Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 599
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Варна
Уиш граби, дащна съм. 😎
Рози и бодли, с масажа си хванала експреса за чистилището.😉😁

# 1 036
  • София
Ами не, има разлика и се вижда от километри кога една жена общува по женски и кога човешки. Женският начин е вечен флирт - то са чупки, то са отмятания на коса, то са закачливи погледи, то са вметнати реплики. Човешкият начин е "по мъжки", така да го кажа - вицовете и закачките са с мъжки хумор, с мъжкия речник.

# 1 037
Имам тилна невралгия и нонстоп моля някой да ме мачка. Колко века ще се пържа в ада, Вив? Flushed

# 1 038
Човешкият начин е "по мъжки"
Цитирам само за да отбележа, че това е отвратително мизогинистично изказване. Още по-отвратително става, когато е направено от жена.

# 1 039
Вчера флиртувах интелектуално. Имах среща в един ресторант. Насочих се към маса за 3-ма на сянка. Срещу мен имаше маса с мъже, които, разбира се, веднага сканираха мое величество. Приближих се към масата си и демонстративно седнах с гръб към тях. След 1 час дойде един ерудиран господин и пожела да се запознаем и да почерпи с вино (не само мен, и останалите). Заговорихме се. Каза, че е забелязал как нарочно съм обърнала гръб, за да видели господата видиш ли, че и отзад изглеждам безкомпромисно добре. За него това беше флирт, каза, че съм манипулаторка. Флирт ли е това?

# 1 040
Анди, в неангажиращият флирт няма тънки сметки..Той е думи, понякога и в аграрен стил Simple Smile

# 1 041
  • Варна
Бази, как го разконспирира, че е ерудиран?

# 1 042
  • София
Може да не е прелюдия непременно, но и аз флиртувам само когато имам интерес. Човекът с нещо трябва да ми е хванал интереса, да ми харесва компанията му.
Темата ужасно ми напомня на псевдофлиртаджиики, които като ги видиш наживо как "флиртуват" да като котката на Шрьодингер. И подскачаха като тюлени на всяко зрънце мъжко внимание. И да, женското общуване корелира с "човешкото", защото нуждата от внимание не е само от мъжкия пол, а постоянно. И от приятелки, и тук във форума с постоянното правене на интересен и споделяне на всяко зрънце внимание.
Толкова за профи флиртаджиите. Истината е, че малко жени имат вътрешната аура за флирт.

# 1 043
Не е трудно – изказ, външен вид, джентълменство. Впоследствие се потвърди в разговора. А и мен простаци не смеят да ме заговарят. Може само да подвикват зад гърба ми, примерно. Grin

Нищо не разбирам от последните страници. Защо са тези препирни за нещо толква разнолико.

# 1 044
  • Варна
Някои мъже ползват определени ласкаещи клишета, допадащи на жените. Не показват пряко мръсните им мисли или особености на характера. Това имах впредвид.
Револверът "Магнум" ли е , че не смеят да те заговорят?

# 1 045
Нищо не разбирам от последните страници. Защо са тези препирни за нещо толква разнолико.

Защото за някои не е разнолика, а е "няма такова нещо", "всички така", "винаги така"... И се подклажда спор.

# 1 046
Някои да, те самите са клишета. И после нямало флирт. Ми като няма нищо собствено като личност и речников запас от 35 думи, после флиртът бил химера.
Виви, щот съм зла, бе душко.
А жена да отрича флирта за мен е отричане на собствената женственост.

# 1 047
Защото едно е човешкото поведение и Андариел е неговият пророк.

# 1 048
  • София
Аз не отричам флирта. Използвам го само по предназначение, а не ей така, да си флиртувам с де що мъж има наоколо. Повечето флиртаджийки са като детектори за дим - видят мъж и започват да пищят и да пръскат..

# 1 049
  • Варна
За реалния флирт, думите са камуфлаж. Често използван от т.н. ловци.

Общи условия

Активация на акаунт