СЕПТЕМВРИ все по-бързо наближава, а мама с плановете продължава! (Тема 5)

• 48 066
  • 778
  •   1
Отговори
# 405
Към каква марка памперси сте се насочили? От тези намалените (Premium Care или Pure protection) кой е по-добрият вариант?

Много мои познати ползват на Пуфис, но аз лично изобщо не знам какви да купувам.

# 406
Към каква марка памперси сте се насочили? От тези намалените (Premium Care или Pure protection) кой е по-добрият вариант?

Много мои познати ползват на Пуфис, но аз лично изобщо не знам какви да купувам.

Аз поръчах и от двата вида. Ще пробвам и ще преценявам вече в движение.

# 407
И аз бях в дилема от кои да поръчам, и поръчах и от двата. Чудих се и за мокрите  кърпи и поръчах pampers fresh clean.

Към какви прахове за пране сте се насочили? Аз се чудя между тео бебе и sano maxima sensitive.

# 408
А по принцип на Pampers ли сте се спрели като марка пелени, която да ползвате?

Аз мисля да пробвам праховете на Сано.

# 409
Прахове - Ариел бебешки, Тео бебе
Момичета, тези от вас, които ходят на 2 седмици и са 33, 34 гс правят ли ви някакви изследвания още (освен кръв, урина, ваг секрет) и документи за болницата кога се подготвят от АГ

# 410
  • КиТ
Аз купих прах на Бочко Thinking ,ще видя как е...като не ще купя после друг Simple Smile

# 411
Прах Тео бебе лавендер- ползвах го и с дъщеря ни. Памерси сме ползвали всякакви с нея.  Най-изгодни и удобни ни бяха на Лидл и сега пак взех 1 пакет номер 1. Да видя как ще му понесат на малкия живот и здраве. Определено за памперси не бих дала много пари. Но пък с многократните не ми се занимава , че то ще пада пране и тн...
 Само козметика не съм купила, тъй като също не съм привърженик на определена марка. Мисля да пробвам тестерите,които дадат от болницата и да реша в последствие на кое да се спра. Знам ли дали няма да е с някаква капризна кожа и сега да купувам козметика,която няма да му пасне... поне малката не е имала никакви проблеми с кожата и козметика , но знае ли се сега всяко дете е различно...

# 412
Аз взех Тео Бебе перилен препарат и Коколино бебешки омекотител.

Като козметика взех Микса и babylove (dm) - душ гел и лосион. Судокрем за дупе, като евентуално ще пробвам и Бепантен. За памперси ще започна с дм-ските по препоръка на приятелка, а мокри кърпи пак техни ще пробвам с 99% вода.

Решила съм да започна с по-бюджетни неща и да се водя по бебето - ако се окаже, че има нужда от друг вид памперси/мокри кърпи/козметика, ще взема нещо по-скъпо, но няма да се хвърлям веднага на най-скъпите. Не защото нямам възможност, а защото не виждам смисъл да харчим луди пари, ако нещо по-бюджетно ни върши същата работа. Ако се наложи да ползвам Ла Рош или БиоДерма - ок, но няма да почвам с тях (взела съм само мицеларна вода на БиоДерма, но да видим дали и колко време ще ми е нужна).

# 413
Прах ползвам Ариел бебе за баткото, козметика Uriage така че и за бебето ще са същите. Памперси сега мисля да купя Little angels, много ми ги похвали приятелка, а иначе за баткото залагах на лидълските и бях доволна.
Мокри кърпички днес взех Pure Aqua на Памперс, че ще ми трябват за болницата. Иначе харесвам тези на ДМ и предполагам основно от тях ще купувам.

# 414
  • au bout du monde
От памперсите си вземете малко бройки, защото 1ви размер бързо се израства. Приятелка си купи 180бр 1ви размер и се оказа, че бебето е 4.500 и изобщо не й вършат работа.

# 415
Здравейте, момичета! Можете ли да ми препоръчате добър алерголог за Пловдив,а може и за София? В краен случай ,ако трябва и там ще отида .

# 416
Здравейте, момичета! Можете ли да ми препоръчате добър алерголог за Пловдив,а може и за София? В краен случай ,ако трябва и там ще отида .

Др. Нина Маркова -Пловдив . Виж в нета тел и в коя болница е ,че преди много време съм ходила при нея. Моята вуйна от Варна (алерголог със собствена клиника ми я препоръча )

# 417

Др. Нина Маркова -Пловдив . Виж в нета тел и в коя болница е ,че преди много време съм ходила при нея. Моята вуйна от Варна (алерголог със собствена клиника ми я препоръча )

Благодаря .

# 418
Аз харесвам:
Пуфис сензитив памперси
Прах за пране Персил сензитив
Мокри кърпички на базата на вода.
Хич не си падам по химия, аромати и т.н.
Сигурно благодарение на това, че предимно миех дупето при смяна, а не с кърпички, детето ми не се подсичаше и никакви кремове не съм мазала.

# 419
  • САЩ
Сигурно благодарение на това, че предимно миех дупето при смяна, а не с кърпички, детето ми не се подсичаше и никакви кремове не съм мазала.
И майка ми точно това ми каза снощи. При нас обаче кранчетата на мивките са много ниско, единствено на мивката в кухнята ще става Disappointed Ще пробвам и с естествена бебешка хигиена като стане поне на месец. Има много хубаво видео на Ася Демирева, а и доста други из нета.

Общи условия

Активация на акаунт