв. На кого хитрееш? Скачай си.

Попипвания, пощипвания, потупвания вече са следваща стъпка и не бих определила като флирт.

# 685
  • София
Като стана дума, а намигванията как ги определяте? Там физически контакт няма Wink

# 686
Като детинщина ги приемаме леко към гамата на ниския интелект, да не казвам друга дума.

# 687
  • Обран бостан ;)
Като стана дума, а намигванията как ги определяте? Там физически контакт няма Wink

Ако ти намигат от Кайен е флирт. Ако ти намигат от голф 2 - просташко държание на дървар.

п.п. Някои от списващите май отдавна не са флиртували. Чай от босилек може да им реши проблема. В дърводелната редовно жулим подобна отвара. Мно'у й яка.

# 688
  • София
Като детинщина ги приемаме леко към гамата на ниския интелект, да не казвам друга дума.

Ама флирт ли са или не? То иначе вече разбрахме, че всичко, което не е сравнимо с трудовете на Шекспир, е първобитна простащина Joy

Ох, Ал, ми значи трябва да чакам да се качи в колата, за да разбера, много объркващо Weary

# 689
  • Обран бостан ;)

Ама флирт ли са или не? То иначе вече разбрахме, че всичко, което не е сравнимо с трудовете на Шекспир, е първобитна простащина Joy

Ох, Ал, ми значи трябва да чакам да се качи в колата, за да разбера, много объркващо Weary

То пък Шекспир един флиртаджия Wink

Да флиртуваш или да не флиртуваш
Това е въпроса Wink

Ама Жена му (Ан Хатауей) - мноу яка мацка та може и да е бил добър.

п.п. Не си разбрала - трябва да е в колата флиртуващия Wink

Общи условия

Активация на акаунт